QUOTE(MonaJ @ 2012 10 17, 15:34)
o kurioj vietoj tas inkstu - tulzies kanalas yra?
ir as pradejau sunerimti del to mano skausmo... nes kazkaip, pasiklausinejau vienu, kitu - niekam neskaudejo, sako, nebent is pradziu, o paskui tie taskai turi buti nejuntami, kai pradeda veikti. O man atvirksciai - kuo toliau, tuo visi jautresni daros... ir jau ne tai,kad nemalonu, bet ir gulint skauda...
o kiek laiko jums trunka seansas? as prisiskaiciau, kad turi trukti nuo 10 iki 40 min... mes valanda tikrai pragulim...
ir as pradejau sunerimti del to mano skausmo... nes kazkaip, pasiklausinejau vienu, kitu - niekam neskaudejo, sako, nebent is pradziu, o paskui tie taskai turi buti nejuntami, kai pradeda veikti. O man atvirksciai - kuo toliau, tuo visi jautresni daros... ir jau ne tai,kad nemalonu, bet ir gulint skauda...
o kiek laiko jums trunka seansas? as prisiskaiciau, kad turi trukti nuo 10 iki 40 min... mes valanda tikrai pragulim...
Ilgas tas kanalas, rode, bet nelabai pamenu, eina iki pat galvos, berods.
Skauda, ir man skauda..
Man daro apie 40 min, duria i kojas, t.y. Ir ******, ir ties kauliuku, ir blauzdas, i pilva, i plastakas ir auksciau i rankas, dar kartais i kakta arba virsugalvi..
Papildyta:
QUOTE(Šarūniukė @ 2012 10 17, 16:04)
kiekvienas turi savo metodiką, man darydavau lygiai 30 min, nei ilgiau nei trumpiau ir tikrai neturėtų skaudėti, bent man taip aiškino, bet juk tau dar leidžia tą mišinį, gal nuojo
o man sake, kad skausmas rodo, kad yra problema. Jei nebutu problemos, taskai nebutu skausmingi.
Mamiliarija, nemanau