Įkraunama...
Įkraunama...

Akupunktūra. Padeda?

QUOTE(MonaJ @ 2012 10 17, 15:34)
o kurioj vietoj tas inkstu - tulzies kanalas yra?
ir as pradejau sunerimti del to mano skausmo... nes kazkaip, pasiklausinejau vienu, kitu - niekam neskaudejo, sako, nebent is pradziu, o paskui tie taskai turi buti nejuntami, kai pradeda veikti. O man atvirksciai - kuo toliau, tuo visi jautresni daros... ir jau ne tai,kad nemalonu, bet ir gulint skauda...
o kiek laiko jums trunka seansas? as prisiskaiciau, kad turi trukti nuo 10 iki 40 min... mes valanda tikrai pragulim...  blink.gif

Ilgas tas kanalas, rode, bet nelabai pamenu, eina iki pat galvos, berods.
Skauda, ir man skauda..
Man daro apie 40 min, duria i kojas, t.y. Ir ******, ir ties kauliuku, ir blauzdas, i pilva, i plastakas ir auksciau i rankas, dar kartais i kakta arba virsugalvi..
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 10 17, 16:04)
kiekvienas turi savo metodiką, man darydavau lygiai 30 min, nei ilgiau nei trumpiau ir tikrai neturėtų skaudėti, bent man taip aiškino, bet juk tau dar leidžia tą mišinį, gal nuojo g.gif

o man sake, kad skausmas rodo, kad yra problema. Jei nebutu problemos, taskai nebutu skausmingi.

Mamiliarija, nemanau schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 17, 20:28)
o man sake, kad skausmas rodo, kad yra problema. Jei nebutu problemos, taskai nebutu skausmingi.

va cia dabar idomu pasidare... man kai pirmus kartus i tuos taskus dure, tai taip neskaudejo... o dabar - vos iskest galima... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2012 10 18, 16:55)
va cia dabar idomu pasidare... man kai pirmus kartus i tuos taskus dure, tai taip neskaudejo... o dabar - vos iskest galima...  g.gif

Labas vakaras, merginos,
Šiandieną paklausinėjau savo daktariuką dėl to skausmo. Tai jis daugiau linkęs aiškinti skirtingą kiekvieno reakciją į skausmą, taip pat, kad kiekvienas turi zonas, kurios būna jautresnės, pvz. vienam veidas, kitam priešingai pėdos ir pan. Ypač jautrūs būna vyrai, bet tai mes jau turbūt žinome ax.gif Nors neatmetė ir to varianto, kad gali būti stimuliuojamos probleminės vietos, nes pas kiekvieną paspaudus taškus galima pasirinkti kur labiau skauda, bet ir čia daugiau dūrimo momentu g.gif
Tik vieną garantavo, kad kuo toliau, tuo labiau organizmas reaguoja į adatas. Vadinasi viskas gerai su stiprėjančiu skausmu 4u.gif Tiesa dar minėjo, kad geriau nevartoti alkocholio kol "badomasi", nes alkocholis slopiną tą jautrumą.
Čia tik vieno gyd.nuomonė, kuo daugiau jų išgirsime, tuo tikslesnės bus ir išvados smile.gif Bet mums svarbus rezultatas, tad ir toliau kantriai visos jo siekime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiliarija @ 2012 10 18, 19:26)
Vadinasi viskas gerai su stiprėjančiu skausmu  4u.gif Tiesa dar minėjo, kad geriau nevartoti alkocholio kol "badomasi", nes alkocholis slopiną tą jautrumą.
Čia tik vieno gyd.nuomonė, kuo daugiau jų išgirsime, tuo tikslesnės bus ir išvados  smile.gif Bet mums svarbus rezultatas, tad ir toliau kantriai visos jo siekime  mirksiukas.gif

va, dabar man jau ramiau... kad viskas gerai... nes musiske nesako, ka ir kaip daro... o as jau tokia, kad man reikia VISKA zinoti, tada nera man jaudulio... biggrin.gif
Atsakyti
nu va, mes pirmadieni baigem savo adateliu kursa. kad tikrai DAUG padaugejo energijos - tai tikrai. jauciuosi nebe tokia pavargus (MB taip pat), o tas labai dziugina...
o kaip jums, kurios dar einat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2012 10 28, 20:20)
nu va, mes pirmadieni baigem savo adateliu kursa. kad tikrai DAUG padaugejo energijos - tai tikrai. jauciuosi nebe tokia pavargus (MB taip pat), o tas labai dziugina...
o kaip jums, kurios dar einat?  ax.gif

As buvau 3 kartus pries pat IVF, isodinimo diena ir praejus 5 dienoms po isodinimo. Po kiekvienos proceduros buvo labai gera, taciau galutinis rezultatas - dar vienas nepavykes IVF, todel net nekomentuoju daugiau nieko smile.gif

Taciau tai tikejimo akupunktura nepakeite. Bet kai yra kitos papildomos bedeles, akupunktura, zinoma, ''neissprende'' ju :-)

