Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

Apie pietus pagalvojame,jog deja laikas tiksi ne atgal schmoll.gif o ir karštis baisinis,nėra kur slėptis g.gif
Nešamės atgal visą mantą ir jau po truputį traukiame link namų verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image

tiltas į žemyninę Graikiją.

user posted image

pradžiūvus jūra g.gif

user posted image

labai patiko pakelės,visos apsodintos oleandrais wub.gif

user posted image

Kuras tiek vienas tiek kitas baiginėjasi, ką jau padarysi stojam pilti benzino. 1,63e/l,įsipilam 40l o pylėjas dar ir saldainiais pavaišina thumbup.gif
Pavažiuojam lygiai 4km,dujos blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Nugi stojam,ką jau padarysi biggrin.gif kaina 0,69e/l.

Kol iki Kalampakos nuvažiavom, sumokėjom apie 12e už kelius g.gif tik spėk piniginę trauktis biggrin.gif ir dar kokius du naujus postus pravažiavom, kurie greitu laiku turėtų būti atidaryti ax.gif

user posted image

Atvažiavome į Kalampakos miestelį

user posted image

user posted image

Papildyta:
šiek tiek pasivaikštome po jį ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

gražus,jaukus, graikiškas miestelis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

ir kylame pasigrožėti pačiais Meteorų vienuolynais wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

kai pamačiau šį vaikiną pamaniau piknikauja jis ten,bet po to palipus ant tos uolos fotografuotis,pastebėjau kokio nuostabumo paveikslą jis tapo wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

Kadangi vakaras jau,niekas nedirba,tai vienuolynus apžiūrime tik iš išorės ir saulei besileidžiant leidžiamės ir mes atgal į Kalampaką, kur pagaliau randame maisto už normalią kainą thumbup.gif
Miego nesinori,tai traukiame link Litochoro miestelio kur ir nakvojame vėl paplūdimy thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Vasariukas76 @ 2012 08 10, 13:48)
Thea super wub.gif  Nepaisant visko, aš bandysiu ten nuvykti smile.gif

Kitaip ir būti negali,tikrai nuvažiuosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Thea, kokios gražios tavo Meteorų nuotraukos. Gražu žiūrėti. Man maniškės labai nepatinka doh.gif

Bet kaip keista skaityti, toks jausmas, kad Graikijoje buvau prieš 10 metų unsure.gif Vadinasi tikrai papigiai mes savo laiku prasisukome. Ir už kelius beveik nemokėjome (tik tiltas ir tunelis bei kelios atkarpos prie pat Atėnų), ir kuro kainos nesikandžiojo, ir parkingas visur nemokamas, ir maistas nebrangesnis nei Lietuvoj. Vaje vaje... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 10 rugpjūčio 2012 - 13:24
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 14:19)
Thea, kokios gražios tavo Meteorų nuotraukos. Gražu žiūrėti. Man maniškės labai nepatinka doh.gif

Bet kaip keista skaityti, toks jausmas, kad Graikijoje buvau prieš 10 metų unsure.gif Vadinasi tikrai papigiai mes savo laiku prasisukome. Ir už kelius beveik nemokėjome (tik tiltas ir tunelis), ir kuro kainos nesikandžiojo, ir parkingas visur nemokamas, ir maistas nebrangesnis nei Lietuvoj. Vaje vaje... unsure.gif  doh.gif

Man šiaip irgi nėra super geros,buvo labai apsiniaukę, tai ir gavos tokios pilkos g.gif
Tai va va aš irgi papuoliau kaip į kitą pasaulį biggrin.gif nelabai man patinka tokios išlaidos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 14:25)
Man šiaip irgi nėra super geros,buvo labai apsiniaukę, tai ir gavos tokios pilkos g.gif
Tai va va aš irgi papuoliau kaip į kitą pasaulį biggrin.gif  nelabai man patinka tokios išlaidos  schmoll.gif

g.gif Gal tos skolos privertė juos nabagus viską užbranginti mastau.gif
Beja, o pas jus navigacinėje nerodo visų Lidl'ių? blush2.gif pas mus rodo, tai ir ieškoti nereikėdavo - tiesiu taikymu į juos sukdavome biggrin.gif

Labiausiai nepatinka, kad keliai bus užmokestinti schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
Va ir dar sako dauguma, kad nereikia rašyti reportažų, nes jų ir taip yra daug unsure.gif Visai nauja info iš Thea ir visai kitokia nei manajam reportaže. Gerai, Thea, kad jį rašai, važiuojantiems tikrai bus labai naudingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 14:28)
g.gif Gal tos skolos privertė juos nabagus viską užbranginti mastau.gif
Beja, o pas jus navigacinėje nerodo visų Lidl'ių? blush2.gif pas mus rodo, tai ir ieškoti nereikėdavo - tiesiu taikymu į juos sukdavome biggrin.gif

Labiausiai nepatinka, kad keliai bus užmokestinti schmoll.gif  doh.gif

Aš irgi taip galvoju g.gif
šiaip rodo kažkiek,aišku neseniai pastatytų nebuvo,tai tiesiog stodavome pamatę pakeliui,tik kelis sykius ieškojom nes jau labai reikėjo biggrin.gif
Bet vienaip ar kitaip,jai trūko kažkokių papildymų ar ko, nes va trijose šalyse visai kelių nežinojo ir šiaip info stygius ten buvo. Pagrinde B tėtis ja naudojasi, o jam visai neaktualu užsienis,tai mūsų problemos čia doh.gif
Aha verysad.gif tik tiek,kad aš su eurais jau susigyvenus, trys čia,trys ten,atrodo nedaug,bet va dabar kai paskaičiavau,tai turbūt Graikijoj netoli 100lt išleidom jiems doh.gif galėjom iš tikro ir nemokamais važiuoti,nes ten pas juos jie labai geri thumbup.gif

Beje dar kas dėl info,tai mes ten važiavome nusiteikę,kad dujų nė su žiburiu nerasim,bet jų tikrai buvo thumbup.gif aišku ne kiekvienoj degalinėj,bet buvo nemažai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 10 rugpjūčio 2012 - 13:36
QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 14:35)
Aha verysad.gif  tik tiek,kad aš su eurais jau susigyvenus, trys čia,trys ten,atrodo nedaug,bet va dabar kai paskaičiavau,tai turbūt Graikijoj netoli 100lt išleidom jiems doh.gif  galėjom iš tikro ir nemokamais važiuoti,nes ten pas juos jie labai geri thumbup.gif

drinks_cheers.gif Ką turi graikai, tai turi - puikius kelius. Daug Europos sąjungos lėšu ten nutekėjo, bet rezultatas matosi thumbup.gif
Dabar nepamenu, bet tarpais lyg ir specialiai vykome nemokamais, tik va neatgaminu kaip važiavome iš Lefkados g.gif unsure.gif
Atsakyti
Thea, nebepamenu ar rašei, bet kodėl neužsukote į Vikos - Aoos nacionalinį parką? blush2.gif Lyg ir žygio trumpą variantą planavote per jį wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Thea! wub.gif labai akiai mielus vaizdelius parodei, labai norėčiau sugrįžti į Graikiją rolleyes.gif ...ir tos pakelės oleandrais apsodintos thumbup.gif labai laukiu tęsinio...jaučiu, kad praveši mane matytais keliukais mirksiukas.gif 4u.gif

dar dėl kelių...tikrai įdomu g.gif mes buvome pernai, bet kiek pravažiavome tai nuo Kalampakos iki Larisos buvo labai puikūs keliai, tačiau nieko nemokėjome, tik tas kelias lygiagrečiai Egėjo jūros einantis mums pasirodė brangokas unsure.gif , bet galima buvo grįžti ir kitu keliu...patys pasirinkome šį, tad nėra ko graužtis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 10 rugpjūčio 2012 - 14:14
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:02)
Thea, nebepamenu ar rašei, bet kodėl neužsukote į Vikos - Aoos nacionalinį parką? blush2.gif Lyg ir žygio trumpą variantą planavote per jį wub.gif

nes nes nes biggrin.gif buvom labai pavargę po dienos važiavimo Albanija blush2.gif pavažiavom link jo ir supratom,kad nenorim gadintis nuomonės,vien dėl to,kad buvom beprotiškai nuvargę kaip niekada. Kadangi gyvenime planuoju važiuot ten ne vieną kartą,tai tipo pasilikau blush2.gif biggrin.gif
Planavau aš daug ką biggrin.gif ir į Olimpą lipti ir t.t. bet na galima sakyti prie viso to prisidėjo beprotiškas karštis ir patogiai išsėdėta sėdynė biggrin.gif netgi vakar su B kalbėjom,kad kitą sykį stengsimės kaip įmanoma nebevažiuoti karštuoju laiku,nes vienintelis pliusas tai karštas vanduo,daugiau nieko schmoll.gif

QUOTE(Astra777 @ 2012 08 10, 15:11)
Ačiū, Thea! wub.gif labai akiai mielus vaizdelius parodei, labai norėčiau sugrįžti į Graikiją rolleyes.gif ...ir tos pakelės oleandrais apsodintos thumbup.gif  labai laukiu tęsinio...jaučiu, kad praveši mane  matytais keliukais mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif
nemanau Astrut,kad tais pat, nes Graikija jau eina į pabaigą,liko viena diena, o toliau mūsų keliai berods ir išsiskiria ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 15:16)
nes nes nes biggrin.gif 

drinks_cheers.gif Supratau, galvojau, kad kažką praleidau blush2.gif
Jeigu noro bus, tai tikrai grįšit 4u.gif Bent jau vaizdinį turite, kaip atrodo Graikija ir svarbiausia, kad ja nenusivylėte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 10, 15:19)
drinks_cheers.gif Supratau, galvojau, kad kažką praleidau blush2.gif
Jeigu noro bus, tai tikrai grįšit 4u.gif Bent jau vaizdinį turite, kaip atrodo Graikija ir svarbiausia, kad ja nenusivylėte wub.gif

Baik tu, net šnekų nėra,kad sugrįšim schmoll.gif tik tokią kruopelytę pamatėm bigsmile.gif o ten tiek visko....mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 10, 15:16)
nemanau Astrut,kad tais pat, nes Graikija jau eina į pabaigą,liko viena diena, o toliau mūsų keliai berods ir išsiskiria ax.gif

Nenervuok unsure.gif verysad.gif cray.gif

Nors laukia dar viena smagi šalis - Rumunija wub.gif ir bent jau reportažas nesibaigia unsure.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 10 rugpjūčio 2012 - 14:30