Aš taip išmaitinau irgi 8 mėnesius ir, kad nesidarytų mastitas , turėdavau po kiekvieno maitinimo rankom nusitraukti pieną iki paskutinio lašo. Tave užjaučiu. Kadangi tiek išmaitinai, tai tikrai jau gali ir baigti tuos vargus, kadangi vaikas gali valgyti įvairų maistą. Mišinukus aš pirkau iki 1,5 metų kai nebemaitinau, kažkaip nesinorėjo to parduotuvinio karvės pieno.
nu atrodo gaila nebemaitint , pieno pilnai pakanka dar net lauk ispilu , bet kad maitinimas tampa kankyne ir negerai, negaliu net kojos iskelt is namu jei koks vejelis ir turiu jau uzdegima , arba jei ilgesni laika isbunu nemaitinus tai krutines kaip bombos tuoj.o tas ilgiau tai kokios 4 valandos
Aš turėjau tik tris mastitus ir galvojau, kad man čia labai blogai Irgi pastebėjau, kad po peršalimų taip atsitinka. O gal tavo imunitetas nusilpęs? Kokių nors vitaminų pagerk, jei jau nenori nutraukti maitinimo. Ir, aišku, saugotis nuo vėjų reikia. Turbūt kitos išeities ir nebus... Laikykis, ir taip šaunuolė, kad tiek ilgai išmaitinai
Aš tai nesušaldavau, nei ką, bet jei tik nenutrauki ir prasideda guzai. Su pirmu vaiku tokių problemų nebuvo, kažkaip keistokai.
! | prieš atidarydami temą pasižiūrėkite ar nėra kitos analogiškos.be abejo yra, didelė ir plati tema apie mastitus, guziukus, ir temperatūras. šita tema bus su jungta |
QUOTE(Eligint @ 2007 10 01, 20:29)
ingalp. po kiekvieno maitinimo krūtimi būtina nusitraukti pieną, nes po to ir prasideda visokie mastitai, uždegimai ar laktostazės.
niekada gyvenime po maitinimo nenutraukinėju pieno, nors jo visada lieka. ir neprasideda man jokios laktostazės ir mastitai jau 11 mėn.
čia yra tarybinių laikų metodas - nutraukinėti pieną. dabar jau niekas taip nebepataria daryt. pieno turi gamintis tiek, kiek vaikas valgo, o nutraukinėjant dirbtinai skatini jo perteklių.
as jei piena traukiu tai pritraukiu apie 300ml.nu argi cia normalu man daktare liepe nusitraukinet nes sake kitaip isvis bus blogai ,galiu prisizaist iki pulingo mastito
gerbiama moderatore as prasau mamyciu patarimo ar toliau maitinti issigydzius ar baigti kaip jos pasielgtu.tokios temos niekur neradau.
gerbiama moderatore as prasau mamyciu patarimo ar toliau maitinti issigydzius ar baigti kaip jos pasielgtu.tokios temos niekur neradau.
šitame skyrelyje, trečiame temų puslapyje buvo šita tema.
tereikėjo per paiešką įvesti žodį "mastitas" ir būtumėte radusi.
sujungiau temas, gal dabar rasites daugiau sau naudingos informacijos ;0
sėkmės
tereikėjo per paiešką įvesti žodį "mastitas" ir būtumėte radusi.
sujungiau temas, gal dabar rasites daugiau sau naudingos informacijos ;0
sėkmės
Prıes kokıas 5 dıenas mano vıena krutıs paraudo atsırado dıdzıulıs guzas ır skauda, bet temperaturos nera. Vaıkas apetıtu nesıskundzıa ır vıenodaı valgo ıs abıeju krutu, tacıau paraudımas tık dıdeja ır labıau skauda.
Skaıcıau daug patarımu ır pasımecıau ar karstus ar saltus kompresus reıkıa detı
Skaıcıau daug patarımu ır pasımecıau ar karstus ar saltus kompresus reıkıa detı
QUOTE(Alaja @ 2007 07 18, 13:55)
Nutraukt butu lengviausia,bet esme tame,kad kai uzdegimas baisus,krutine taip sukieteja,kad neatleidzia pieno.
Pabandyk palisti po karstu dusu ir isilasinti ocsitocin. Turetu atleisti latakelius ir nesispazmuoti taip kai nusitraukinesi. Arba paprasyk, kad vyras istrauktu, bet pieneli reikia istraukti, nes uzsistovejes pienelis, gera terpe baciloms kurios sukelia ir virusini mastita. Laikykis
QUOTE(meduke @ 2007 10 01, 13:40)
Mano dukrytei jau bus 8 menesiai, vis dar matinau savo pieneliu bet nebegaliu iskest tu istisiniu mastitu.jie kartojosi kas menesi , dabar kas savaite isguliu su 40 temperatura kelias dienas o ir skausmas baisus.vis dazniau girdziu patarimus kad baigciau maitinimus nes galiu prisisaukti daug rimtesniu ligu.kaip pasielgt nebeismanau as pati
Na tiesiog daugiau asve pasaugok ir pagerk vitaminu. Gali pagerti Bereso lasu jie gerai stirpina imuniteta. Gal esi labai nusilpusi ir del to visokios bacilos puola?
Nors as maitinu jau 3 menesiukai, bet per savaite jau turejau 2 guzus . Antrasis buvo baisokas, nes istrauke mazoji tik po 1.5 dienos ir tai neviska. DAbar sedziu apsikopustavusi ir apsimutojusi, laukiu kol iki galo istrauks pieneli. Pravalas kazkoks kartais kai pagalvoju tas maitinimas. Sako, gera priesvezine profilaktika- aha, su tais mastitais iki kazi ko gali daeiti. O vienai pazystamai pienas ilgai dar bego baigus maitinti ir i guzus suejo. O tie i gerybinius navikus. Liepe antra vaika gimdyti kad praeitu visos biakos, antraip po penkiu metu vel operacija. Nu ir kas cia tokio gero mamai is maitinimo krutim? Gerai tom, kurios maitina su malonumu ir joms tai gerai gaunasi, o pavyzdziui man tai kancia. Vienintelis malonumas tas- kad matau laiminga mergyte, o kitaip tai jau buciau metus visa ta reikala,