Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

QUOTE(Astra777 @ 2013 01 19, 20:29)
taip, bet pirmiausia dar padorią palapinę reikėtų įsigyti blush2.gif ...o aš taip spyriojausi kai vyras pernai per išpardavimus UK norėjo įsigyti keturvietę su prieangiu, keturiais čiužiniais, prožektoriumi už viso labo tik 240 LT biggrin.gif ...aš vis ant amžiaus nurašau, kad gal jau per vėlu palapiniaut, tuo labiau  ir anksčiau nebuvau to šalininkė, ko nepasakysi apie vyrą ir jo tėvus...tad šioje vietoje, kurio nervai stipresni, kiekvienas už ir prieš argumentus turi doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif nu žinai blink.gif biggrin.gif vip apartamentus turėtumėt thumbup.gif būtent,kai nenori tai randi ir milijonus priežasčių doh.gif biggrin.gif o mes gi visai skudure miegojom. Vikinguose prieš pat išvažiuojant radom už 20lt. Tik pasistatę supratom,kad ji be viršaus lotuliukas.gif na bet tokiam karšty ventiliacija ir žvaigždės visai nepamaišė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 01 19, 21:33)
  na bet tokiam karšty ventiliacija ir žvaigždės visai nepamaišė thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...tu teisi, kai nenori, tam šimtai priežasčių nepirkti...tik bijau, kad vieną kartą galiu likti ir neišklausyta rolleyes.gif
Atsakyti
Thea....jau tiek pagyrų buvo prirašyta,kad nebeturiu ką pridurti, bet jūsų kelionė nereali thumbup.gif
Atsakyti
Thea, dideli aplodismentai pasakotojai, keliautojai ir fotografei. thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif 4u.gif Ačiū už šaunų pasakojimą ir įspūdžius...
Tavo kelionėje telpa ir dalis mūsų praėjusios, ir dalis mūsų būsimos kelionės. Gerų kitų kelionių. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 23, 21:09)

Beje tik čia sustojus supratau,kas per krūmai raudonavę visą kelią doh.gif  oi dievaž,gi čia granatai. Kažkam labai skanu bus rudenį wub.gif

user posted image

Thea!, pagaliau radau atsakymą... biggrin.gif aš šiais metais Juodkalnijoje, greta mūsų viešbutėlio, taip pat raudonavusio krūmo foto su besimezgančiu vaisiumi pasidariau ir galvoju g.gif na kas gi čia, dabar jau viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 06 liepos 2013 - 22:06
QUOTE(Astra777 @ 2013 07 06, 23:04)
Thea!, pagaliau radau atsakymą... biggrin.gif  aš šiais metais  Juodkalnijoje, greta mūsų viešbutėlio, taip pat  raudonavusio krūmo foto su besimezgančiu vaisiumi pasidariau ir galvoju g.gif  na kas gi čia, dabar jau viskas aišku 4u.gif

thumbup.gif Tikėkimės kitą kartą matysim juos jau nebe žydinčius, o su kabančiais prinokusiais vaisiais bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 07 06, 23:35)
thumbup.gif Tikėkimės kitą kartą matysim juos jau nebe žydinčius, o su kabančiais prinokusiais vaisiais bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif ...vien dėl šios priežasties ( ir ne tik sulaukti išnokusių granatų, bet ir figų, citrinų, kt.) aš sutinku palaukti kitų atostogų iki rudens, nes į Balkanus vis dar traukia sugrįžti thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2013 05 28, 18:43)
Thea, dideli aplodismentai pasakotojai, keliautojai ir fotografei. thumbup.gif  thumbup.gif  clap_1.gif  4u.gif Ačiū už šaunų pasakojimą ir įspūdžius...
Tavo kelionėje telpa ir dalis mūsų praėjusios, ir dalis mūsų būsimos kelionės. Gerų kitų kelionių. wub.gif

Na va, sukus apsukus, o aš jau ir vėl čia. biggrin.gif Ta kelionė, apie kurią rašiau kaip apie būsimą, jau praeitis. wub.gif Na o dabar jau Graikiją sapnuoju ir po truputį info renku. Jei ką, žinosiu į ką kreiptis... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domisodo @ 2014 04 10, 13:04)
Na va, sukus apsukus, o aš jau ir vėl čia. biggrin.gif Ta kelionė, apie kurią rašiau kaip apie būsimą, jau praeitis. wub.gif  Na o dabar jau Graikiją sapnuoju ir po truputį info renku. Jei ką, žinosiu į ką kreiptis...  mirksiukas.gif

Džiugu, kad norai ir svajonės nestabdo, o viena po kitos pildosi wub.gif
Graikijos pamatėm labai mažai, bet būtinai kažkada grįšim ir sąžiningai susipažinsim su šia nuostabia šalimi wub.gif jei tik kuo galėsiu, būtinai padėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 19, 22:57)

user posted image

Gal galite parašyti kurioje vietoje šis tiltas ?

ačiū

labai jau vaizdingas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikix @ 2014 04 12, 15:20)
Gal galite parašyti kurioje vietoje šis tiltas ?

ačiū

labai jau vaizdingas rolleyes.gif

prašom koordinatės 45.311033, 14.531875 4u.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti