Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

Astra o jūs į muziejų irgi nėjot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 13, 15:01)
Astra o jūs į muziejų irgi nėjot? g.gif

Neee....mums parko buvo per akis dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 13 rugpjūčio 2012 - 14:08
Nu nuostabi kelione wub.gif wub.gif Taip idomu skaityt jusu su B nuotykius mirksiukas.gif
Tas papludimys Lefkadoj wub.gif wub.gif wub.gif
Bet jums medalis, kad be kondiskes masinoj tokia kelione apturejot blink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ir smagu, kad Oddity atgaivino Graikijos reportaza thumbup.gif 4u.gif Irgi kaip Aidluka, isimeciau i favoritus, nes ner laiko dabar reportazams, o ju tiek daug bigsmile.gif doh.gif

Thea'os aisku pradejau, tai reiks pabaigt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella7 @ 2012 08 13, 16:44)
Nu nuostabi kelione wub.gif  wub.gif Taip idomu skaityt jusu su B nuotykius mirksiukas.gif
Tas papludimys Lefkadoj wub.gif  wub.gif  wub.gif
Bet jums medalis, kad be kondiskes masinoj tokia kelione apturejot blink.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dėkui dėkui 4u.gif
Baik tu, aš nepripažįstu ir taip kondicionieriaus schmoll.gif būtų tai kaži ar pasiduočiau ir įjungčiau jį g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 21, 12:15)
Baik tu, aš nepripažįstu ir taip kondicionieriaus schmoll.gif  būtų tai kaži ar pasiduočiau ir įjungčiau jį g.gif  biggrin.gif

Kas per nusistatymai prieš kondicionierius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 21, 12:28)
Kas per nusistatymai prieš kondicionierius? biggrin.gif

aš prieš nesveikus dalykus tongue.gif nors B man nematant tyliai įjungia jį,aš pajaučiu, iš karto gerklę mausti pradeda g.gif
Papildyta:
Tęsiu pasakojimą 4u.gif
Po Diono archeologijos muziejaus, po truputį judame Bulgarijos link. Dar kartelį įsipilame dujų, šį kartą šiek tiek brangesnių - 0,76e/l, gauname ir po buteliuką ledinio vandens bigsmile.gif wub.gif
Salonikų centre pamatome griuvėsius,stojame aikštelėje, matome kažkokį užrašą,bet aš jį iššifruoju kaip nemokama g.gif na pasistatome ir neuiname pasivaikščioti ax.gif

user posted image

įleidžia mus vos kelioms minutėms,nes jau laikas užsidaryti,apie pusė 3 g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Einant nuo griuvėsių tolyn,pamatėme mokėjimo aparatus g.gif vienu žodžiu įsižiūriu į ženklą dar kartelį ir nusprendžiu,kad visgi mokama biggrin.gif ai lekiam iš ten ax.gif

Papildyta:
Eismas mieste toks kaip ir priklauso didmiesčiui,intensyvokas. Netoli krantinės ir mitingą matėm, policijos trys autobusai atvežti g.gif kažkaip didelio noro ten pavaikščioti nebuvo.

user posted image

user posted image

user posted image

baltasis Salonikų bokštas

user posted image

user posted image
Papildyta:
Miegoti stojam vis dar Graikijoje ir vėl paplūdimy wub.gif

user posted image

user posted image

kuris visas štai taip gražiai nusėtas jūros ežių lavonėliais. Jūra deja jau nebe tokia įspūdinga kaip Jonijos, išpuikom cool.gif

user posted image
Atsakyti
Birželio 29d.
Anksti ryte pabundame štai tokiame gražiame palūdimy ax.gif

user posted image

user posted image

Pavalgome išsimaudome ir keliaujame.
Gps užsistatome Bulgarijos tašką ir po kiek laiko jau privažiuojame muitinę. Darbuotojas per langą liepia atidaryti galines dureles. OMG,geriau nereikia kiek ten visko schmoll.gif atidarom. Klausia ar turim fotoaparatą? doh.gif durnas klausimas. Kam jis jums reikalingas? blink.gif dar durnesnis doh.gif ką fotografuojat? apžiūri blink.gif kuo dirbam? aš niekuo, B dirba. Kodėl aš nedirbu? blink.gif nenoriu! Kodėl? jetus,aš nesuprantu čia kokia kamera paslėpta,ar šiaip bulgarai mėgsta tyčiotis lotuliukas.gif nežinau ar juoktis reikia,ar čia rimtai g.gif gal verkt pradėt biggrin.gif

