QUOTE(Ponike @ 2008 07 10, 22:32)
Kaip nepasigauti tu guzu ir mastito?
Nes jau kyla mintis is vis vaiku savo pienu nemaitint. Per daug sveikatos man kainuoja.
Nenusimink ,viskas bus gerai,pradzia visada sunkesne.
As irgi saugodavau krutine nuo pasalimo-visada su liemene arba bent skara apsijuosus krutis vaiksciojau.Vasara labai lengva patekti i skersveji arba susilti masinoj,o po to ant vejo pereiti.Man dar guzuodavosi nuo pasimaudymo vesesniame ezere arba nuo apsipylimo saltesniu vandeniu-visada apsipylinedavau,tik maitindama nustojau.O dar man guzai iskildavo,kai susinervindavau del vyro fokusu,bet kai pamaciau rysi,tai valerijono tinkturos pagerdavau ir guzai stebuklingai pranykdavo.
Zinok,dirbtinis maitinimas daugiau sveikatos kainuoja-reikia,kad misinukas butu siltas-nors kiek pastovi ir atvesta,o papulyje visada siltas;kartais tu pagamini misinuka,o vaikas del kazkokiu priezasciu atsisako valgyti,kol uzsinori-jau ir vel atsale,jau nebeima vesesnio; kartais isgeria truputi,o likusi reikia ispilti,ir dar misinuka ne taip lengva pritaikyti-kartais netinka viduriukams,kartais alergizuoja,kartais nepatinka skonis,o papulis visada gerai-ir silta,ir sterilu,ir visada su tavimi-jokiu problemu,ir nakti nereikia keltis,eiti i virtuve,gaminti...
Mano treciajam del nestumo pienuko nebeuzteko nuo 4 menesio,teko pereiti prie misinuko,tai tiek prisikankinau,tikrai lengviau su krutimi.Aisku,tada be problemu gali ilgesniam laikui kazkam vaika palikti ir nereikia begti paknopstom po 2-3 valandu pas vaika,nes pienas jau upeliais zliaugia...Bet visvien as visom keturiom tik uz papuli,juolab,kad pas jus 2 zuikuciai.