Įkraunama...
Įkraunama...

Mano svajonių Balkanai

QUOTE(Thea! @ 2012 08 08, 21:22)
O aš nemanau, jeigu būtume važiavę tais pat keliais kur ir važiavome. Nes ir į Graikiją atvažiavom,jau po truputį leidosi saulė smile.gif
Ačiū,pasižymėjau atlase,gal kada gyvenime prireiks 4u.gif
Tai būtent, nors koks skirtumas,nesigailiu dėl nieko,aišku dabar kai jau pamačiau kokia ta Albanija daryčiau kažką kitaip.
Bet žinok kaip gera laiko ir vėl laiko neturėti thumbup.gif  tuoj blush2.gif

4u.gif Sveiki. ką tik grįžome iš Albanijos. Puiki šalis, o ir kelias iš Ksamilio link Graikijos tikrai nuo Butrinto neblogas. Įtariu, kad Jūs važiavote serpantinu nuo Sarandes link Ioanninos . Navigacija ir zemelapis duoda būtent šitą nelabai kokį kelią. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geraa nuotaika @ 2012 08 08, 20:44)
4u.gif Sveiki. ką tik grįžome iš Albanijos. Puiki šalis, o ir kelias iš Ksamilio link Graikijos tikrai    nuo Butrinto  neblogas. Įtariu, kad Jūs važiavote  serpantinu nuo Sarandes link Ioanninos . Navigacija ir zemelapis duoda būtent šitą nelabai kokį kelią. doh.gif

Taip,jau minėjau,kad tuo ir važiavome smile.gif šaunu,kad jums viskas pasisekė ir patiko thumbup.gif tikrai smagu girdėti 4u.gif
Beje pas mus navigacija ten neveikė,turėjome tik žemėlapį.
Atsakyti
Šią pasakojimo dalį ir nuotraukas skiriu Oddity, nes tik Tavo dėka atradom šį rojaus kampelį pačiame rojuje wub.gif liksiu skolinga visą gyvenimą 4u.gif

Birželio 26d.
Pabundame ir vėl nuo beprotiško karščio. Bent jau dienos dėl to mums ilgos thumbup.gif Skubame ieškoti marketo, griebsime ką užkąsti ir lėksime link vandens thumbup.gif randame kažkokį, pagal dydį visai normalus,pavadinimo neatsimenu,nelabai žinomas. Įeiname gauname didžiulių kainų šoką blink.gif omg,net Suomijoj nebuvo taip brangu gyventi doh.gif parduotuvę apeiname kokius 4 kartus ir nerandame ką pirkti doh.gif pasiimame kelis vaisius, ieškome jogurto, o ten mažas indelis kur pas mus max litas,ten 1,30e blink.gif nesuprantu kur mes papuolėm,štai ir rojus pasirodo neidealus doh.gif po kiek laiko pastebiu keistus žvilgsnius, vieną kartą, kitą.... paimame skrudinto batono,džemo ir lekiame iš ten. Tik išėjus B sako,tu matei kaip mus sekiojo? Ir tik tada atrodo atsimerkiau ir supratau,kad teisingai. Nuo pat mums įėjus mus sekiojo vienas vyriškis, šalia atsistoja,kažką atseit žiūrinėja,nors akys į mus nukreiptos. Prie jogurtų sugebėjo kažką iš rankų išmesti,net dėmesį atkreipėm. Taip visą laiką kol neišėjom - supratau ten darbuotojas. Nesuprantu kaip aš nepastebėjau tuo kartu, būčiau visus džemus jam sukišus ir išėjus. Na suprantu turistai, neseniai pabudę,patinę, apsirengę paprastai,gal kaip vagys pasirodėm ar kaip tik per prasti į tokią parduotuvę. Nesuprantu. Bet nuotaiką sugadino tikrai labai, važiavom toliau tylėdami ir pykdami. Bent jau navigacija pagaliau atgijo unsure.gif
Važiuojam ieškom kokio nors paplūdimio, visur gražu,bet ne visur lengva prieti ax.gif

