Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su krūtimis žindymo periodu

QUOTE(En:) @ 2007 06 10, 10:30)
merginos,
gal jus padesit  verysad.gif  nemaitinu jau 1,5men ir siandien ryte pastebejau rausva demele (kokiu 2cm) ant kruties. ir maudzia man ja. palietus lyg guziuko nera, bet gal as nelabai zinau koks jis buna... ka daryti? kaip gydytis ar kur kreiptis? bijau, kad nepakenkciau  verysad.gif

panašu į mastitą. g.gif gal tu lėk greičiau į priėmimą verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 06 10, 10:35)
panašu į mastitą. g.gif gal tu lėk greičiau į priėmimą verysad.gif

jetau, nu gal dar ne ka unsure.gif tempos nera
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2007 06 06, 15:27)
Paskaityk mano posma nr.162.Degtine+garmastanas.Abejoju del karsto duso.Dar gerai kopusto lapas,suminkstintas pervaziuojant kocelu.Sekmes! smile.gif

Labas vakaras

Mano krutine jau "darbo nuotaikoj", atlieka visas funkcijas. Dabar galiu patarti kitoms maitinancioms mamytems:
Nepersalkit krutines,Dabar, vasara, neliskit i salta vanden

Geriausia man padejo:
1.Degtines kompresai
2.Kopustu lapai
3.Vaiko zindymas sia krutimi

Sekmes mamytems
Atsakyti
[quote=daivvva,2007 06 11, 23:17]
Labas vakaras

Mano krutine jau "darbo nuotaikoj"

Dziaugiuosi,kad tau padejo.Taip,vasara- labai klastingas metas krutims.Tai karsta,tai skersvejai,tai maudynes norint atsivesinti, ir cia pat nekviestas drauguzis mastitas,net ir patyrusioms zindyvems.Dar vienas pastebejimas:labai padazneja mastitu rugpjucio antroje puseje,tiesiog mastitu banga buna.Gal tada koks krutu silpnumo periodas buna,bet tai stebiu jau ne vienus metus.Pagal kinu medicina ligos eina tam tikrais laikotarpiais,ir man panasu,kad krutu laikotarpis buna rugpjucio antroje puseje.
Geros vasaros visoms mamytems! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
pries pora dienu man pakilo temperatura iki 37,7 krete saltis, skaudejo galva , buvo silpna... verysad.gif Pasiskambinau seimos gyd, ji itare mastito pradzia, nes kairej kruty uzciuopiau guzeli, jauciau deginanti skausma doh.gif . Liepe lasintis i nosi oxytocina, deti kompresus ir masazuoti.
Siandien temparaturos neturiu, bet guzelis neisnyko, ir skauda kai pamaitinu blink.gif
Ka man toliau daryt? Dazniau gal kompresus det? Kaip daznai? g.gif Nuo degtines kompreso kvapo mane pykina.... blink.gif Gal dar kokiu receptu yra?
Atsakyti
prasau pagalbos !!!!!!!!!! GYVENU uzsienyje ir istiko beda men kaip pagimdziusi ir jau penkios dienos kruti guzas ir nemazas ji skuda tris dienas masazavau mergaite jau kruties neima nes verkia nuolat prie jos matyt pienelis dingsta pradejau nusitraukti ir pastebejau kad is jos bega puliai tai gi baisu na ka daryti pieno beveik nera nuo to uzdegimo ir dar guzas vietoj krutis raudona ir dar bega puliai bet tik kiap traukiu ka man daryti???????? kad sekmingai dingtu pienas ir tie guzai masazuoju bet vistiek yra o kitoj kruti isviso pieno nera tik toj kur uzdegimas parasykite prasau labai skauda cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(sapokiene @ 2007 07 03, 14:47)
prasau pagalbos !!!!!!!!!!    GYVENU uzsienyje ir istiko beda  men kaip pagimdziusi  ir jau penkios dienos kruti  guzas ir nemazas ji skuda  tris dienas masazavau mergaite jau kruties neima nes verkia nuolat prie jos  matyt pienelis dingsta  pradejau  nusitraukti  ir pastebejau kad  is jos bega  puliai  tai gi baisu na ka daryti  pieno beveik nera  nuo to uzdegimo ir dar guzas vietoj krutis raudona  ir dar bega  puliai bet tik kiap traukiu  ka man daryti????????  kad sekmingai dingtu pienas ir tie guzai masazuoju bet vistiek yra  o kitoj kruti isviso pieno nera tik toj kur uzdegimas  parasykite prasau  labai skauda  cry.gif  cry.gif  cry.gif

