Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

[QUOTE][quote=6Combo9,2012 08 08, 13:16]
Šiandien žadėjom su draugėm važiuoti pas ją, bet skambinam jau nuo ryto neatsiliepia. unsure.gif
[/quote]
O tai is anksto nereikia uzsiregistruoti pas ja? blush2.gif skambini ir vaziuoji jei priima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2012 08 08, 15:28)
O tai is anksto nereikia uzsiregistruoti pas ja? blush2.gif  skambini ir vaziuoji jei priima  biggrin.gif

Tai juk ir parašiau, kad norėjom mes pas ją užsiregistruot ir važiuot sutartu laiku, bet, kad ji telefonu neatsiliepia, tai neina kaip užsiregistruot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 08 08, 15:05)
Tai juk ir parašiau, kad norėjom mes pas ją užsiregistruot ir važiuot sutartu laiku, bet, kad ji telefonu neatsiliepia, tai neina kaip užsiregistruot. smile.gif

Joo,jai prisiskambint kaip i kremliu doh.gif Skambinu jau tris savaites,be sansu,atmeta istisai.
Lauksim naujienu ar pavyko prisibelst pas ja
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 08 08, 16:05)

Matyt pražioplinau šitą frazę biggrin.gif Sekmės wub.gif
Atsakyti
Bet tai aš nesuprantu, kodėl ji taip neatsiliepinėja tuo telefonu?? Juk manau tikrai daug klienčių taip praranda. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 08 08, 21:21)
Bet tai aš nesuprantu, kodėl ji taip neatsiliepinėja tuo telefonu?? Juk manau tikrai daug klienčių taip praranda. unsure.gif  unsure.gif

O gal jai užtenka savų?
Seniai buvau pas ją, gal prieš 5-6 metus. Nepasakė kažko ypač. Ir kiek pamenu, tai man atėjus gėrė kavą, paskui dar kažkam skambino, tai mano laikas nusikėlė gal 20 min. Kažkaip įspūdžio nepliko. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios, gal kuri is jusu zinote Genutes Cesnulevicienes adresa?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 08 08, 21:21)
Bet tai aš nesuprantu, kodėl ji taip neatsiliepinėja tuo telefonu?? Juk manau tikrai daug klienčių taip praranda. unsure.gif  unsure.gif

Ji turi daug savu klientu,pas ja tikrai sunku papult.O dar ir savu rupesciu pilna,kiek girdejau..
Kiek zinau jai reikia skambint anksti ryte doh.gif
Atsakyti
Perskaičius seną temą supratau, kad Rasai iš Senamiesčio galima skambinti trimis numeriais:
867007319
867049934
868810041 ?
Ir papasakokit merginos kaip sekėsi su Petru susisiekt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2012 08 06, 14:25)
Sveikos. Gal galite parašyti savo atsiliepimus apie būrėją iš Kanto 2-7? Žadam su drauge skambint kurią dieną jai ir lėkt. smile.gif Bet iš pradžių norėčiau susižinot kuo daugiau info apie ją, ar nepučia miglos į akis? Ir kokia kaina? 4u.gif Žinau, kad galbūt rašėt apie ją ankstesnėse temose, tiesiog, neturiu tiek laiko, kad skaityti visas temas. 4u.gif

pas ja buvau du kartus na net nezinau kaip cia pasakius apie praeiti pasake visa tiesa ,o apie ateiti dabarti na nezinau siaip is dalies tikrai dauk tiesos,as pas ja ejau del tam tikros priezasties tai ka ji pasake taip viskas ir ivyko. kas man nepatiko kad pasake kad as laukiuosiu bus seimos pagausejimas na o pries 3saw jau buvau pagimdzius tai tas nepatiko man labai biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit pagelbėti, noriu ir aš pas būrėją. Gal kuri turit Olgos is silainiu kontaktus? ir mociutes prie savo kontaktus, būtų malonu gauti.
Ačiū.
Atsakyti
hmm olga is silainiu gera ji?
Atsakyti