Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 12:30)
Tiesiog neišėjo B kitu metu pasiimti atostogų, nes turi derintis su kitais. O šiaip, jei važiuoti į vieną karštą šalį tai be abejo,pačiu sezonu nevažiuočiau schmoll.gif 
Įdomu tikrai kas ten yra g.gif gali būti ir lietus kaltas, šiaip lynojo vakare kempinge, ten kalnuose gal stipriau buvo g.gif

Supratau. Aidluka man aplamai kaip supermene su supermeniska seimyna tokiu sezonu keliauti biggrin.gif Kita vertus, tai paziuriu, kad tokiose kelionese nemenkai laiko masinoje praleidziama, tai gal ir atvesti zmogus kiek, gali tada ir palakstyti po numatyta vieta biggrin.gif

Kadangi pati nevaziavau palei Taros kanjona, tik pravaziavom tilta, tai paziuriu filmukus is yotube su to kelio vaizdais. Na man palei Moraca kelias grazesnis atrodo. Kazkada gailejausi, kad tik juo ir tevaziavom, bet ko gero dabar jau kitaip galvociau. O pasivaikscioti iki panoraminiu vaizdu i Taros kanjona tai neatsisakyciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 liepos 2012 - 12:47
Birželio 24d.
Atsikeliame štai tokioje puikioj vietoje thumbup.gif

user posted image

Susitvarkome ir važiuojame apžiūrėti Kotoro įlankos thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

papusryčiaujame bigsmile.gif štai toks didelis melionas mums kainavo 0,9e. thumbup.gif o jau skanumėlis wub.gif

user posted image

Vėl pasiskųsiu, bet važiuoti Kotoro įlanka nevertėjo, gaila kuro buvo blush2.gif nuvažiavom iki pat Kroatijos sienos ir nieko įspūdingo nematėm schmoll.gif iš viršaus daug gražiau atrodė wub.gif o čia tiesiog pakrantė apstatyta namais ir viskas.

user posted image

user posted image

user posted image

nežinau ar šitas daiktas gerai rodė, bet tai buvo 9val ryto. Šiek tiek pavažiavus,kitas rodė 32 laipsnius g.gif

user posted image

Papildyta:
grįžinėjant sugalvojom,kad neverta važiuoti vėl iki Kotoro miesto,todėl nusprendėme keltis su keltu. Jų ten daug kursuoja ir laukti visai nereikėjo, sumokėjo 4,5e. 15 min ir mes jau kitame krante thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Stojame parduotuvėje atsivėsinti ir keliaujame tolyn link Petrovac 4u.gif

user posted image

Pravažiuojame Budvą, gražus miestelis, mažai ką mačiau,bet kažkiek priminė mūsų Palangą biggrin.gif aišku čia šimtą syk prabangiau. Gal kada pavyks ir gražųjį senamiestį apžiūrėti,dabar pravažiavomtik palei jūrą ax.gif

user posted image

Prabangusis Svety Stefan wub.gif kad nusifotografuoti,reikia dar ir eilutėj pastoviniuoti biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Jus vaziavote nuo Kotoro link Kroatijos. O mes vaziavom nuo Tivat puses palei Kotora. Man ta dalis labai grazi. Kol kas tai vienas is graziausiu keliu palei jura, kuriuo vaziavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 13:46)
Supratau. Aidluka man aplamai kaip supermene su supermeniska seimyna tokiu sezonu keliauti biggrin.gif Kita vertus, tai paziuriu, kad tokiose kelionese nemenkai laiko masinoje praleidziama, tai gal ir atvesti zmogus kiek, gali tada ir palakstyti po numatyta vieta  biggrin.gif

Kadangi pati nevaziavau palei Taros kanjona, tik pravaziavom tilta, tai paziuriu filmukus is yotube su to kelio vaizdais. Na man palei Moraca kelias grazesnis atrodo. Kazkada gailejausi, kad tik juo ir tevaziavom, bet ko gero dabar jau kitaip galvociau. O  pasivaikscioti iki panoraminiu vaizdu i Taros kanjona tai neatsisakyciau  wub.gif

aga, keliauti ypač vaikščioti po miestus ar šiaip kur, iššūkis yra tikrai didelis unsure.gif dėl to kitą met ir planuojame jau kažką kitą, bet kita vertus jei oras bus palankus vaikštinėti, tai jūra nebebus tokia šilta kokioje dabar maudėmės wub.gif o beje mūsų mašina be jokių kondicionierių biggrin.gif buvo tik natūralus skersvėjis ir viskas, kol B kažkoks darinys ant kaktos neišdygo,aš pajuokavau,kad skersvėjis kaltas,tai po tada jis turėjo sumažėti iki minimalaus doh.gif biggrin.gif bet šioje vietoje nereikia mūsų gailėti, yra ar nėra kondicionierius aš juo niekada nesinaudoju schmoll.gif
Tu labai teisi, jei važiuoti specialiai tai kelias tikrai to nevertas, bet jei yra noras pakopinėti, pavaikštinėti ir yra tam galimybės...manau vaizdai atpirks viską wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 14:06)
Jus vaziavote nuo Kotoro link Kroatijos. O mes vaziavom nuo Tivat puses palei Kotora. Man ta dalis labai grazi. Kol kas tai vienas is graziausiu keliu palei jura, kuriuo vaziavau  wub.gif

Nuo Tivat link jūros pusės ane? o kaip ten keliai? nes žemėlapy jis buvo pažymėtas kaip prastas,tai dėl mašinos mes jau ir nebevažiavome kita puse, o ir galvojau kad ji bus tokia pat neįdomi kaip ta kuria važiavom doh.gif nors dabar google.map žiūriu ir aiškiai matosi kuri pusė visiškai neapstatyta ir turėtų būti gražesnė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 13:08)
bet jei yra noras pakopinėti, pavaikštinėti ir yra tam galimybės...manau vaizdai atpirks viską wub.gif

Tai jau taip, bet tam nebutina tuo keliu vaziuoti. Kiek supratau, tai ko gero uztenka rasti kempinga netoli zabljako ir skirti laiko ir kanjonui ir durmitorui. taip du zuikius nesiblaskant ir neskubant nusauti galima smile.gif
tiesa, kas liecia kanjonus, tai va turiu ir toki pasizymejusi. tik ten su gidais butinai ir reikia ...drasos bei pinigeliu nemazu blush2.gif nors gal ir galima dali pamatyti be gidu ir irangos. tiesa sakant per daug nesidomejau blush2.gif

https://www.google.c...fI-qk4AT2x4DYBQ
Atsakyti
Vau blink.gif blink.gif blink.gif noriu! Nemoku plaukti,bet rimtai kaip norėčiau tokio žygio wub.gif paprastai aš bijau siaurų uolų,vandens,aukščio, šiek tiek gal klaustrofobiška esu,bet kaip minėjau kelionėse viską išsigydau,todėl labai labai norėčiau tokio wub.gif va matau rašo,kad turi mokėti plaukti,o tai vistiek gi liemenes duoda koks skirtumas g.gif bet žinok jaučiu verta tų 100e (jei neklystu dėl kainos) wub.gif
Atsakyti
Thea!, labai smagiai skaitosi (ir žiūrisi) tavo fotoreportažas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 13:12)
Nuo Tivat link jūros pusės ane? o kaip ten keliai? nes žemėlapy jis buvo pažymėtas kaip prastas,tai dėl mašinos mes jau ir nebevažiavome kita puse, o ir galvojau kad ji bus tokia pat neįdomi kaip ta kuria važiavom doh.gif  nors dabar google.map žiūriu ir aiškiai matosi kuri pusė visiškai neapstatyta ir turėtų būti gražesnė doh.gif

Na, tarkim nuo kotoro ir palei kita ilankos puse, nei jus vaziavote. Bet ji labai apstatyta, keliukas vietomis be galo siauras. tarp tu pastatu. bet man buvo grazu. gaila nerandu nieko padoraus yotube, kad parodyti.
Atsakyti
QUOTE(O cheri cheri @ 2012 07 30, 14:30)
Thea!, labai smagiai skaitosi (ir žiūrisi) tavo fotoreportažas  4u.gif  4u.gif

Malonu girdėti 4u.gif tik tos nuotraukos siaubingai ilgai kraunasi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 14:34)
Na, tarkim nuo kotoro ir palei kita ilankos puse, nei jus vaziavote. Bet ji labai apstatyta, keliukas vietomis be galo siauras. tarp tu pastatu. bet man buvo grazu. gaila nerandu nieko padoraus yotube, kad parodyti.

Na jo prisiartinau irgi matosi,kad apstatyta, kartais norisi,kad tokiose gražiose vietose būtų kaip pas mus - draustų statyti ant kranto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 30, 13:37)
Na jo prisiartinau irgi matosi,kad apstatyta, kartais norisi,kad tokiose gražiose vietose būtų kaip pas mus - draustų statyti ant kranto ax.gif

oi, kad galima salyti ten vien senoviniai pastatai - man tai toks grozis, kai viskas kartu, ir grazi gamta, ir senoviniai pastatai, ir geles, svyrancios nuo pastatu ant kelio wub.gif o vietomis keliukas toks siauras, kad net prasilenkti neimanoma, reikia praleisti masina, kad galetum toliau vaizuoti wub.gif ir tie namukai dazniausiai vienoje puseje kelio, o kitoje visai palei kotoro ilankos vandenis vaziuoji wub.gif kai kada ir juros puseje koks senovinis namas stovi, va tada ir kelias susiaureja iki negaliu biggrin.gif kai grisiu namo, as tau irasa is to keliuko atnesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 30 liepos 2012 - 13:54
QUOTE(Cobre @ 2012 07 30, 14:51)
  kai grisiu namo, as tau irasa is to keliuko atnesiu  biggrin.gif

Būtinai lauksiu thumbup.gif
Atsakyti
Petrovace kiekvienas laisvas žemės lopinėlis mokamas, sėdi žmogelis apsitvėręs ir ima pinigus lotuliukas.gif nežinau kaip mums pavyko,bet netikėtai išvažiavo mašina iš nemokamos vietos,visai palei jūrą,matyt ten žmogeliams neleidžia sėdėti biggrin.gif
Taigi kokias tris valandas gulinėjome, o ir bangelių šiokių tokių pamatėme thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pailsėjus einame ieškoti agentūros kuri mums galėtų papasakoti apie ekskursiją į Žydrąjį urvą. Randame,moterėlė pliurpia telefonu ir rūko. Viduj g.gif mes ieškome informacijos, randame, stoviniuojame ir akivaizdžiai rodome, kad mums reikia konsultacijos. Deja pliurpalai nepanašu,kad eina į pabaigą g.gif tokiais atvejais vis susimąstau,kaip tokie žmonės dirba darbus kurie yra susiję su bendravimu ir t.t. Labai įdomu, po kokių 15min prasidėjus antrai cigaretei išeiname. Pasiemėme lankstinuką kur yra aprašyta visa ekskursija, dabar nepamenu kainos, apie 20e kažkas. Daug ką parodo, tiesą pasakius viską ką mes jau matėme išskyrus Žydrąjį urvą. Ieškodama tikėjausi ekskursija bus tik į jį.
Važiuojame link Škodero ežero, planuojame ten apsigyventi šiai nakčiai.

user posted image

user posted image

pakelės vaizdai kerintys, mašina braška visokiais garsais,net nežinau ką mes galvojom lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Pravažiuojame kelią per ežerą,sustojame aikštelėj nusifotografuoti, nespėjam mašinos užgesinti,jau pribėga vyras siūlydamas mus paplukdyti po ežerą. 100 eurų blink.gif blink.gif blink.gif kai išpūtėm akis,kaina pamažėjo iki 80 doh.gif būtų 10e tai gal ir pagalvotume lotuliukas.gif
Tolyn aplink ežerą nevažiuojame,norim čia ir dabar išsimaudyti ax.gif

user posted image

user posted image

pamačius pirmus vaizdus,aš jau nebenoriu, B sako maudysis g.gif

user posted image

user posted image

po šių vaizdų jau ir jam nekaršta lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

vanduo žydi,smirda,aplinkui mėtosi šiukšlės ir šiaip bjauriai atrodo schmoll.gif aplinkui trinasi neaiškūs tipeliai, vos ne sekioja iš paskos doh.gif Aišku jei būtume jį visą apvažiavę,gal ir būtume radę kokią gerą viečikę g.gif
Dar kelios nuotraukos ir bėgam iš čia schmoll.gif

user posted image

user posted image

Tokiais atvejais,vis džiaugiuosi,kad mes nesam įsipareigoję jokiems viešbučiams ir galim visur skirti laiko tiek kiek norim,vienur daugiau, kitur visai jo neskirti biggrin.gif
Atsakyti