pas gydytoja!!! tau mastitas
Atsakyti
cia nezinau i tema ar nelabai, bet pasiklausiu. zinau, kad siaip krutys skirtingu dydziu buna, bet dabar taip isryskejo. viena daug didesne uz kita, man net neramu, kad negerai kas. maitinu menesi.
Jums irgi taip pat?
Atsakyti
sveikos mamytes. norejau paklausti gal kuriai mamytei buvo panasiai. jau trecia diena, skauda kruti, bet manau kad cia ne mastitas. skausmas atsiranda tik tada kai ranka brauki nuo pazasties krutine zemyn. skausmas panasus i durima. bet labai stiprus. doh.gif guzeliu nera. kai, tarkim, atsistoji ir krutine tempiama, tada ja irgi taip skauda. pries 2 men sioje krutyje buvo pieno sastovis. gal kas gali pasakyt kas cia gali but, ar cia del maitinimo, ar ne? ir kaip butu galima sumazint skausma? help.gif
Atsakyti
Nesu žinovė, bet ytariu kad tau sutrūkinėjo latakėliai (ne tai kad visiškai sutrūko, bet įtrūko) turėtų praeiti- neleisk pienukui užsistovėti šioje krūtyje. Deja nieko patarti negaliu verysad.gif , man buvo panašiai, bet aš per durną galvą nedaviau žysti dienelę... tai iš karto guzais nuėjo verysad.gif . Tada dėjau kopūsto lapų kompresus- karščiui nuimti. O tu dėl visa ko nueik su gydytoja pasitark... jei yra galimybė paskambink. Tau trunka labai ilgai unsure.gif . Man tik 2 savaites buvo- toks tempimas (noras vis perbraukti nuo pažasties link spenelio, o kai brauki diegia)
Papildyta:
Dar norėjau paklausti o temperatūros turi? Jei taip tai jau uždegimas. Ir staigiai marš pas gydytoją.
Na būtinai tada dar pagerk ramunėlių arbatos sako kad priešuždegiminė. Nežinau ar padeda mat jau 2 mėn tai pagrindinė mano arbata ax.gif Laikyk krūtinę šiltai- saugok nuo skersvėjų kol praeis. Bet dar kartą pasikartosiu: 2mėn ilgokai- jei tai įtrūkimai turėjo jau sugyti g.gif
Atsakyti
o ka man daryti verysad.gif jau dvi sav kaip sergu mastitu geriau antibiotikus lyg ir baigesi pries kokias tris dienas na dabar pieno beveik nera bet tokia beda kaip tik nutraukiu po kokios valandos kruti skausmas ir vel guziukas g.gif ir tada masazuoju dedu kopusto lapa po poraos doenu dingo valioooo!!! po nakties krutis pilnoka tad vakar nutraukiau pieneli ir vel guziukas verysad.gif nuo pazasties si syki na gal ten ne guziukas bet skauda kaip ranka keliu skauda ir niekaip neina atsikratyti to pieno jau nebemaitinsiu vargstu beveik menuo su papais kaip man isbristi is to meslo kad dingtu tie skausmai guzai ir pienas iki galo .PADEKITE JAU NEBETURIU JEGU ir dar spenelius skauda verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
norejau dar paklausti ar spirita galiu deti kaip kompresa ir kaip aciu

Papildyta:
norejau dar paklausti ar spirita galiu deti kaip kompresa ir kaip aciu
Atsakyti