Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

ačiū už tokį fainą aprašymą 4u.gif
miela malonu pamatyt matytas vietas, atrodo antrą kart prakeliavau Rumunija, ir labai noriu ten kur nebuvau - tai Graikija ax.gif

O Graikijoj bet kur galina statyt palapinę pajūryje?
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2012 08 31, 15:31)
paskutine foto -  laaabai graži 4u.gif
labai gražus reportažas apie gražios poros gražia kelione  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkojam 4u.gif

QUOTE(ausram1 @ 2012 08 31, 17:48)
sutinku 100procentu!!!!!!          labai fainai aprasyta kelione, ir siaip kazkaip labai smagiai skaitesi ech gaila kad jau pabaiga  smile.gif  labai aciu kad pasidalinote, tiek daug grozio , geru emociju mestelejot mums aciu aciu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū,kad skaitėt 4u.gif
QUOTE(linole @ 2012 08 31, 18:08)
Ačiū labai.  4u.gif

Tokia įdomi, linksma ir graži kelionė.  wub.gif

Ačiū ačiū labai wub.gif 4u.gif

QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 08 31, 19:36)
ačiū už tokį fainą aprašymą  4u.gif
miela malonu pamatyt matytas vietas, atrodo antrą kart prakeliavau Rumunija, ir labai noriu ten kur nebuvau - tai Graikija  ax.gif

O Graikijoj bet kur galina statyt palapinę pajūryje?

Ačiū 4u.gif o mano širdis paskutinėmis dienomis nerimsta, panašu,jog kitą met vėl ji trauks mane į Graikiją wub.gif
Taip, galima statyti drąsiai, netgi nuotraukose matėse kiek ten jų daug wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Diiiiiidelis dėkui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip smagiai skaitės, tiek pridėkojai SB, bet ir jis tau turėtų pridėkot g.gif , nes priplanavai visokių grožybių, ir tiek aukojais prieš bulius vos ne koridoj dalyvaudama...
Sėkmės jums įgyvendinant kitas svajones 4u.gif
O jau crocsų tai vienodų esam papirkę TB, kaip MB, o tu, kaip aš mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingel @ 2012 08 31, 20:01)
Diiiiiidelis dėkui 4u.gif  4u.gif  4u.gif Taip smagiai skaitės, tiek pridėkojai SB, bet ir jis tau turėtų pridėkot g.gif , nes priplanavai visokių grožybių, ir tiek aukojais prieš bulius vos ne koridoj dalyvaudama...
Sėkmės jums įgyvendinant kitas svajones 4u.gif
O jau crocsų tai vienodų esam papirkę TB, kaip MB, o tu, kaip aš  mirksiukas.gif

Jis man dar daugiau pridėkojo wub.gif lygiai kiek be manęs nebūtų kelionės, lygiai tiek pat ir be jo wub.gif
Koks sutapimas biggrin.gif Crocsai,tai jėga,nėra net alternatyvos jiems thumbup.gif Tik šių olivios jau neturiu, visą vasarą atvaikščiojau ir atidaviau į garantiją (ne dėl jų kaltės). O B tapkėm jau trečia vasara thumbup.gif
Atsakyti
Puikus reportažas, tikrai skaitysiu dar ne kartą (kitais metais bandysim ir mes į Rumuniją ir Bulgariją nuvykti) thumbup.gif thumbup.gif AČIŪ Net graudu pasakojimo gale pasidarė kad jau kelionė baigėsi. Sėkmės kuo didžiausios planuojant naujus maršrutus.
Atsakyti
Viskas puiku smile.gif 4u.gif ir kelione, ir fotoreportazas, ir samata, ir nuotraukos, o ypatingai paskutine smile.gif O tu dar abejojai, ar rasyti aplamai umn.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau viskas? Net pagailo, kad baigesi, taip smagu buvo skaityti thumbup.gif Aciu, Thea, uz toki silta ir grazu reportaza. Mane zavi tavo humoro jausmas mirksiukas.gif

PS Judu labai grazi pora, visom prasmem smile.gif
Atsakyti
Thea, labai graži pora esate :wub:Ir kelionė tokia romantiškai įspūdinga, šaunuoliai thumbup.gif Linkiu judviem dar daug tokių super kelionių 4u.gif
Atsakyti
Thea! ačiū už thumbup.gif reportažą...šiąnakt sapnavau, kad ir aš tuos dumblynuos maudžiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kadangi Rumuniją vis susiplanuoju aplankyt, o po to vis kitur patraukiam, tad šis reportažas ir labai naudingas wub.gif ...grįšiu prie jo dar ne kartą mirksiukas.gif

....ir labai labai malonu susipažinti wub.gif ...pritariu čia visiems aukščiau pasirašiusiems drinks_cheers.gif -JŪS puiki ir labai graži pora, sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Thea! už tokį šiltą ir su gera humoro lotuliukas.gif doze reportažą. Su malonumu jį skaičiau. Na, o žiūrint į paskutinę gražią su labai simpatiškais žmonėmis nuotrauką, suėmė pavydas blush2.gif : Jūs tokie jauni, o jau daug apkeliavę, be to, kiek dar kelionių ateity thumbup.gif . Ech... doh.gif .

P.S. Užkabino serpantininis kelias Rumunijoje - čia tas pats, kuris buvo pastatytas pagal diktatoriaus Čaušesku įgeidžius g.gif ? Apie jį sužinojau prieš keliolika dienų iš laidos "Aukščiausia pavara". Joje vedėjai kaip visada su geru anglišku humoru thumbup.gif pasakojo, kaip ieškojo to kelio, kaip juo važinėjo.
Atsakyti
Šaunuoliai, Thea drinks_cheers.gif
O jau nuo sąmatos tai aš apakus, tiek kilometrų prasukti ir įsitekti į tokius pinigus, mokytis ir mokytis mums doh.gif
Atsakyti
Dekui uz nuotaikinga fotoreportaza thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai smagu buvo virtualiai pakeliaut su jumis mirksiukas.gif
Samata super gerule first.gif
Paskutine foto wub.gif Labai grazi porele 4u.gif
Sekmes jums kitose kelionese, kad ne ka prastenes butu mirksiukas.gif
Atsakyti