user posted image

user posted image

vandens spalvos iš karto pakeri wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Sakau B aš lyg ir turiu užsirašius vieno paplūdimio pavadinimą,o ir nuorodas matau ax.gif vistiek ten važiuosim,tai gal padaryti tai ir dabar ax.gif na gerai...važiuojam į Porto Katsiki thumbup.gif
Kelią rasti labai neįprastai mums lengva,nes daug nuorodų, nei karto nenusukom į šalį,o gal ir nebuvo kur g.gif vienu žodžiu aikštelė mokama, o prie pat jos nemokama biggrin.gif įdomu įdomu, ar jau taip bus sunku paeiti 5 metrais toliau g.gif na gerai,statom nemokamoj biggrin.gif palieku savo arbatą neišgertą,greit susikrauname ir bėgame.
Priėjus laiptukus į paplūdimį B sustoja blush2.gif aš sustoju wub.gif sustabdom visą eismą...bet net ir dabar susigraudinau prisiminus tą vaizdą,neįtikėtina,kad tai tikra wub.gif pasitraukiam ir apsvaigę po truputį lipam wub.gif
Jokia nuotrauka ir jokie pasakojimai neparodys to, ką mačiau aš wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Žmonių labai labai daug, paeiname toliau ir įsikuriame pamedituoti biggrin.gif niekas mūsų šiandien iš čia neiškrapštys schmoll.gif thumbup.gif
Krante priplaukę du tokie laivukai, muzika tik bumbsi iš jų. Primena filmus biggrin.gif Po kiek laiko didžiuma tų žmonių iš paplūdimio sulipa į šį g.gif

Čia neaišku ką iš tikrųjų fotkinau blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image

lipa....lipa....10min...20min,kur jų tiek telpa blink.gif vienu žodžiu šiaip ne taip sulipo, sakiau rasiu netą pasidomėsiu kas ten per laivas,kur plukdina, bet pamiršau biggrin.gif

va va šito gėrio,tai parsivežiau tikrai nemažai blush2.gif pats idealiausias paplūdimys koks tik gali būti, ir šonų nespaudžia dideli akmenys ir smėlis nelimpa thumbup.gif fantastika thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
vanduo šiltutėlis,pusę dienos ir labai ramus buvo ax.gif buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

čia aš stoviu pačiame krante, jei būtų rami jūra,tai būtų šiek tiek aukščiau kauliukų,bet bangos buvo žiaurios biggrin.gif

user posted image

beje tie akmenukai šiokį tokį minusą turi,tai sunku pareiti, tame tarpe kur baiginėjasi vanduo ir prasideda paplūdimys, o dar kai banga ateina,tai kelis kartus ir parkritau blush2.gif kelius nusibrūžinau biggrin.gif
pakilo vėjas, buvo ir mums avarija biggrin.gif

user posted image

Po visos dienos prisisotinę saule, užsimanome ir valgyti ir pavargstame, ir bangos veržiasi tolyn. Kraunamės daiktus,akmenis ir einam mašinos link. Dar sykelį žvilgtelim ir pažadame būtinai čia sugrįžti,jei ne rytoj, ne kitamet,bet kadanors būtinai wub.gif Grįžus į mašiną po visos dienos savo arbatą randu visai neatvėsusią, puiku thumbup.gif pasipūsdama sau gurkšnoju thumbup.gif
Į navigaciją suvedame kelią link iškyšulio, vėl Oddity rekomendacija blush2.gif deja sukame į serpantininį žvyrkelį,pavažiavę kelis metrus nusprendžiame,jog ne schmoll.gif tiek daug rizikuoti negalime,nes nežinome kada ta mūsų mašina sugalvos užsibaigti, o ir taip laukia mūsų kalnų dar nemažai. Pasirodo buvo ir geresnis kelias, gaila jo neradome verysad.gif pargrįžtame ax.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

pakeliui iš namų gaunu sms,kad ten viskas klostosi taip gerai kaip mums...ech,kaip pradėjo dieną,tai pabaigėme ją dar blogiau verysad.gif
Sustojame štai tokiame fainam pliaže kur visas palapinių miestelis įsikūręs thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pasižadame būtinai čia grįžti nakvoti, o dabar tiesiu taikymu į miestelį ieškoti interneto.