Papildyta:
toliau eina į bagažinę, atidaro ir iškrenta dujų balionėlis. Kaip pasiuto!!!! Sako kam jis jum? sakau apsaugai,dievaž tikrai durnas,ar kas jam. Sako negalima vežiotis tokių dalykų blink.gif o tai kaip man apsisaugoti jei užpuls bemiegant? ne jų problemos schmoll.gif sakau tai ir nemano,kad čia negalima turėti apsisaugojimo priemonių doh.gif durnių laivas kažkoks,aš supykau, tas supyko. Atseit konfiskavo mūsų apsaugą. Uždaro bagažinę ir vėl grįžta prie fotiko ir kodėl aš nieko nedirbu lotuliukas.gif nebešneku. Tikrai nešnekėsiu tokių nesąmonių,geriau apsisuksiu ir apvažiuosiu tą durną sieną.

Papildyta:
Na muitininkas nusiramina ir klausia kur keliaujam? Į Bulgariją. Tas juoktis pradėjo,nu ir gerai,sakau sukamės ir važiuojam iš čia,matyt lietuvių nemėgsta. O jis sako,čia Turkijos siena lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif doh.gif jetus! Iš karto mutininkas į žmogų supanašėjo, visi juokėmės geras 10 min ir plepėjom lotuliukas.gif čia tai geras. Ta durna navigacija tiesiausią kelią nurodė. Durnė. Mums ant žemėlapio pažymi kur mums dabar reikia važiuoti ir išvažiuojam. Geras biggrin.gif beveik ir Turkijoj buvom biggrin.gif
Privažiuojam Bulgarijos sieną, skirtumas tikrai matosi. Darbuotojas pažiuri pasus,įkiša galvą pro B langą,apžiūri ir sako čia jūsų namas ant ratų? biggrin.gif aha biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
Gerai,pasikeičiame levų. Tiksliai nežinau apie vinjetę kur ji reikalinga. B stoja degalinėj užsipilti kuro, maždaug 2,36lt/l. Aš nubėgu pasiklausinėti,sako jo jo ji čia būtina,nesvarbu kokiais keliais važiuojat. Pasitikėjimo kažkodėl nekelia,bet sumoku 10 levų ir ramu. Tiesą pasakius iki dabar nežinau kaip iš tikrųjų, matyt ir nenoriu sužinot biggrin.gif
Užsiklijuoju iš karto ir štai įvažiuojam į pirmą "mokamą" kelią g.gif

user posted image

nu rimtai,čia lyg koks pasityčiojimas lotuliukas.gif nemažai kelio taip nuvažiavom, vieną sykį net teko važiuoti visai mišku, neasfaltuotu keliu blink.gif o ir šiaip dauguma kelio buvo toks, naaa...vienai mašinai biggrin.gif
Kaimai irgi tokie įdomūs, apleisti, žmonių visai nematėm, o ir mašinas tik kelias sutikom g.gif

user posted image

user posted image

daugybė saulėgrąžų laukų wub.gif

user posted image

ir mini kriaušių radom biggrin.gif

user posted image

Privažiuojame berods Burgas miestely, stojame prie jūros.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Labai daug žmonių, mums netinka biggrin.gif
Pavažiuojame šiek tiek toliau. O čia tai vandens sporto mėgėjų rojus bigsmile.gif žmonių pakrantėje nėra, bet jau kriauklių kiek.... numirimas biggrin.gif nuėjom tik apsižiūrėti, bet visos kišenės,rankos buvo pilnos ir tik tada galėjom eiti ramiai pavalgyti biggrin.gif

user posted image

user posted image

o čia ir smėlis juodas juodas...iš ko sukūrėme teorija, kodėl ši jūra vadinasi Juodoji biggrin.gif

user posted image

Gaila sekančiame paplūdimy ši teorija nepasiteisino biggrin.gif

Papildyta:
Pavalgę šokame į vandenį,vau koks gėėris wub.gif ypač kai lauke daug vėsiau,nesinori net lysti wub.gif įdomu kiek valandų...pasižiūriu, o jau pusė 7 smile.gif ???!!!! O siaube ką veikia laikrodis su manim? lotuliukas.gif bėgu į krantą, kol visai nesušlapo...nors kur čia nesušlapo, 10min po vandeniu doh.gif einu kriaukliaut geriau....nueinu tiek,kol nebematau daiktų,galvoju reikia nebūti gobšiai ir suktis, nes kuo toliau tuo jau išrankesnė darausi ir gražias kriaukleles išmetinėju schmoll.gif po gero pusvalandžio grįžtu, o B visdar vandeny lotuliukas.gif užtenka. Lipam ir judam tolyn g.gif bet ir ne per toliausiai. Netoliese Nesebar miestelio randame puikią vietą nakvynei, iškyšulys,skardis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ta proga,kad kelionės paskutinės dienos jau tiksi,susiorganizuojame puikią, romantišką, vakarienę wub.gif

