Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su krūtimis žindymo periodu

Labas, ar skauda visą laiką žindant? Pirmą minutę skausmas turi atsirast, kol atsipalaiduoja latakai ax.gif Bet paskui turi dingt...
Atsakyti
Aciu biggrin.gif siandien maziau sakauda. Taip pradzioje po gimdymo budavo tks sakausmas,bet po to dingo. Bet dabar po keliu men. pertraukos vel, tai ir sunerimau.As galvoju gal del dukrytes stipraus traukimo, tai atsirado. Nu paziuresiu kaip bus toliau. Aciukas bigsmile.gif
Atsakyti
Man buvo nugriausti speneliai pirmas 2 savaites su abiem vaikais,po to viskas gerai,bet mergaite nioekada nekando ,o va berniukas lb kanda,jau net galvoju nebemaitinti,bet man taip patinka ir sunycio gaila.Ka daryti? doh.gif
Atsakyti
Kai pradejau zindyti, labai sakudejo vienos kruties speneli. As net ruosiausi nutraukt maitinima, nes skausmas buvo didesnis uz gimdymo skausma. Mama vis sake, kad priprasiu. Bepantenas nepadejo. Tada aciu vyrui, kuris ieskojo info ir rada, kad mamytems padeda Avent kremukas. Tai nupirko geraji Avent ir anspenius (su jais vistiek sakudejo). Kremukas sitas thumbup.gif Dziaugiuosi, kad galiu maitinti.
Atsakyti
man toks kremukas nelabai tiktu,nes jis man ne tiek kad nuciulpes,o ikandes iki kraujo,zaisdele tokia,tepu as garmastanu,nes jis nenuplaunamas thumbup.gif .
Atsakyti
Sakykit, o ar normalu, kad po maitinimo baisiai skauda papus? Na visus, ne tai, kad spenelį unsure.gif verysad.gif Kartais negaliu pajudinti, kaip diegia sad.gif Žinoma, labiau skauda tą "blogą", kuriame karts nuo karto stazės atsitinka (matyt, nemėgsta mano sūnutis to papo ir ne viską išvalgo)..
Labai skauda sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2009 01 05, 13:39)
Sakykit, o ar normalu, kad po maitinimo baisiai skauda papus? Na visus, ne tai, kad spenelį  unsure.gif  verysad.gif Kartais negaliu pajudinti, kaip diegia sad.gif Žinoma, labiau skauda tą "blogą", kuriame karts nuo karto stazės atsitinka (matyt, nemėgsta mano sūnutis to papo ir ne viską išvalgo)..
Labai skauda sad.gif

O mergyt nemanau kad tai normalu,antra vaika maitinu ir nesusiduriau su tuo g.gif .Mano patarimas eik pas gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(vanesiukee @ 2009 01 04, 10:30)
man toks kremukas nelabai tiktu,nes jis man ne tiek kad nuciulpes,o ikandes iki kraujo,zaisdele tokia,tepu as garmastanu,nes jis nenuplaunamas thumbup.gif .

Man pradžioje irgi buvo kruvini speneliai, tai padėjo kompresiukai geliniai, neprisimenu pavadinimo, žinau, kad yra pavadinime žodis mama. Aišku stebuklo napadarė, bet galbūt pagreitino sugijimą. Tuo metu, kai kraujavo speneliai vistiek maitinau, tik su antspeniais.

QUOTE(Miško uoga @ 2009 01 05, 13:39)
Sakykit, o ar normalu, kad po maitinimo baisiai skauda papus? Na visus, ne tai, kad spenelį  unsure.gif  verysad.gif Kartais negaliu pajudinti, kaip diegia sad.gif Žinoma, labiau skauda tą "blogą", kuriame karts nuo karto stazės atsitinka (matyt, nemėgsta mano sūnutis to papo ir ne viską išvalgo)..
Labai skauda sad.gif

Pradžioje ilgą laiką man irgi skaudėjo visas krūtis, toks deginamas skausmas buvo, jau buvau prisigalvojus visokių nesąmonių, bet gydytoja sakė, kad čia pieno latakai greitai ištuštėja, tai ir gali būti toks deginantis skausmas. Manau, kad taip ir buvo, nes po kiek laiko viskas susitvarkė. Galbūt dar šiek tiek pakentėk, gal ir tau krūtys susitvarkys biggrin.gif
Atsakyti
Nu tikekimes jum susitvarkys greitai ir skausmo nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2009 01 05, 15:39)
Labai skauda sad.gif

Man taip pat po gimdymo menesi ir daugiau pamaitinus krutine skaudedavo, grauzdavo. Labai nemalonus jausmas, nervuojantis. Po to viskas susitvarke.
Va dabar kartais skauda kai traukia, bet manau , kad dukrytes traukimo jega didele, nes greit istustina krutis.
Atsakyti
Man po sei dienai kas 3-4 valandas pradeda tvinkseti krutys,bet tai nera nemalonu,tik zinau kad bernuzelis nores atsigerti,bet nevisada tai pasiteisina.O is idejos tai galetu pas mane ir to pieno buti maziau,nes lb daug jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2009 01 05, 14:54)
Pradžioje ilgą laiką man irgi skaudėjo visas krūtis, toks deginamas skausmas buvo, jau buvau prisigalvojus visokių nesąmonių, bet gydytoja sakė, kad čia pieno latakai greitai ištuštėja, tai ir gali būti toks deginantis skausmas. Manau, kad taip ir buvo, nes po kiek laiko viskas susitvarkė. Galbūt dar šiek tiek pakentėk, gal ir tau krūtys susitvarkys  biggrin.gif

QUOTE(Pako @ 2009 01 05, 16:23)
Man taip pat po gimdymo menesi ir daugiau pamaitinus krutine skaudedavo, grauzdavo.  Labai nemalonus jausmas, nervuojantis. Po to viskas susitvarke.
Va dabar kartais skauda kai traukia, bet manau , kad dukrytes traukimo jega didele, nes greit istustina krutis.

Ačiū už paguodą. Įtariau šitą reikalą, mama sakė, kad skaudėdavo, bet kai visokių bėdų turiu su krūtine, tai prisigalvojau visko smile.gif
Atsakyti