Mielos mamytes pasidalinsiu savo patirtimi...jus labai laimingos nes esate maitinancios ir mastito sankaupas jums istraukia vaikelis kartu su pienu,bet mastitas juk ne vien maitinaciu mamu liga...su juo susiduriu jau trecia karta per metus
niekas nezino kame reikalas,pati nemaitinu,o vaikui 11 metu..du kartus gydziausi kopustu lapais,tarkuota bulvyte ir,aisku,antibiotikais...taciau treciasis kartas buvo pats baisiausias,nepadejo absoliuciai niekas
atsirado kumscio dydzio pulinys
ir baisiausiai tai,kad mastito nebeoperuoja,o pulius traukia punkcine adata....negaliu apsakyti zodziais ka man teko iskesti..susiduriau su nelabai malonia chirurge (viskas vyko anglijoje) kuri pasake,kad pulinys laaaabai didelis tai tokiu atveju mes tau uzsaldysim,bet patikekit nelabai tas saldymas padejo...paprasiau,kad baigtu visa procedura,nes nebegalejau iskesti skausmo
tai gydytoja net tepaliuko jokio neisrase tik liepe eiti pas savo seimos gydytoja....
Pulius issispaudziau pati,vaistuku paprasiau,kad atsiustu is lietuvos ir lygtai viskas tvarkosi,nors vis dar jauciu guzeli krutineje...Kalbejau su savo seimos gydytoju tai jis man pasake,kad mano atveju man turejo duoti narkoze
...
Niekam nelinkiu tokios patirties ir bijau jog ir vel tas pat nebepasikartotu man..
Nepykit jei prigasdinau,bet manau reikia zinoti ir baisiaja mastito puse