Įkraunama...
Įkraunama...

Jurga Ivanauskaitė

Dar vienas straipsnelis
Ivanauskaitė nepalūžo iki mirties
http://www.alfa.lt/straipsnis/124659
Atsakyti
Norėjau patikslinti rytoj, t. y. antradienį šv. mišios nuo 10 iki 12 val. Karstas išnešamas 13 val. Taip parašyta Šv. Mykolo koplyčioje, keista, kad bernardinai.lt nepataiso klaidingos informacijos.
Atsakyti
Ilsėkis ramybėje... 000059.gif
Atsakyti
Vakar skaičiau straipsnius "Lietuvos Ryte" ir eilinį kartą žavėjausi Jurga. Jos ramybės, mirties sutikimo ir laikinumo supratimo reikia pasimokinti mums visiems... Tiek dar gilių jos minčių radau dar ir vakar ... Vakar degė žvakutės ir oas mus namuose už šią neeilinę asmenybę. Mums Tavęs trūks Jurga wub.gif wub.gif Ilsėkis ramybėje.
Atsakyti
http://whatson.delfi...php?id=12204498
Atsakyti
Jetau, taip liudna pasidare... Man ji visada patiko, kazkoks keistas jausmas apeme, ir tokia pagarba zmogui, kuris nebijo iseiti... Ilsekis ramybeje...
Atsakyti
Liga netikėtai atvėrė naują pasaulį
Trečiadienį vakare 20 val. 45 min. per TV3 „Lietuvos ryto“ televiziją - pasakojimas apie prieš kelias dienas mirusią rašytoją Jurgą Ivanauskaitę.
http://www.lrytas.lt...71048424&view=4
Atsakyti
http://www.bernardin...=articles/58762

verysad.gif
Atsakyti
Buvau sios rasytojos fane, labai patiko jos knygos. Be galo gaila jos kaip zmogaus ir rasytojos AMZINAJI ATILSI tegu ilsisi ramybeje.
Atsakyti
Gaila Jurdos..Jaunam ir senam ji visada bus gyva unsure.gif
Atsakyti
Ilsekis ramybeje, Jurga.
Tavo kuriniai neleis taves pamirsti.
Atsakyti
verysad.gif vakar ziurejau per tv3 "lietuvos ryta" programa, kur buvo kalbama apie Jurga, kokia grazi, drasi ir miela moterys paliko si pasauly verysad.gif tikiu, kad ji iskeliavo i geresni gyvenima ir visus mus stebi is virsaus....
Ilsekis ramybeje.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti