Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

Birželio 20 d.
Naktis buvo tragiška! Susiruošėme miegoti gan ankstokai, apie 23val,visgi nuvargę....tai vos atsigulėme puolė atakuoti uodai swoon.gif o siaube, iš kur jie čia??! ko mes tik nedarėm, ir gaudėm ir vaikėm ir slėpėmės unsure.gif B visai išprotėjo, vos ne į kovą su jais ėjo lotuliukas.gif ir juokinga, ir graudu,ir pikta doh.gif lotuliukas.gif vienu žodžiu kariaujam kariaujam, kokią 2val atvažiuoja šalia kažkoks jaunimėlis, pasistato mašiną palei jūrą ir paleidžia kažkokį metalą swoon.gif sėdi ir klauso...nu ką, klausom ir mes, bent jau uodų zvimbimą užgožia ph34r.gif 3val...4val...5val išjungia metalą ir išvažiuoja karsta.gif atsikvėpiame,jog galėsim pagaliau ramiai užmigti....ne pasirodo! Uodai irgi klausė metalo,todėl tęsia savo linksmybes lotuliukas.gif Žinokit juokas ima prisiminus, bet mes su B tą naktį vos neverkėm lotuliukas.gif Vienu žodžiu paskutinį sykį žiūrėjau į laikrodį buvo pusė 7val. Kai pabudom nuo kaitros jau buvo 9val cry.gif na ką keliamės, pasirišam chamaką, išsiverdam pusryčius,pagulinėjam šiek tiek nueinu maudytis, bet ten pilna tų spygliuočių,o toliau į geresnį krantą tingiu eiti... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pagulėjus pusvalandį sugalvojau,kad reikia paieškoti ekskursijų,nes praeitais metais,kiek prisimenu (blogai prisimenu) už 60lt siūlė labai neblogą g.gif deja deja,aš klydau, bijau ir dabar suklysti (turiu užsirašius kažkur jei kam reiks) bet kaina apie 110lt. Apsigalvojam ir einam pasivaikščioti pakrante ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

mūsų krantas iš kitos pusės 4u.gif

user posted image
Papildyta:
Nerealaus grožio žiedai, atsižiūrėti negalėjau bigsmile.gif dydis jų kaip kumštis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o jau šitų jachtų kokių prisižiūrėjom wub.gif va ten tai turtuoliai jomis plaukioja wub.gif žiūrėjom kaip vieną paruošinėjo kelionei, kiek dėžių gėrimų visokių nešė,maisto, net tują vazone pakeitė nauja lotuliukas.gif

user posted image

čia gaila nesimato,bet mes stovėjom ant kelio, o šis kiemo baseinėlis eina po keliu ir jie taip išplaukia į jūrą thumbup.gif

user posted image

tuo metu ir baigiasi fotiko baterija, nes išėjom tik 100m ekskursijos ieškoti,o nuėjom iki pat centro mastau.gif

Pasipuošiu savo gyvenamą vietą flirt.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 07 20, 18:15)
Ir tu lindai i ta gyvatyna?  blink.gif  Jau geriau iskepusi buciau, nei ten bent pirsta ikisusi  schmoll.gif  blink.gif  doh.gif

Paprastai namuose ir aš bijau visko ko reikėtų bijoti, ir tokių gyvačių ir aukščio ir vaikščioti naktį krūmais manęs niekas nepriverstų. Bet va kelionėse įgaunų kažkokią vyrišką drąsą biggrin.gif nieko nebijau, einu pirma ir rodau kelią biggrin.gif Taip ir dabar pataškiau vandeniu ir jos visos išsilakstė hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 20 liepos 2012 - 17:26
Kadangi tiesiog sėdėti tokiam karštyje nėra jėgų,judame toliau,Splito link ax.gif Ir štai nuo šio pajudėjimo prasideda mūsų kelionės antroji dalis dar nepažintais nežinomais kraštais wub.gif

user posted image

Pagaliau ir Mcdonaldą randam,stojame paplepėti su namiškiais ir susikelti nuotraukų. Vajei kaip ten buvo gera ir vėsu wub.gif

user posted image

user posted image

Važiuojant vartau iš kelionių agentūros pasiimtą katalogą ir randu apie tokį Trogir miestelį kuris mums visai pakeliui. Sakau važiuojam ten,gal visai smagu bus bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Įvažiuojame į miestelį iškarto matau didelį turgų thumbup.gif noriu! Pats senamiestis yra salelėje, o už jos yra dar viena didelė sala,ten ir pasistatome automobilį.

