Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:21)
Nenervuok unsure.gif  verysad.gif cray.gif

jau keliu nuotraukas,šiandien parodysiu ir paskutinę dieną tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:21)

Nors laukia dar viena smagi šalis - Rumunija wub.gif ir bent jau reportažas nesibaigia unsure.gif  thumbup.gif

Dar ir Bulgarija tongue.gif čia jų jau iš viso po kruopą biggrin.gif
Atsakyti
Thea!, žinok, atėjau pasibarti bash.gif : visiškai susukai blink.gif galvą - juk negalima taip elgtis ir į reportažą dėti tokias nuostabias wub.gif Meteorų nuotraukas - nors niekada negalvojau apie kelionę į Graikiją, bet po šių vaizdų, atrodo, gimė dar viena svajonė ax.gif, tik kažin ar ją kada nors įgyvendinsiu verysad.gif . Graikija daug nesidomėjau, ji man visada asocijavosi su dviem dalykais: sirtakiu ir Meteorais.

Ačiū aciuks.gif tau už tikrai gerą fotoreportažą.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2012 08 10, 15:37)
...nors niekada negalvojau apie kelionę į Graikiją, bet po šių vaizdų, atrodo, gimė dar viena svajonė ax.gif, tik kažin ar ją kada nors įgyvendinsiu verysad.gif . Graikija daug nesidomėjau, ji man visada asocijavosi su dviem dalykais: sirtakiu ir Meteorais.

Kodėl? blush2.gif
Kodėl? blush2.gif
Atsakyti
Thea!, žinok, atėjau pasibarti bash.gif : visiškai susukai blink.gif  galvą - juk negalima taip elgtis ir į reportažą dėti tokias nuostabias wub.gif Meteorų nuotraukas - nors niekada negalvojau apie kelionę į Graikiją, bet po šių vaizdų, atrodo, gimė dar viena svajonė ax.gif, tik kažin ar ją kada nors įgyvendinsiu verysad.gif . Graikija daug nesidomėjau, ji man visada asocijavosi su dviem dalykais: sirtakiu ir Meteorais.

Ačiū aciuks.gif tau už tikrai gerą fotoreportažą.

Rimtai? blink.gif net grįžau pasižiūrėti tų nuotraukų blush2.gif kaip skoniai skiriasi...aš kai apima nostalgija grįžtu į Porto Katsiki, pasigrožėti žydru vandeniu wub.gif turbūt man pačios mieliausios ir šilčiausios nuotraukos iš ten wub.gif o Meteorai tikrai įspūdingi realybėj,žandikauliai buvo atvipę kai nuvažiavom,bet va nuotraukas sudėjau be jokios nostalgijos,jausmų,nepalikau aš ten savęs blush2.gif
Mes turbūt priešingos asmenybės, aš,kad ir dabar išsikraustyčiau gyventi į Graikiją, o jūs turbūt grįžtumėt ne vieną kartą į Prancūziją? 4u.gif kur aš visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 15:45)
o Meteorai tikrai įspūdingi realybėj,žandikauliai buvo atvipę kai nuvažiavom,bet va nuotraukas sudėjau be jokios nostalgijos,jausmų,nepalikau aš ten savęs blush2.gif

drinks_cheers.gif Mano širdies irgi ten neliko. Visoje Graikijoje po mažą dalelę išdalinau, bet Meteorams ir Atėnams kažkaip neliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:47)
drinks_cheers.gif Mano širdies irgi ten neliko. Visoje Graikijoje po mažą dalelę išdalinau, bet Meteorams ir Atėnams kažkaip neliko biggrin.gif

nešnekėk taip, nes tikrai pradedu įsimylėt biggrin.gif
Atsakyti
Čia Graikijai alc.gif alc.gif
http://www.youtube.c...h?v=HJPRYMiUopY

QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 15:49)
nešnekėk taip, nes tikrai pradedu įsimylėt biggrin.gif

Abipusės simpatijos wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 10 rugpjūčio 2012 - 14:59
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:51)
Čia Graikijai biggrin.gif  alc.gif  alc.gif

Nežudyk manęs doh.gif assa.gif
kaip tik keliu nuotraukas į feisbuką, tai labai atitinkantis fonas thumbup.gif gaila kolonėles sudeginau,negaliu duoti visam daugiabučiui pasiklausyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 14:16)
kitą sykį stengsimės kaip įmanoma nebevažiuoti karštuoju laiku,nes vienintelis pliusas tai karštas vanduo,daugiau nieko schmoll.gif

As irgi anksciau cypiau, kaip taip vaziuoti pavasari ar rudeni, o jei lietus, o ir karsciu nera, o ir vanduo per saltas biggrin.gif Bet pabandziau pavasari, pabandziau rudeni ir... labai patiko biggrin.gif Vazinetis, lankyti kazka, vienas malonumas, atvykti ten kur sauleta ir jau pakankamai silta, kai Lietuvoje dar arba jau vesu, toks kaifas, o vanduo visai tinkamas maudynems. Pliusu daug, o minusiukas del to vandens toks nezymus thumbup.gif

Kai kada busiu Graikijoj, nemanau, kad aplenksiu Meteorus. Bet jie nera mano svajone, nors neabejoju, kad patiks. O va visi papludymiai, man be galo patinka ir kabina taip wub.gif Taip ir vazineciau nuo vieno papludymio prie kito biggrin.gif
Atsakyti
...nors niekada negalvojau apie kelionę į Graikiją, bet po šių vaizdų, atrodo, gimė dar viena svajonė ax.gif, tik kažin ar ją kada nors įgyvendinsiu verysad.gif . Graikija daug nesidomėjau, ji man visada asocijavosi su dviem dalykais: sirtakiu ir Meteorais.

O Meteorai mūsų visam autobusui vienareikšmiškai buvo pirmoje vietoje.
Nežinau kaip kam, bet kai matai realiai viską... rolleyes.gif ... vienu žodžiu nu žiauriai gerai ten buvo. thumbup.gif Viena bendrakeleivė netgi pasakė : - " Po šitos vietos lankymo, dabar jau ir numirti galima..," biggrin.gif
Graikija iš tikrųjų įdomi, ne veltui graikai nevažiuoja niekur atostogauti, jie turi absoliučiai viską biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2012 08 10, 19:35)
biggrin.gif  Bet pabandziau pavasari, pabandziau rudeni ir... labai patiko  biggrin.gif 
right]

Šiltus kraštus lankyt pastts tas. Juodkalnijoj buvom gegužę - vanduo jau šiltas jūroj buvo ir kitur orelis idealus.
Graikiją lankėm rugsėjo pabaigoj, spalio pradžioj - niu žinokit Atėnuose spaly kepėm- buvo 30 karščio biggrin.gif Kitur taip karšta nebuvo, bet visą laiką trumpom rankovėm bastėmės biggrin.gif
Atsakyti
Man ir tie Meteorai wub.gif
Realybej nesu maciusi, bet nuotraukose man jie kazkas tokio wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2012 08 11, 00:03)
Man ir tie Meteorai  wub.gif
Realybej nesu maciusi, bet nuotraukose man jie kazkas tokio  wub.gif  wub.gif  wub.gif

unsure.gif Kažin kodėl mums su B nepatiko mastau.gif Nei vieno nežinau, kuriam nepatiktų, o mudu su vyru kažkaip kaip baltos varnos, kai pasakom jog schmoll.gif
Atsakyti