Sekmes, linkiu, kad visas komplekas butu padejes 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 10 28, 20:07)
As buvau 3 kartus pries pat IVF, isodinimo diena ir praejus 5 dienoms po isodinimo. Po kiekvienos proceduros buvo labai gera, taciau galutinis rezultatas - dar vienas nepavykes IVF, todel net nekomentuoju daugiau nieko smile.gif
Taciau tai tikejimo akupunktura nepakeite. Bet kai yra kitos papildomos bedeles, akupunktura, zinoma, ''neissprende'' ju :-)
Sekmes, linkiu, kad visas komplekas butu padejes 4u.gif

nu jo... kai komplektas, tai ir susideda is visko... as tai MB dar siusiu i deliu seansus kokius 3... o as pati nebent gal i 1 koki prisiversiu nueit... mes kol kas procedura planuojam tik koki sausi, tai dabar "ruosiam" organizmus... biggrin.gif
o va del akupunkturos po isodinimo... as pas saviske negaleciau nueiti, nes ji tuo neuzsiima... taigi, maza ka - dar blogiau padarytu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 29 spalio 2012 - 09:24
QUOTE(MonaJ @ 2012 10 28, 20:20)
o kaip jums, kurios dar einat?  ax.gif

Oi, kaip trumpai, kaip jums nustata tą kursą,kiek reikia lankyti? maniškė sakė, reikės ilgai..2 kartus per savaitę gal pusmetį arba iki pastojimo, nors dabar kažkaip einu vieną kartą per savaitę. Ji dabar man daro vis tą pačią schemą, pastojimo kanalo.
Tuo metu man labai negera ir skauda,bet po visko jaučiuosi gerai, irgi energijos padaugėjo, galvą mažiau skauda, tiesą sakant, gerokai mažiau. Daktarytė įkalbinėja vyrą atvesti, žiūrėsim. Finansiškai sunku truputį, ruošiamės dar vienam IVF, dar neatsistatėm po praėjusio, o čia..po 50 Lt už kartą, jei dviems ir taip pusmetį...nu kaip čia apsakius. žinotum, kad padės-nieko negaila.. bet..
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 10 29, 12:06)
Oi, kaip trumpai, kaip jums nustata tą kursą,kiek reikia lankyti? maniškė sakė, reikės ilgai..2 kartus per savaitę gal pusmetį arba iki pastojimo, nors dabar kažkaip einu vieną kartą per savaitę. Ji dabar man daro vis tą pačią schemą, pastojimo kanalo.
Tuo metu man labai negera ir skauda,bet po visko jaučiuosi gerai, irgi energijos padaugėjo, galvą mažiau skauda, tiesą sakant, gerokai mažiau.  Daktarytė įkalbinėja vyrą atvesti, žiūrėsim. Finansiškai sunku truputį, ruošiamės dar vienam IVF, dar neatsistatėm po praėjusio, o čia..po 50 Lt už kartą, jei dviems ir taip pusmetį...nu kaip čia apsakius. žinotum, kad padės-nieko negaila.. bet..

mes ejom 9 kartus, pirmus 5 - kasdien g.gif paskui 2 kartus per sav. mes ejom abu, ir mokejom po 25 Lt... Nes darem reabilitacijos centre. Tik tiek - kad pas mus Siauliuose niekas nesispecializuoja nevaisingumo srityje, todel mes ejom del bendros bukles, taip pat stimuliuojant ir tuos taskus...
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2012 10 29, 13:46)
mes ejom 9 kartus, pirmus 5 - kasdien  g.gif paskui 2 kartus per sav. mes ejom abu, ir mokejom po 25 Lt... Nes darem reabilitacijos centre. Tik tiek - kad pas mus Siauliuose niekas nesispecializuoja nevaisingumo srityje, todel mes ejom del bendros bukles, taip pat stimuliuojant ir tuos taskus...

Supratau. Man dare pirmus tris kasdien, o paskui karta arba du per savaite. Sake atnesti LP israsa, pagal tai gal koreguos schema.
Atsakyti
Sveikos likimo draugės,
na aš tai dėl tų kartų buvau truputi sudvejojusi, nes man pirmą kartą daktariukas sakė, kad reikia 8 kartus iš eilės ateiti, o kai jau norėjau atsisveikinti po tų 8 vizitų, tai sako, reikia 10 blink.gif Ir nors kartą per savaitę, kad palaikyti tai, ką pasiekėme. Paklausiau, kiek taip vaikščioti. Tai kol pastosiu, min. 3 mėn. Galvojau čia nusprendė iš mano nelaimės pasipinigauti, bet matau ir kitų taip greitai nepaleidžia, tai gal ir gerai.
Dėl savijautos kažkokių stebuklų nepastebėjau, tik gal optimizmas atsiranda, kad va akupunktūra man padės, tai tuo ir džiaugiuosi kol kas.. Tik va mažiau pinigėlių galiu atidėti IVF planavimui verysad.gif Negali gi visko iš karto turėti.
Atsakyti
Sveikos, as taip pat rytoj pradedu akupunkturu maratona smile.gif man sake, kad pradzioj reikia 3 dienas is eiles (man niekad taip nesigauna, tai bent su dienos pertrauka), o po to pora kartu i savaite. tik va, neminejo kiek laiko taip reikes pas ja vaikscioti... Kiek is merginu pasakojimu skaiciau, tai bent 10 seansu musiske daro, cia kiekviena gydytoja skirtingai. plius man dar deles, bet nzn ar is kart joms pasirisiu, o gal tik po akupunkturu. Sekmes visoms ir kuo greitesniu nestuke.gif
Atsakyti