Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(augustautve @ 2013 11 30, 08:09)
gal galit pasakyti apie kuria bureja kalbate?

pries tai puslapyje paskutine citata perskaitykite, bus aiskiau smile.gif
O gal kas galite pasakyti (nesu susidurusi) ar Rasa is nuotraukos pamatytu esanti "nuziurejima"? Ir jei taip, ar galetu padeti?
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif turiu didele problema, del kurios apejau visus Kauno gydytojus, bet jokiu rezultatu. Daugiau nei metus sergu, taciau ligos niekas diagnozuoti negali. Nors visa gyvenima buvau sveika, kaip ridikas. Dabar nebeturiu nei vilties, nei jegu, tad nusprendziau pameginti netradicinius metodus. Gal galetumete patarti i ka geriau kreiptis del sito? Man nereikia, kad parapsihologe pagydytu ta liga, reikia kad tik nustatytu, kas yra negerai. Is sios temos supratau, kad neprastos yra Olga, Rasa ir Svetlana. Gal zinote, kuri yra geresne sveikatos klausimais? Arba galite gal kokia kita patarti? Vis delto sveikata - tai gan specifinis profilis. Busiu labai labai dekinga! help.gif
Atsakyti
QUOTE(Lija_Ameli @ 2013 12 07, 17:01)
nustatytu, kas yra negerai. Is sios temos supratau, kad neprastos yra Olga, Rasa ir Svetlana. Gal zinote, kuri yra geresne sveikatos klausimais? Arba galite gal kokia kita patarti? Vis delto sveikata - tai gan specifinis profilis. Busiu labai labai dekinga!  help.gif

ta prasme is kortu nustatytu liga?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 12 07, 16:10)
ta prasme is kortu nustatytu liga?

Nebutinai.. is kortu, is rankos ir bet ko. Priemones man visikai nera svarbios. Svarbus rezultatas smile.gif Galbut zinote kokiu nors zmoniu, galinciu padeti su diagnozavimu. Tai gali buti ir ne burejos. Tiesiog, reiketu, kad turetu gebejimu tam.
Atsakyti
Del sveikatos as buvus pas Genute ir pas Rasa.Abi ta paty pasake.
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2013 12 08, 21:41)
Del sveikatos as buvus pas Genute ir pas Rasa.Abi ta paty pasake.

Man kaip tik parekomendavo i Genute kreiptis. Ar padejo jos Jums? smile.gif
Atsakyti
Na as nepatikli Tai ejau pas Genute, o poto dar pas Rasa. Taip tikrai abi daug padejo.
Atsakyti
Pas Genute Sanciuose ar Aleksote>
Atsakyti
Labai aciu, mergaites, uz rekomendacijas smile.gif ryt meginsiu pas Genute keliauti)
Atsakyti
QUOTE(surfe @ 2013 12 09, 18:13)
Pas Genute Sanciuose ar Aleksote>

Sanciuose
Atsakyti
O ar Rasai (prie Urmo) galima skambinti šeštadienį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2013 12 13, 17:38)
O ar Rasai (prie Urmo) galima skambinti šeštadienį?  blush2.gif

Kiek zinau, nea...
Atsakyti