Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

QUOTE(Thea! @ 2012 08 31, 13:23)

Dėkis už reportažą 4u.gif Daug vaizdų, daug įspūdžių... thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 31 rugpjūčio 2012 - 13:22
Labai gražiais vaizdasi pabaigei. biggrin.gif

Ant Lenkijos nepyk, ji, deja, niekur iš kelio nepasitrauks biggrin.gif ir kiek važiuosi į Europą teks ją kirsti.Rask ir ten gražių vietų, kad kelionė neprailgtų biggrin.gif
Atsakyti
Pabaiga!

Pagaliau, ane? biggrin.gif Nieko, kantrybė - dorybė.

Padėka notworthy.gif

Visų pirmas pats didžiausias ačiū B. Pačiam geriausiam kelionių draugui, kompanionui, vairuotojui, antrąjai pusei, be kurios aš nebūčiau aš. Be jo kantrybės su manim ir su mašina - kelionė nebūtų tokia šauni wub.gif Ir tik jo supratimo dėka, mes rizikavome ir važiavome tolyn su gendančia mašina.

Toks pats didelis dėkui, trečiąjam nuostabiam keliautojui. Ford galaxiui thumbup.gif šitiek nuvažiuot! Šitiek kalnų, serpantinų, sugedus traukai, barškant ratams ir dar krūvai visokių nesąmonių....sakykit ką norit, bet va čia tai mašina thumbup.gif čia tai namas!

Ačiū mamai ir tėčiui thumbup.gif kurie pridėjo mums maisto ir visokių kitokių gėrybių. Nespėjom valgyti doh.gif lotuliukas.gif

Ačiū visiems visiems kas prisidėjo prie šios kelionės 4u.gif

Ačiū almai klp 4u.gif Oddity 4u.gif

Ačiū mūsų augintiniams, kuriems taip pat atostogos buvo nelengvos ir turbūt jau pamanė,kad mes išsižadėjom jų biggrin.gif

Ačiū Graikijai, kad ji visada mane vedė svajonės link wub.gif

Ačiū netgi ir Albanijai thumbup.gif už gėlytę kuri gražiai auga ir primena mums šį nuotykį, bei už tai, kad sužinojau, jog ne visur noriu sugrįžti biggrin.gif

Ačiū visoms muitinėms, kurios mus praleido be vargo 4u.gif aišku išskyrus Turkijos biggrin.gif Nors visa laimė, kitaip gal ir dabar ten Bulgarijos ieškotume lotuliukas.gif

Ačiū visiems skaitytojams, kam patiko, kas skaitė, laukė, rašė gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 31, 14:22)
Ant Lenkijos nepyk, ji, deja, niekur iš kelio nepasitrauks  biggrin.gif ir kiek važiuosi į Europą teks ją kirsti.Rask ir ten gražių vietų, kad kelionė neprailgtų  biggrin.gif

drinks_cheers.gif kitas variantas - skristi lėktuvu biggrin.gif Per Lenkiją su vėju praskrisi...

Mes per Lenkiją dar nei daug, nei mažai, per 2 metelius, 12 kartų pramynėme. Nieko prieš ją neturiu - reikia teigiamai nusiteikti ir pirmyn, tai ir kelias neprailgsta rolleyes.gif
Atsakyti
Epilogas

Apibendrinat šią kelionę, galėčiau pasakyti, kad aš esu pats laimingiausias žmogus blush2.gif tai buvo pats geriausias dalykas kokį tik esu turėjusi wub.gif Tiek kartų buvo atvipęs žandikaulis, tiek kartų buvo pasakyta vaaaaaauuuu.... wub.gif tik keliautojai supras ką aš noriu pasakyti, nes tai jokiais žodžiais yra nenupasakojamas jausmas. Norėčiau viską viską pakartoti, bet tai tikrai yra nepakartojama wub.gif
Buvo labai gera rašyti, dalintis su jumis įspūdžiais, nutikimais, dar sykelį atgaivinti prisiminimus ir sugrįžti į visas vietas. Net ašarą norisi nubraukti,kad dabar jau tikrai kelionės pabaiga cray.gif

Sąmata

Kaip gi bus neįdomu kiek išleidome,ane? biggrin.gif žinau aš jau jus tongue.gif

Kuras: 2099lt;
Maistas: 328lt + 120lt vakarienė Kroatijoje;
Lankytinos vietos: 110lt;
Lauktuvės visiems ir sau: 82lt;
Kelių mokesčiai: 182lt;
Kempingas: 21lt;
Nuvažiavome - 7920km.

Suma: 2942lt.

Dar sykį AČIŪ JUMS VISIEMS!!!!

user posted image

Rasa ir Tadas 4u.gif
Atsakyti
O paskutine nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 31, 14:24)
Dar sykį AČIŪ JUMS VISIEMS!!!!

Paskutinė fotkė gražiausia bigsmile.gif
Sąmata - thumbup.gif
Dėkui dar kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 08 31, 14:26)
O paskutine nuotrauka  thumbup.gif

QUOTE(oddity @ 2012 08 31, 14:27)
Paskutinė fotkė gražiausia bigsmile.gif 
Sąmata -  thumbup.gif
Dėkui dar kartą 4u.gif

ačiū jums,fanai mano thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2012 08 31, 14:22)

Ant Lenkijos nepyk, ji, deja, niekur iš kelio nepasitrauks  biggrin.gif

o aš vis tikiuosi... biggrin.gif
Atsakyti
paskutine foto - laaabai graži 4u.gif
labai gražus reportažas apie gražios poros gražia kelione 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2012 08 31, 16:31)
paskutine foto -  laaabai graži 4u.gif
labai gražus reportažas apie gražios poros gražia kelione  4u.gif  4u.gif  4u.gif

sutinku 100procentu!!!!!! labai fainai aprasyta kelione, ir siaip kazkaip labai smagiai skaitesi ech gaila kad jau pabaiga smile.gif labai aciu kad pasidalinote, tiek daug grozio , geru emociju mestelejot mums aciu aciu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū labai. 4u.gif

Tokia įdomi, linksma ir graži kelionė. wub.gif
Atsakyti