user posted image

Lendame į senamiestį,o ten mano mylimos siauros gatvelės,o jau grindinys kokio grožio bigsmile.gif viskas taip gražu,sukiojuosi,dairausi, B jau manęs žiūri,kad kur užsižiopsojusios nepaliktų biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Apeinam turgų, ten visko yra ir rūbų ir suvenyrų,maisto,daržovių,visko. Tik labai jau jie įkyrūs, man tas yra žiauriai sunku,bandau ignoruoti,bet nepavyksta,tol kalbina kol pakalbina unsure.gif Išėjus iš turgaus einame pasivaikščioti krantine ir taip netikėtai sugalvojau,sakau einam į kokį restoraniuką,arbatos ar šiaip ko lengvo užkąsti ax.gif

user posted image

user posted image

na gerai, visi meniu ant gatvės,mes bandom juos apžiūrėti,bet vos tik prieini ir ateina darbuotojas kalbinti doh.gif nu negaliu kaip nervuoja. Ir taip nieko nesuprantu kas ten parašyta,tai dar ateina trukdyt schmoll.gif Apėjus visą krantinę šiaip ne taip išsirenkame kur prisėsim, padavėjas labai malonus,žino ko norim (kažko tradicinio, skanaus, ne super brangaus) ir pasiūlo super gerą vakarienę blush2.gif mums išaiškina kad tai sriuba + karštas (mėsa arba žuvis) + desertas. Mes normaliai nevalgę,jau...daug. Na gerai įkalbina,imam skirtingus rinkinius. Užsisakom dar ir alaus ir latė man ax.gif O tada ir prasideda biggrin.gif atnešė po sriubytę, viena buvo žuvienė, kita sūrio sriuba. Kaip skanu!!!!!nei žuvienės nei sūrienės niekada nemėgau schmoll.gif suvalgėm ir jau kaip ir sotūs nestuke.gif atneša padėklą su žvakėm,kad maistas šiltas laikytųsi, jetus,kam?? viens du ir mano lėkštė tuščia būna irnesakyk.gif bet ne....kai pamačiau tai supratau,kad laiko tai prireiks ir vietos pilve doh.gif biggrin.gif kadangi sarmata man fotkinti,visi žiūri (nu ką jie pagalvos?) tai tik pykšt ir slepiu fotiką, todėl ir nuotraukos tokios nelabai nusakančios lėkščių ir jų gausumo dydį schmoll.gif

mėsytės rinkinys

user posted image

žuvies rinkinys

user posted image

Toliau nepasakosiu,nes pati jau apsiseilėjau nuo prisiminimų lotuliukas.gif bet buvo tikrai labai skanu!!! Į pabaigą,dar sugebėjau padažuotą mėsos gabaliuką užsimesti,tai padavėjas vedė į wc biggrin.gif
Neįsivaizduoju kaip mes viską įveikėm,bet ačiū D,desertas buvo labai menkas, kitu atveju supykčiau,bet dabar tai tik į žandus susidėjom ir viskas biggrin.gif

blynas ir jame džemas g.gif

user posted image

dar besėdint matėm,kaip krantine nuėjo orkestras su savo šokėjom g.gif kaip įdomu,niekada nei žiūrėjau nei klausiau jų g.gif

user posted image

user posted image

Taigi susimokame - rinkinys dviems - 180kn (~90lt), latė 10kn, alus - 25kn.
Šiaip ne taip pakylame ir puškuojame,reikia šiek tiek pajudėti,gal lengviau bus mastau.gif
Papildyta:
Taip gražu ir gera čia wub.gif toks jausmas lyg būtume namie wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bevaikštinėjant išgirstam skambant muziką, mūsų cekavumas nugali ir lendam pažiūrėti kas ten vyksta bigsmile.gif
Ogi orkestrai susirinkę aikštėj groja! Mergaitės šoka thumbup.gif

