QUOTE(spyglele @ 2012 08 31, 21:39)
Puikus reportažas, tikrai skaitysiu dar ne kartą (kitais metais bandysim ir mes į Rumuniją ir Bulgariją nuvykti) AČIŪ Net graudu pasakojimo gale pasidarė kad jau kelionė baigėsi. Sėkmės kuo didžiausios planuojant naujus maršrutus.
Aciu labai sekmes ir jums paragaukit surio vyniotinio
QUOTE(Cobre @ 2012 09 01, 07:43)
Viskas puiku ir kelione, ir fotoreportazas, ir samata, ir nuotraukos, o ypatingai paskutine O tu dar abejojai, ar rasyti aplamai
dekui dekui
QUOTE(Jurzole @ 2012 09 01, 13:01)
Jau viskas? Net pagailo, kad baigesi, taip smagu buvo skaityti Aciu, Thea, uz toki silta ir grazu reportaza. Mane zavi tavo humoro jausmas
PS Judu labai grazi pora, visom prasmem
PS Judu labai grazi pora, visom prasmem
aha, viskas aciu tau
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 09 01, 20:46)
Thea, labai graži pora esate Ir kelionė tokia romantiškai įspūdinga, šaunuoliai Linkiu judviem dar daug tokių super kelionių
tikiuosi issipildys tavo noras tau linkiu to paties
QUOTE(Astra777 @ 2012 09 01, 22:08)
oi geras zinok ta pacia nakti sapnavau Jurzoles marokietiskus blynus berods tai atsikelus tiesiai lekiau i parde susipirkti ko truksta,bet vistiek teko atideti
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Arturas15 @ 2012 09 04, 00:04)
Na, o žiūrint į paskutinę gražią su labai simpatiškais žmonėmis nuotrauką, suėmė pavydas : Jūs tokie jauni, o jau daug apkeliavę, be to, kiek dar kelionių ateity . Ech...
P.S. Užkabino serpantininis kelias Rumunijoje - čia tas pats, kuris buvo pastatytas pagal diktatoriaus Čaušesku įgeidžius ?
P.S. Užkabino serpantininis kelias Rumunijoje - čia tas pats, kuris buvo pastatytas pagal diktatoriaus Čaušesku įgeidžius ?
As tikiuosi, kad lygiai taip pat keliausim ir kai seneliai busim kad tik galimybes butu
Taip, tas pats. As net planu neturejau del Rumunijos kol taip pat "top gear" siuzeto apie ji nepamaciau
Dekui
QUOTE(Miramax @ 2012 09 04, 08:32)
Šaunuoliai, Thea
O jau nuo sąmatos tai aš apakus, tiek kilometrų prasukti ir įsitekti į tokius pinigus, mokytis ir mokytis mums
O jau nuo sąmatos tai aš apakus, tiek kilometrų prasukti ir įsitekti į tokius pinigus, mokytis ir mokytis mums
Dekui, mes irgi laimingi del samatos,atrodo ir pamatem nemazai ir per daug netaupem net tobuleti nebera kur
QUOTE(Stella7 @ 2012 09 04, 09:12)
Dekui uz nuotaikinga fotoreportaza Labai smagu buvo virtualiai
Dekui Stella, ir jusu seimai daug daug ir graziu kelioniu