ačiū už tokį fainą aprašymą
miela malonu pamatyt matytas vietas, atrodo antrą kart prakeliavau Rumunija, ir labai noriu ten kur nebuvau - tai Graikija
O Graikijoj bet kur galina statyt palapinę pajūryje?
QUOTE(vidal @ 2012 08 31, 15:31)
paskutine foto - laaabai graži
labai gražus reportažas apie gražios poros gražia kelione
labai gražus reportažas apie gražios poros gražia kelione
Dėkojam
QUOTE(ausram1 @ 2012 08 31, 17:48)
sutinku 100procentu!!!!!! labai fainai aprasyta kelione, ir siaip kazkaip labai smagiai skaitesi ech gaila kad jau pabaiga labai aciu kad pasidalinote, tiek daug grozio , geru emociju mestelejot mums aciu aciu
Ačiū,kad skaitėt
QUOTE(linole @ 2012 08 31, 18:08)
Ačiū ačiū labai
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 08 31, 19:36)
ačiū už tokį fainą aprašymą
miela malonu pamatyt matytas vietas, atrodo antrą kart prakeliavau Rumunija, ir labai noriu ten kur nebuvau - tai Graikija
Ačiū o mano širdis paskutinėmis dienomis nerimsta, panašu,jog kitą met vėl ji trauks mane į Graikiją
Taip, galima statyti drąsiai, netgi nuotraukose matėse kiek ten jų daug
Diiiiiidelis dėkui Taip smagiai skaitės, tiek pridėkojai SB, bet ir jis tau turėtų pridėkot , nes priplanavai visokių grožybių, ir tiek aukojais prieš bulius vos ne koridoj dalyvaudama...
Sėkmės jums įgyvendinant kitas svajones
O jau crocsų tai vienodų esam papirkę TB, kaip MB, o tu, kaip aš
QUOTE(Ingel @ 2012 08 31, 20:01)
Diiiiiidelis dėkui Taip smagiai skaitės, tiek pridėkojai SB, bet ir jis tau turėtų pridėkot , nes priplanavai visokių grožybių, ir tiek aukojais prieš bulius vos ne koridoj dalyvaudama...
Jis man dar daugiau pridėkojo lygiai kiek be manęs nebūtų kelionės, lygiai tiek pat ir be jo
Koks sutapimas Crocsai,tai jėga,nėra net alternatyvos jiems Tik šių olivios jau neturiu, visą vasarą atvaikščiojau ir atidaviau į garantiją (ne dėl jų kaltės). O B tapkėm jau trečia vasara
Viskas puiku ir kelione, ir fotoreportazas, ir samata, ir nuotraukos, o ypatingai paskutine O tu dar abejojai, ar rasyti aplamai
Jau viskas? Net pagailo, kad baigesi, taip smagu buvo skaityti Aciu, Thea, uz toki silta ir grazu reportaza. Mane zavi tavo humoro jausmas
PS Judu labai grazi pora, visom prasmem
PS Judu labai grazi pora, visom prasmem
Thea, labai graži pora esate :wub:Ir kelionė tokia romantiškai įspūdinga, šaunuoliai Linkiu judviem dar daug tokių super kelionių
Thea! ačiū už reportažą...šiąnakt sapnavau, kad ir aš tuos dumblynuos maudžiaus
Kadangi Rumuniją vis susiplanuoju aplankyt, o po to vis kitur patraukiam, tad šis reportažas ir labai naudingas ...grįšiu prie jo dar ne kartą
....ir labai labai malonu susipažinti ...pritariu čia visiems aukščiau pasirašiusiems -JŪS puiki ir labai graži pora, sėkmės Jums
Kadangi Rumuniją vis susiplanuoju aplankyt, o po to vis kitur patraukiam, tad šis reportažas ir labai naudingas ...grįšiu prie jo dar ne kartą
....ir labai labai malonu susipažinti ...pritariu čia visiems aukščiau pasirašiusiems -JŪS puiki ir labai graži pora, sėkmės Jums
Dėkui Thea! už tokį šiltą ir su gera humoro doze reportažą. Su malonumu jį skaičiau. Na, o žiūrint į paskutinę gražią su labai simpatiškais žmonėmis nuotrauką, suėmė pavydas : Jūs tokie jauni, o jau daug apkeliavę, be to, kiek dar kelionių ateity . Ech... .
P.S. Užkabino serpantininis kelias Rumunijoje - čia tas pats, kuris buvo pastatytas pagal diktatoriaus Čaušesku įgeidžius ? Apie jį sužinojau prieš keliolika dienų iš laidos "Aukščiausia pavara". Joje vedėjai kaip visada su geru anglišku humoru pasakojo, kaip ieškojo to kelio, kaip juo važinėjo.
P.S. Užkabino serpantininis kelias Rumunijoje - čia tas pats, kuris buvo pastatytas pagal diktatoriaus Čaušesku įgeidžius ? Apie jį sužinojau prieš keliolika dienų iš laidos "Aukščiausia pavara". Joje vedėjai kaip visada su geru anglišku humoru pasakojo, kaip ieškojo to kelio, kaip juo važinėjo.
Šaunuoliai, Thea
O jau nuo sąmatos tai aš apakus, tiek kilometrų prasukti ir įsitekti į tokius pinigus, mokytis ir mokytis mums
O jau nuo sąmatos tai aš apakus, tiek kilometrų prasukti ir įsitekti į tokius pinigus, mokytis ir mokytis mums
Dekui uz nuotaikinga fotoreportaza Labai smagu buvo virtualiai pakeliaut su jumis
Samata super gerule
Paskutine foto Labai grazi porele
Sekmes jums kitose kelionese, kad ne ka prastenes butu
Samata super gerule
Paskutine foto Labai grazi porele
Sekmes jums kitose kelionese, kad ne ka prastenes butu