Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 20:23)
Tokiais atvejais,vis džiaugiuosi,kad mes nesam įsipareigoję jokiems viešbučiams ir galim visur skirti laiko tiek kiek norim,vienur daugiau, kitur visai jo neskirti biggrin.gif

drinks_cheers.gif yra savų pliusų ir minusų blush2.gif
Bet man vis tiek labiau patinka lėktuvu+auto nuoma+viešbučiai blush2.gif Tik su tokiu variantu tenka iki smulkmenų išsinagrinėti lankytinus objektus ir čia nelabai gali prašauti (nesinori prarasti dienos ir susigadinti nuotaikos). Bent aš susidėlioju tiksliai: kiek dienoj galime pakelti krūvio, kas tikrai patiks, kas patiks mažiau iš lankytinų objektų... Ir dienos būna užimtos ir dažniausiai patinka viskas, ką lankome... Žinoma darbo įdedu daug, ir vos ne po pusmetį studijuoju tuos lankytinus objektus, per kompiuterį bandau ryšį su jais pagauti biggrin.gif Na, jeigu jau širdis visai nesudreba - nelankome rolleyes.gif
Aišku, praktikos tai labai dar nedaug, bet 2 metai ir abu pasiteisino (tiek Graikijoje, tiek Portugalijoje) - poilsis garantuotas wub.gif
Ir šiaip, gal kai būtų užsakyti viešbutukai ir neturėtumėte kur pabėgti, visi lankytini objektai kitomis spalvomis pasirodytų g.gif .
Iš savęs, aišku, tik sprendžiu blush2.gif ... Viena buvo, kol kas, po Europą automobiliu, bet beveik niekas neįtiko, norėjosi lėkti - gal ką geriau dar rasime - gavosi juodas pervargimas ir piktumas ant savęs ir Europos doh.gif blush2.gif biggrin.gif

Atsiprašau už off topic blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Thea, o kur jus planavote prie to Skoderio apsistoti? g.gif Ar pasidomejai bent pries tai, kiek tai realu ir jei jau imanoma (jusu atveju, kai nakvojama masinoje, tai manau, kad galima rasti tokia vieta)? g.gif
Jei norejote nuplaukti iki zydrojo urvo, tai is petrovac kazin ar ne nuo ryto reiktu tokiai atrakcijai lekti. O kitais atvejais reiktu bandyti kazkur nuo Kotoro ilankos. Kaip tik vaziavote ana kotoro puse, kur miesteliai yra, tai viename ju reikejo ir pasidometi. kazkada pas rusus skaiciau, kad ten ir trumpu isvyku siulo. Tai butumete ir graziame papludymyje laika praleide, nes iki ju plukdo laiveliai, ir urva pamate. O Petrovac keistas pasirinkimas, jei nesiruosi ten apsistoti ilgesniam laikui ir is tos vietos keliauti po Juodkalnija. Juk nei miestelis ypatingas kazkuo, o ir papludymys miesto, zmoniu daug. Nuo Petrovac neplaukiau, plaukiau i ta zydraji urva is Tivat. Tuo paciu ir po Kotoro ilanka plukde. Visa diena uztrukom, nuo pat ryto iki velyvos popietes. O Tivat siaip jau gerokai arciau tos grotos, nei Petrovac.
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 20:37)
drinks_cheers.gif yra savų pliusų ir minusų blush2.gif

Ir šiaip, gal kai būtų užsakyti viešbutukai ir neturėtumėte kur pabėgti, visi lankytini objektai kitomis spalvomis pasirodytų g.gif .

Aš minusų savu atveju nelabai randu,man viskas tiko ir patiko ax.gif
Čia jaučiu ir būtų tas vienas minusiukas,nors dar nepatikrinau nežinau ax.gif kažkada reikės pradžią padaryt unsure.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 20:53)
Thea, o kur jus planavote prie to Skoderio apsistoti?
Jei norejote nuplaukti iki zydrojo urvo, tai is petrovac kazin

Mes nieko neplanuojam kur miegosim, dėl to kartais ir užtrunkame su paieškomis, kitą kartą šiek tiek pargįžtame į patikusią vietą. O prie Škoderio taip,buvo puiki aikštelė miegoti, bet ką ten veikti,tiek laiko,nei maudytis,nei nieko. Nedaug mes ten ir nusukome,nelabai jis mane žavėjo. Kitu atveju būtume gal ir jį visą apvažiavę.
Dėl urvo irgi buvo neplanuota, bet paskutinėmis dienomis roosas berods parašė kad iš ten plukdo į urvą, ekskursija visai dienai, 20e. Man tiko, tik maniau kad visą dieną ir triniesi aplink tą urvą, o ten ekskursijų daugiau ir beveik viskas jau buvo matyta. Tai tiek,nei planuota,nei neplanuota buvo. Aš aplamai važiuoju susirašius daug daugiau lankytinų vietų nei mes aplankome,o kai privažiuojame tą vietą kur reikia apsispręsti ir sprendžiame norime mes to dabar ar nenorim. Kadangi vis kanors paminiu,gal ir atrodo kad mes kvailai daug ko atsisakome, bet tai tikrai apmastyta būna.
Tai tiek biggrin.gif
P.S. Roosai čia tu dalinaisi info tiesiogiai iš Juodkalnijos,taip? smile.gif kaip jums ta ekskursija?
P.P.S. Primenu kad tai tikrai nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todėl nesijaudinkit, o ir aš nesijaudinau dėl pravažiuotų kažkokių objektų,ar dėl to,kad aš jais nusivyliau,gyvenimas ilgas,į kai kurias vietas būtinai dar sugrįšiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 30 liepos 2012 - 20:43
QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 21:38)
Aš minusų savu atveju nelabai randu,man viskas tiko ir patiko ax.gif
Čia jaučiu ir būtų tas vienas minusiukas,nors dar nepatikrinau nežinau ax.gif  kažkada reikės pradžią padaryt unsure.gif

drinks_cheers.gif labai lauksiu, kada pasiryšite ir kitokio pobūdžio kelionei. Aišku, gal jums visgi patiks labiau automobiliu ir per Europą, bet bent jau galėsi palyginti rolleyes.gif

Ką gi, tikiuosi dar nepabaiga šiam vakarui ir įkelsi nuotraukų daugiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 21:47)
drinks_cheers.gif labai lauksiu, kada pasiryšite ir kitokio pobūdžio kelionei. Aišku, gal jums visgi patiks labiau automobiliu ir per Europą, bet bent jau galėsi palyginti rolleyes.gif

Ką gi, tikiuosi dar nepabaiga šiam vakarui ir įkelsi nuotraukų daugiau wub.gif

Tai va,kad tam reikia įdėti daug darbo ir pastangų,bet kitais metais turėtume ir mes likti be auto,tai nebus kur dėtis verysad.gif
Tikiuosi tu neprisidedi prie tų,kur kas antroj žinutėj rašo, oi kaip taip galima,tiek daug pravažiuoti,tiek šalių bla bla bla,nes vis ir atrodo kad čia man ir keliems kitiems kurie taip daro skirta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 21:38)
P.S. Primenu kad tai tikrai nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todėl nesijaudinkit, o ir aš nesijaudinau dėl pravažiuotų kažkokių objektų,ar dėl to,kad aš jais nusivyliau,gyvenimas ilgas,į kai kurias vietas būtinai dar sugrįšiu wub.gif

schmoll.gif oi tikrai ne 4u.gif Čia jūsų kelionė ir svarbu, kad jums patiko. Gi visų norai skirtingi. Kokie tada bus reportažai, jeigu visi vienodu ritmu, tempu, laiku, trukme ir t.t. - keliaus.
Svarbiausia, nenusivilti savo sprendimais kelionėje ir pačia kelione, o visiems neįtiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 21:50)
schmoll.gif oi tikrai ne 4u.gif Čia jūsų kelionė ir svarbu, kad jums patiko. Gi visų norai skirtingi. Kokie tada bus reportažai, jeigu visi vienodu ritmu, tempu, laiku, trukme ir t.t. - keliaus.
Svarbiausia, nenusivilti savo sprendimais kelionėje ir pačia kelione, o visiems neįtiksi mirksiukas.gif

Būtent,viskas taip ir yra drinks_cheers.gif absoliučiai dėl nieko nesigailėjom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 21:49)
Tikiuosi tu neprisidedi prie tų,kur kas antroj žinutėj rašo, oi kaip taip galima,tiek daug pravažiuoti,tiek šalių bla bla bla,nes vis ir atrodo kad čia man ir keliems kitiems kurie taip daro skirta doh.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai ne mirksiukas.gif Aš ir pati turiu savo tempą, kuris nėra labai lėtas ir tuo pačiu savotiškas (oddityškas biggrin.gif ), bet kol kas norisi taip ir ne kitaip biggrin.gif
Aš gal iš tų esu, kuri nori tave įkalbėti paįvairinti kelionių pobūdį blush2.gif Smagiau pačiai tiesiog palyginti būtų.
Tiesiog... blush2.gif
Atsakyti
Viskas aišku 4u.gif mums panašiai,būnam gražiose vietose, kiti gal gulėtų,medituotų,gyventų ar dar ką, o mes pamatėme ir viskas važiuojam toliau ax.gif todėl jei būna pasyvi diena vienoj vietoj,tai viduj tiesiog spurdam kaip reikia važiuoti doh.gif
Atsakyti
Sakyk, Thea, o Juodkalnija liko ta šalimi į kurią norėtųsi sugrįžti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 21:59)
Sakyk, Thea, o Juodkalnija liko ta šalimi į kurią norėtųsi sugrįžti? blush2.gif

Nea schmoll.gif vienintelė vieta kur norėčiau sugrįžti,tai Durmitoras, daugiau nieko neliko pas mane širdy iš Juodkalnijos blush2.gif neneigiu,kad ten gražu,bet ne mano schmoll.gif va Graikijos mačiau tik mažą dalelę jos, važiavau kaip į svajonių šalį,ji tokia pat man ir liko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 07 30, 19:37)
Bet man vis tiek labiau patinka lėktuvu+auto nuoma+viešbučiai blush2.gif Tik su tokiu variantu tenka iki smulkmenų išsinagrinėti lankytinus objektus ir čia nelabai gali prašauti (nesinori prarasti dienos ir susigadinti nuotaikos). Bent aš susidėlioju tiksliai: kiek dienoj galime pakelti krūvio, kas tikrai patiks, kas patiks mažiau iš lankytinų objektų... Ir dienos būna užimtos ir dažniausiai patinka viskas, ką lankome... Žinoma darbo įdedu daug, ir vos ne po pusmetį studijuoju tuos lankytinus objektus, per kompiuterį bandau ryšį su jais pagauti biggrin.gif Na, jeigu jau širdis visai nesudreba - nelankome rolleyes.gif

Va ir mes taip keliaujam. As kitaip negaliu net - man reikia zinoti, ka tadien aplankysime ir kur nakvosime, kitaip galvoj chaosas ir jokio dziaugsmo. Tik tais atvejais, kai apsistojam kokiai savaitei vienoj vietoj ir paskui vazinejam aplinkui, tai daznai una, kad ekspromtu nusprendziam, kur ta diena vaziuoti.

QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 20:38)
P.P.S. Primenu kad tai tikrai nuostabiausias dalykas mano gyvenime, todėl nesijaudinkit, o ir aš nesijaudinau dėl pravažiuotų kažkokių objektų,ar dėl to,kad aš jais nusivyliau,gyvenimas ilgas,į kai kurias vietas būtinai dar sugrįšiu wub.gif

Zinoma drinks_cheers.gif Sakyciau, kad netgi reikia pasilikti kazka dar nepamatyto, kad butu ko sugrizti mirksiukas.gif

QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 20:49)

Thea, nesinervink ir nesiteisink 4u.gif Tai juk tavo keliones, tai tau ir spresti, kaip keliauji, svarbu, kad paciai smagu butu. As pvz irgi negaleciau keliauti taip, kaip jus, greitai ir daug visko aplekiant - bet tai ir kas is to? Nei tu apie mano keliones gali spresti, nei as apie tavo. Jos tiesiog skirtingos, tos keliones, bet vienodai puikios, argi ne? Nes tiek tau, tiek man butent tokiu reikia mirksiukas.gif
Atsakyti