user posted image

user posted image

Taip gražu buvo, B klausia jau einam? blink.gif jetus sakau šitaip gražiai groja,būnam! Taip pakerėjo,kad nuėjom priešais visus žmones ir atsisėdom ant grindinio blush2.gif prisijungė ir daugiau žmonių prie mūsų thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Va čia tai buvo gėris....sėdėjau ir graudinausi iš laimės blush2.gif buvo taip gera....taip gera! Žiūriu ir B jau įsijautęs linguoja,net manęs negirdi...sakau va čia tai žinok yra nerealu cool.gif jis atsisuko ir sako taip,čia pats geriausias vakaras wub.gif vienintelis žodis kuris apibūdino mano tuometinę būseną,tai buvo FULL biggrin.gif kaip B aiškinu, žinai kai ten žaidi simsais,reikia užpildyti jų nuotaikos stulpelį ir kai jis būna FULL,tada simsas trykšta laime. Va lygiai taip aš ir jaučiausi, pakylėta aukštai aukštai wub.gif
Mums užsikaifavus orkestro dirigentas pranešė,kad dabar bus eurovizijos nugalėtojos daina....Įkeliu video įrašą,prastas,bet gal bent dalelę pajausit to ką aš tada jaučiau wub.gif

Trogir - euphoria

Va tada ir sprogo tas mano FULL stulpelis, nuriedėjo ne viena ašara blush2.gif sentimentali jautruolė iš manęs,bet ir dabar žiūrint šį video susigraudinu blush2.gif

O čia gal nelabai įžiūrėsit, bet dvi mano žvaigždės blush2.gif kadangi mes dažnai tamsoj važiuodavom,jos lydėjo mane nuo pat pirmo išvažiavimo wub.gif ir kiekvieną kartą sakau žiūrėk, mano žvaigždės rodo kelią į pietus wub.gif B tai juokdavos iš manęs,,o aš važiuodavau ir žiūrėdavau į jas wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Pasibaigus koncertui visi plojo nesustodami wub.gif niekada gyvenime nebūčiau pagalvojus, kad klausysiu orkestro ir jis man taip patiks wub.gif bet ką atiduočiau,kad kas mane sugrąžintų į tą vakarą blush2.gif Tai buvo dar vienas neplanuotas,bet pats geriausias vakaras wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Sugrįžome į mašiną apsipatenkinę,dar B išvažinėdamas sugebėjo su kabliu atsiremti į kitą mašiną, šiek tiek numerius įlenkė,bet žmogelis nepyko blush2.gif
Idealus vakaras buvo,tik nesisekė susirasti kur miegoti,tai teko panaktinėti unsure.gif
Atsakyti
Matai, as save prie tu laipiotoju-kopinetoju visai priskirciau smile.gif, bet vistiek neaisku ka ten veikt smile.gif Visa diena tokiame karstyje tarp medziu nenoriu schmoll.gif
Gal kas kiti patars?
Atsakyti
QUOTE(stopkaime @ 2012 07 23, 14:28)
Matai, as save prie tu laipiotoju-kopinetoju visai priskirciau smile.gif, bet vistiek neaisku ka ten veikt smile.gif Visa diena tokiame karstyje tarp medziu nenoriu  schmoll.gif
Gal kas kiti patars?

Va čia gan plačiai aprašyta. Einant daugiau nei dieną,manau galima tikrai prisižiūrėti gražių vaizdų ax.gif
Atsakyti
Taigi taigi kaip ir minėjau ilgai blaškomės, nerandam kur miegoti, iš to pykčio ir Splitą pravažiavom (svajojau į Brač nuplaukti, levandų laukus pamatyti wub.gif pasvajosiu ir praeis, vistiek į Kroatiją grįšiu dar daug kartų wub.gif ).

Birželio 21d.
Atsikeliame anksti, visgi apartamentai be kondicionieriaus biggrin.gif Nieko nelaukę lekiame kaimais, laukais link Imotski ežerų thumbup.gif Mėlynojo ežero teko šiek tiek paieškoti, visai galvą nešovė,kad jis pačiame miestelyje,o kai jis toks nepaprastas tai ir nesimato blush2.gif Nusprendėme pasistatyti mašiną,šiek tiek pavaikščioti, toli nereikėjo eiti, tik per kelią ir čia pat ežeras lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

beprotiškas gylis blink.gif

user posted image

susikrauname mantą ir keliaujame žemyn atsigaivinti thumbup.gif

user posted image

takelis,tai dievaži....labai ilgas... mano turėtame aprašyme rašo, 10min ir jūs jau apačioje, mes pagalvojome,jog esam tokie spartuoliai tai 5min irnesakyk.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
patikėėėkit manim, nei 5, nei 10 min blink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

20min tai drąsiai, gal netgi ir daugiau schmoll.gif
Šiek tiek susisteminsiu informaciją ir papasakosiu apie patį ežerą. Jo daubos gylis siekia 220m. Pavasarį kai iš Bosnijos kalnų suteka tirpstantis sniegas,vandens lygis gali siekti 90m. Sakoma,kad maudynių sezonas ežere prasideda kada pasimato paplūdimys ir iš dugno išnyra 6m dydžio riedulys. Tai įvyksta birželio mėnesį. Pasirodžius rieduliui vanduo per dieną nukrenta 15-30cm. Maudynių sezonas baigiasi,kada vanduo nusidažo žalsvai, tampa drumzlinas ir ima smirdėti. Kelis pastaruosius metus rudenį ežeras visiškai išdžiūna, o tada vietiniai ten rengia futbolo varžybas.

user posted image

Vanduo mums pasirodė labai švarus, nors imk ir gerk biggrin.gif
Pasimaudėme, pailsėjome ir keliavome atgal į viršų. Mūsų dar laukia ir Raudonasis Imotski ežeras thumbup.gif
O toliau buvo baisu...prakeikiau aš šitą ežerą kokiais tik mokėjau žodžiais schmoll.gif prakaitas liejosi upeliais...šį kartelį jau tikrai užtrukome ilgiau nei 20min, su pasisėdėjimais šešėliuose ir mano lėtu šliaužimu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Visai netoli ir Raudonasis Imotski ežeras. Jis yra vienas giliausių karstinės kilmės ežerų pasaulyje,atsiradęs įgriuvus didelio urvo skliautui. Manoma,kad jis gali būti giliausias Europoje. Manoma todėl, kad šio ežero dugno dar niekam nepavyko pasiekti. Giliausias pasiektas taškas kol kas 236m. Toje vietoje kur turistinis takelis atsimuša į skardį,jo aukštis iki vandens paviršiaus yra 150m,o priešingoje pusėje visu šimtu metrų daugiau. Nuo ten mestas akmenukas vandenį pasiekia per 10s. Legendoje pasakojama,kad jei mestas akmuo įkrenta tiesiai į vandenį,reikia laukti vestuvių. Realybėje yra lengviau susituokti, nei pataikyti akmenuką tiesiai į vandenį biggrin.gif
Jis labai panašus į didelį 400m skersmens šulinį,su stačiais beveik vertikaliais šlaitais ir mėlynu vandeniu dugne.
Taigi taigi,kas man buvo aktualiausia ir pamiršome doh.gif ogi akmenuką mesti, o jei būtume pataikę? Gal ir svajonių vestuvės Las Vegase nusimatytų hihihi.gif schmoll.gif

user posted image

user posted image

gaila nei vienas objektyvas nepaimė to vaizdo, kurį matė mano akys schmoll.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Paliekame ežerus ir keliaujame tolyn. Vis arčiau Juodkalnijos thumbup.gif Gal pakeliui ir Dubrovniką aplankysime ax.gif

Pakelės vaizdai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ši diena buvo kažkokia ypatingai nenormali, vos sustojame kur nusifotografuoti ir iškarto pypina visi. Nesakysiu,kad čia dėl mano "tariamo" grožio, gal dėl šviesių plaukų ar ko??? Nu pyktis virė juodai, kartais nesusilaikius dar ir pagestikuliuodavau, kokiai fūrai. Žinau, negražu,bet ir jie nemandagūs žmonės,pypina kai B šalia biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Statybų vietoje,tiesiai ant kelio nukrito nemažas "akmenukas". Na kokių 2m pločio,tai teko pastovėti kamštyje,kol atsirado kam jį pašalinti nuo kelio.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Čia irgi įdomūs dariniai,primenantys Imotski ežerų daubas g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Sustojame palei kelią išsimaudyti, vanduo pasakiškai šiltas wub.gif tiesiog net nėra skirtumo vandeny ar lauke biggrin.gif
Beje tik čia sustojus supratau,kas per krūmai raudonavę visą kelią doh.gif oi dievaž,gi čia granatai. Kažkam labai skanu bus rudenį wub.gif

user posted image

user posted image

Dar randame ir kitokių laukinių gėrybių blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Kertame Bosnijos sieną,niekas nieko netikrina. Įsipilame kuro ir kertame ją vėl biggrin.gif Pagaliau ir Dubrovnikas 4u.gif

user posted image

user posted image

Jau nučiustytas turistams kiek tik įmanoma. Stojam nestojam? Gal ir stojam.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Buvau užsirašius jog pravažiavus miestą įmanoma rasti nemokamą parkingą. Deja jo nerandame,užtat miestą apvažiuojame du kartus biggrin.gif Pakelėse kiek supratom ir klausėm už parkingą reikia mokėti parkingo kortele arba grynais, kurių jau neturėjom. Siaubas. Stojam privačioj aikštelėj, kai užraitė kainą,tai net žandikaulis atvipo blink.gif jei neklystu berods 15lt už valandą ir dar gabalas kelio eiti. Na ačiū, kol kas užteks mums tiek.
Sustojome ir iš viršaus apžiūrėjome senamiestį ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 23 liepos 2012 - 19:57
Grįžtame atgal į Bosniją, šį kartą,kad pasiekti Juodkalniją thumbup.gif
Na ji irgi tokia gan įdomi pasirodė g.gif Miestelyje pilna policijos,daygybė apleistų namų, kiti tiesiog pastatyti,trūksta tik langų, bet matosi jau senokai apleisti... baugoka kiek ax.gif

Nuotraukų padariau tik keletą važiuojant iš automobilio,todėl jos ir neryškios ir šiaip nekokios.

user posted image

user posted image

user posted image

Degalinėje darbuotojas kalba tik sava kalba,bet puikiai ir maloniai išaiškina kuriuo keliu geriau važiuoti biggrin.gif

user posted image

visai gražu ir pas juos g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

muitinė biggrin.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pasiklydom, nusukom į siaubingai siaurą,pavojingą serpantininį kelią unsure.gif baimės buvo tikrai pilnos kelnės, ypač kai iš priekio atlėkdavo mašina unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Vienu žodžiu buvo tikrai baisu,tamsoj klaidžioti. Navigacija visiškai pasimetė,kelių nežino nieko,visa laimė turėjom kelių atlasą ir dar šiokį tokį atsispausdintą Juodkalnijos žemėlapį. Netikėtai naktį ir Ostrogo vienuolyną pralėkėm, visai neplanavau jo,bet lyg neturėdami ką veikti ir važinėjom ratais kvadratais schmoll.gif Nuvažiavom iki Plužinės,ten ir nakvojom rolleyes.gif
Atsakyti
Kelias dienas skaitinėju šį fotoreportažą, super nuotraukos, įdomus pasakojimas, šaunuolė autorė.
Pavasarį teko aplankyti Balkanų šalis ir įsimylėjau tuos kraštus wub.gif Nors po serpantinų galvojau grįšiu namo žila. O dabar žiūriu Jūsų nuotraukas ir atgyja prisiminimai. Kantriai lauksiu tęsinio! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barefoot @ 2012 07 24, 14:48)
Kelias dienas skaitinėju šį fotoreportažą, super nuotraukos, įdomus pasakojimas, šaunuolė autorė.
Pavasarį teko aplankyti Balkanų šalis ir įsimylėjau tuos kraštus wub.gif  Nors po serpantinų galvojau grįšiu namo žila.  O dabar žiūriu Jūsų nuotraukas ir atgyja prisiminimai. Kantriai lauksiu tęsinio! smile.gif