user posted image

user posted image

o šitas tai dalykas geras. Jei kas važiuosit į Bulgariją tai pavalgykit jo už mane thumbup.gif sūrio ir mėsytės vyniotinis, su džiuvėsėliu - puikus derinys thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Thea, jūs abu su TB esate nemirtingi biggrin.gif thumbup.gif
Lūžau su ta Turkija lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 21, 13:37)
Thea, jūs abu su TB esate nemirtingi biggrin.gif  thumbup.gif
Lūžau su ta Turkija lotuliukas.gif

aš pažiūrėčiau kaip tu lūžtum,jei tau taip būtų bebe.gif jau tikrai maniau,kad šakės bus. Arba deportuos arba patiems reiks bėgt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 21, 13:39)
aš pažiūrėčiau kaip tu lūžtum,jei tau taip būtų  bebe.gif  jau tikrai maniau,kad šakės bus. Arba deportuos arba patiems reiks bėgt biggrin.gif

Nu jo... blush2.gif Tokioj situacijoj dar neteko būti, bet niekad negali žinoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 21, 12:33)
Pavalgome išsimaudome ir keliaujame.
Gps užsistatome Bulgarijos tašką  ir po kiek laiko jau privažiuojame muitinę. Darbuotojas per langą liepia atidaryti galines dureles. OMG,geriau nereikia kiek ten visko schmoll.gif  atidarom. Klausia ar turim fotoaparatą?  durnas klausimas. Kam jis jums reikalingas?  dar durnesnis ką fotografuojat? apžiūri blink.gif  kuo dirbam? aš niekuo, B dirba. Kodėl aš nedirbu?  nenoriu! Kodėl? jetus,aš nesuprantu čia kokia kamera paslėpta,ar šiaip bulgarai mėgsta tyčiotis lotuliukas.gif  nežinau ar juoktis reikia,ar čia rimtai g.gif  gal verkt pradėt

toliau eina į bagažinę, atidaro ir iškrenta dujų balionėlis. Kaip pasiuto!!!! Sako kam jis jum? sakau apsaugai,dievaž tikrai durnas,ar kas jam. Sako negalima vežiotis tokių dalykų  o tai kaip man apsisaugoti jei užpuls bemiegant? ne jų problemos  sakau tai ir nemano,kad čia negalima turėti apsisaugojimo priemonių  durnių laivas kažkoks,aš supykau, tas supyko. Atseit konfiskavo mūsų apsaugą. Uždaro bagažinę ir vėl grįžta prie fotiko ir kodėl aš nieko nedirbu lotuliukas.gif nebešneku. Tikrai nešnekėsiu tokių nesąmonių,geriau apsisuksiu ir apvažiuosiu tą durną sieną.

Na muitininkas nusiramina ir klausia kur keliaujam? Į Bulgariją. Tas juoktis pradėjo,nu ir gerai,sakau sukamės ir važiuojam iš čia,matyt lietuvių nemėgsta. O jis sako,čia Turkijos siena lotuliukas.gif  jetus! Iš karto mutininkas į žmogų supanašėjo, visi juokėmės geras 10 min ir plepėjom lotuliukas.gif  čia tai geras. Ta durna navigacija tiesiausią kelią nurodė. Durnė. Mums ant žemėlapio pažymi kur mums dabar reikia važiuoti ir išvažiuojam. Geras biggrin.gif  beveik ir Turkijoj buvom biggrin.gif
Privažiuojam Bulgarijos sieną, skirtumas tikrai matosi. Darbuotojas pažiuri pasus,įkiša galvą pro B langą,apžiūri ir sako čia jūsų namas ant ratų?

Geras nuotykis, ne kitaip thumbup.gif Po kiek laiko zvengsit pilvus susieme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2012 08 21, 14:26)
Geras nuotykis, ne kitaip  thumbup.gif Po kiek laiko zvengsit pilvus susieme  lotuliukas.gif

tai jau prisijuokėm kai pasakė kur randamės biggrin.gif tik tuo metu buvo labai nefaina, kai taip netikėtai užpuolė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti