Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su krūtimis žindymo periodu

ajazau, taj kurgi buvai, kai man reikejo... g.gif na bet telefoniuka visvien noreciau gauti, nes gal kada kokiai pazystamai reikes, taj turesiu ka iskart pasiulyti wink.gif
Atsakyti
Man buvo didelė problema su pienu:pieno daug,bet kol jis gaminosi,turėjau aukštą temperatūrą.Nežinau ar teisybė,bet girdėjau,kad yra tokia liga(ligoninėj sakė),kad temperatūra laikosi nuo pieno gamybos.Su pirmąja pravargau visą mėnesį su 40C,važiavo ir greitoji,tipo angina,kol nenutraukiau pieno.Su antru iškart po ligoninės nutraukiau maitinimą,ir buvo viskas O.K.Tik galvoju-ar neatsilieps tai mano sveikatai?
Atsakyti
Man irgi gaminosi daug pieno, vaikutis tiek niekaip nebutu suvalges. I pirmos savaites gala susidare skausmingi sukietejimai krutyse. Krutys -didziules, ka daryt? Nusipirkau Avent pientrauki, bet naudotis ismokau ne iskarto. B to, kai neturi savo patirties, o is aplinkiniu girdi pacius priestaringiausius patarimus (vieni aiskina kategoriskai nenusitraukinet, kiti - butinai nusitraukinet), o pati esi pervargus, depresijoj - tokiu atveju, tikrai prireikia pagalbos.
taigi, mamytes, rekomenduoju masazuotoja, kuri mane isgebejo nuo galimo mastito.

Man buvo stazes ir temperatura 37,3, tai masažuotoja ištrauke sukietejimus ir dejo kompresus . po 2 val temp. nukrito. Siaip uzleidus krutis tikrai gali uzpulti mastitas (kai patenka infekcija, kurio pasekmes - antibiotikai, supuliavimai blogiausiu atveju supuliavimai ir operacijos.) Zinau tai is draugiu patirties.

rasau ne tam kad gasdinciau, bet zinau kaip sunku ir baisu, kai pasidaro tos pieno stazes, o nezinai ka daryti. kopusto lapai jau nebepadeda... Todel kam iskilo tokia problema, rasykit, rekomenduosiu gera masazuotoja Vilniuje.

Beje, man paskui dar karteli prireike masazuotojos, o paskui ismokau viska pati. Dabar mazylei jau menesis, man pieno dar per daug, bet pamazu krutys prisitaiko ir tikiuosi netrukus susireguliuos ir nusitraukineti nebereiks.
smile.gif
Atsakyti
Mielos mamos, patarkit kokiu priemoniu man imtis. Tiesiog pradejo skaudeti viena kruti, link pazasties daugiau. Neapciuopiu jokiu sukietejimu, o temperatura kyla, krecia siurpas. Ka gi man daryti? As pati maitinu savo maze..
Atsakyti
duok zysti is tos kruties, dek medaus ir kopusto lapu kompresus, kai duosi zysti is tos kruties, vaikuti laikyk ne iprastai, o, kad jo kojos butu i tos pazasties puse, pasidek 2.gif ant pagalviu, taip bus lengviau laikiyti smile.gif tikiuosi pades smile.gif
Atsakyti
Beprasidedantis mastitas matyt. Dek kuo greiciau kompresa is kopustu lapu, ar ish bulviu tarkiu. Keisk kas pusvalandi valanda ir laikyk ishtisaj. Maitink kuo dazniau ish tos kruties, pasimasazuok.
Atsakyti
Na ziuriu visos thumbup.gif patarimus duoda netr neturiu ka pridurti rolleyes.gif tik masazuok svelniai.Man taip kai buvo tai kai kokia kvaisa doh.gif taip ja tryniau i visas pusias,o paskui gydytoja parode kad reik labai svelniais judesiais,pirstu galiukais traukti nuo krutines link spenelio.Tai net i masaza nepanasu,daugiau sakyciau glostymas.Pasmane tekejo pienas kai masazuodavau,tai ranksluosti budavau pasikisusi.Na sekmes tau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jomke: 13 liepos 2004 - 18:28
Aciu mamytes! Darysiu kaip patariat smile.gif
Atsakyti
oi kaip uzjauciu. daryk viska ka merginos patare. kopustas labai karsti nuima, cia jau patikrinta.
Atsakyti
Pabandyk gal cia atsakyma rasi:
http://www.supermama...?showtopic=7221
Atsakyti
Ramunnekaip siandien jautiesi,gal jau geriau?
Atsakyti
Aciu Jomke uz rupesti heart.gif Nelabai geriau. Temperatura tik su vaistais numusu, prakaitas tik pila, galva sukasi, zodziu jauciuosi ligonis sad.gif Skambinau gydytojai, bet ji nieko naujo nepasake, tik dave masazistes telefona, na jei iki rytojaus nepraeis teks issikviesti g.gif
Atsakyti