Man irgi gaminosi daug pieno, vaikutis tiek niekaip nebutu suvalges. I pirmos savaites gala susidare skausmingi sukietejimai krutyse. Krutys -didziules, ka daryt? Nusipirkau Avent pientrauki, bet naudotis ismokau ne iskarto. B to, kai neturi savo patirties, o is aplinkiniu girdi pacius priestaringiausius patarimus (vieni aiskina kategoriskai nenusitraukinet, kiti - butinai nusitraukinet), o pati esi pervargus, depresijoj - tokiu atveju, tikrai prireikia pagalbos.
taigi, mamytes, rekomenduoju masazuotoja, kuri mane isgebejo nuo galimo mastito.
Man buvo stazes ir temperatura 37,3, tai masažuotoja ištrauke sukietejimus ir dejo kompresus . po 2 val temp. nukrito. Siaip uzleidus krutis tikrai gali uzpulti mastitas (kai patenka infekcija, kurio pasekmes - antibiotikai, supuliavimai blogiausiu atveju supuliavimai ir operacijos.) Zinau tai is draugiu patirties.
rasau ne tam kad gasdinciau, bet zinau kaip sunku ir baisu, kai pasidaro tos pieno stazes, o nezinai ka daryti. kopusto lapai jau nebepadeda... Todel kam iskilo tokia problema, rasykit, rekomenduosiu gera masazuotoja Vilniuje.
Beje, man paskui dar karteli prireike masazuotojos, o paskui ismokau viska pati. Dabar mazylei jau menesis, man pieno dar per daug, bet pamazu krutys prisitaiko ir tikiuosi netrukus susireguliuos ir nusitraukineti nebereiks.