Aha, manai tu cia viena lauki bigsmile.gif , kantrybes, Thea dabar darbo iesko biggrin.gif
O pati reportaza idejai? g.gif
Atsakyti
Thea, as irgi darbo ieskau - gal kuriam kelioniu agentura? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,tiems kas dar vakarojat cool.gif
Ilgai sprendžiau rašyti šį vakarą ar ne, nes ši diena buvo dar viena TA diena, kurios nesinori jums pateikti bet kaip,kaip aš dabar ir jaučiuosi, bet kadangi pažadėjau.....
Birželio 22d.
Taigi kaip ir minėjau nakvojome Plužine miestely,paprastoj aikštelėj ax.gif Ilgai nesnaudėme,kėlėmės ir lėkėme apžiūrėti Pivos kanjono,miestelis yra labai nuostabioje vietoje,palei pat upę,aplinkui kalnai wub.gif pasaka wub.gif
Taigi važiavome kažkur, kur neklauskit biggrin.gif vienu žodžiu šturmanas dar miegojo biggrin.gif
šiek tiek kanjono blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

sukamės iš kažkur ir važiuojame po truputį link Durmitoro wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Pamiršau paminėti, bet tiksliai ir patys neatsimenam,jog panašiai kažkur šioje vietoje nusprogo kažkokia babina, dėl kurios vis užstrigdavo cilindras - aiškiau dingdavo trauka. O čia ne kas kai tik tik pradedame važiuoti po kalnus,o dar jų oi kiek daug schmoll.gif kiekvienas statesnis kalnas ir vis baisu...vis galvojame ką daryti,kad nebūtų dar blogiau? beje turbūt neminėjau kad jau čia pat Lenkijoj pradėjo ir ratas keistus garsus leisti g.gif aš optimistiškai bandau nuteikti, kas nerizikuoja,tas negeria šampano thumbup.gif
Nukrypau šiek tiek bet tęsiu toliau,tiesiog norėjau nušviesti,kaip mum buvo baisu važiuoti ne vien dėl serpantinų 4u.gif

Piva wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Siaurais serpantinais, miškais miškeliais....(jau ir išsigastame porą sykių ar mes tikrai tuo keliu važiuojame?) pagaliau pasiekiame Durmitoro parką thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Štai vos įvažiavus į parką,nuostabioje vietoje yra kempingas,mačiau ir namukų yra. Netgi kaina parašyta - 3e žmogui. Visai puiki mintis buvo stoti čia,bet rytas ankstus, numirsime iš nieko neveikimo per visą dieną blush2.gif o ir planuose turiu kempingą vos pravažiavus parką g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

P.S. nuotraukų bus tikrai daug,gal ir pasitaikys panašių,bet man jos visos tokios unikalios,tokios nuostabios,kad ir pati sugebu jose pasiklysti biggrin.gif

user posted image

Vos pravažiavus kempingą, vėl mašina ožiuojasi ir užkaista, nieko tokio. Puiki vaizdinga vieta tiks papusryčiauti thumbup.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Toliau vaizdai tiesiog kerintys wub.gif vėl žabtai atvipę,nieko nesakom tiesiog važiuojam ir gėrimės wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Keliai sakyčiau vietomis irgi gan pavojingi, ypač kai privažiuoji posūkį už kurio nieko nesimato schmoll.gif bet tame ir smagumas thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Štai čia ir buvo bairis biggrin.gif pamatėm karves ant kelio,vau kaip gražu,kaip smagu thumbup.gif ir B sako,kaip faina būtų jeigu tu užbėgtum už jų ir mane nuftokintum iš priekio g.gif sakau aišku gerai! Kaip sakau taip ir darau doh.gif

user posted image

user posted image

B irgi nesnaudė, iš mašinos fotkino bėgančią karvių bandą lotuliukas.gif

user posted image

Štai ir tos stebuklingos nuotraukos,padarytos mano dėka bis.gif

user posted image

user posted image

Befotografuojant, į mane pažiūrėjo bulius (rimtai!)...suprunkštė ( visai kaip per filmukus, tik dūmų iš šnipo trūko biggrin.gif ) ir pradėjo bėgti į mane blink.gif OMG! Staigiai išnyra galvoje blankūs prisiminimai kaip aš visą gyvenimą bijojau šių raguočių blink.gif ir ką aš čia veikiu swoon.gif šoku greit į šalia esančią uolą, B privažiavo visai šalia ir įlipau unsure.gif net lengviau pasidarė karsta.gif eina sau tos karvės,daugiau kelionės metu apie šią baimę nebeužmiršau schmoll.gif
Papildyta:
Tęsiam kelionę nuostabiuoju Durmitoru toliau thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

O jau avių avių ten milijonas su biškiu drinks_cheers.gif kadangi B didelis jų gerbėjas,tai ir namų ilgesį tokie vaizdai numalšina wub.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image