user posted image

Radome,kai jau beveik baiginėjosi baterija verysad.gif Dar šiek tiek apsipirkome, vaisių prigriebėm. Apelsinai 0,8e., didelį melioną paėmiau už berods 2e su centus,brangoka,bet pati apsižioplinau,pamaniau kaina už vienetą,tai ir išsirinkau patį didžiausią doh.gif lotuliukas.gif Dar buvo atvažiavęs furgoniukas su abrikosais ir nektarinais - po 1,7e uz kg.
Lefkados miestelio nuotraukų neturiu ir net nežinau kodėl, pasilikau tik atminty blush2.gif
Į paplūdimy grįžtant jau tamsoj, mašiną paliekam aikštelėj palei kelią. Bandėm statytis ir prie kavinės,bet greit prisistatė prižiūrėtojas doh.gif
Taigi nemenką kelią,visą patalynę,svarbiausius daiktus tysėmės per visokius kemsynus krūmynus biggrin.gif o man juokas ima biggrin.gif sakysit baisu? nieko čia baisaus,su manim nieko baisaus nebūna tongue.gif
Gaila,kad jau tamsu,todėl krūmuose neįsirenginėjam,statomės čia pat ant smėliuko palei didžiulį akmenį,saulės deja ir vėl ryte neišvengsim schmoll.gif
Išsimaudome jūroje, pavakarojame, paragaujame vaisių,vyno ir miegoti wub.gif
Diena buvo fantastinė wub.gif

user posted image
Atsakyti
O, Thea cray.gif net širdį suspaudė - pamenu ir aš tą jausmą, kai išlipome aikštelėje ir pamatėme šį paplūdimį wub.gif

Baisiai nustebau, kai radau parašyta, jog aikštelė viena buvo mokama blink.gif Mums būnant galėjai statyti auto, niekur nereikėjo mokėti unsure.gif

O apsipirkti reikėjo Lidl, mes visas atostogas ten apsipirkinėjome, tai kainos nesikandžiojo visiškai blush2.gif

Oi, kaip gražu gražu gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oddity: 08 rugpjūčio 2012 - 20:23
QUOTE(oddity @ 2012 08 08, 21:20)
O, Thea cray.gif net širdį suspaudė  Pamenu ir aš tą jausmą, kai išlipome aikštelėje ir pamatėme šį paplūdimį wub.gif

Baisiai nustebau, kai radau [arašyta, jog aikštelė viena buvo mokama blink.gif Mums būnant galėjai statyti auto, niekur nereikėjo mokėti unsure.gif

O apsipirkti reikėjo Lidl, mes visas atostogas ten apsipirkinėjome, tai kainos nesikandžiojo visiškai blush2.gif

Oi, kaip gražu gražu gražu wub.gif 

blush2.gif wub.gif cry.gif karsta.gif friends.gif wub.gif 4u.gif

Tai pas jus ir paplūdimy vos keli žmonės gulinėjo,matyt dar ne sezonas buvo, o čia net tiršta buvo doh.gif

Tai va kad laiko nebuvo ieškoti doh.gif biggrin.gif

važiuojam abi ten? wub.gif cray.gif alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 08 rugpjūčio 2012 - 20:26
QUOTE(Thea! @ 2012 08 08, 21:26)
važiuojam abi ten? wub.gif  cray.gif  alc.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
O jeigu rimtai, mielai kartu su jumis keliautume mirksiukas.gif 4u.gif Visgi panašūs esame, tiek taupumo prasme, tiek keliavimo stiliumi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 08, 21:46)
drinks_cheers.gif  wub.gif
O jeigu rimtai, mielai kartu su jumis keliautume mirksiukas.gif  4u.gif Visgi panašūs esame, tiek taupumo prasme, tiek keliavimo stiliumi blush2.gif

Na taip,bet vistiek reikia žmogų gerai pažinoti g.gif čia aš apie save šneku biggrin.gif aišku galima pabandyti,vakar kaip tik per ilgą kompanijos ieškojimą pražiopsojau kalėdinę kelionę į Berlyną už 10lt į vieną pusę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 08 08, 21:49)
Na taip,bet vistiek reikia žmogų gerai pažinoti g.gif čia aš apie save šneku biggrin.gif  aišku galima pabandyti,vakar kaip tik per ilgą kompanijos ieškojimą pražiopsojau kalėdinę kelionę į Berlyną už 10lt į vieną pusę blink.gif

unsure.gif O jeee unsure.gif Jeigu užmatysi kokių akcijų, rašyk man až. Kad ir ne kartu, bet mielai kur pataupant nuvykčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oddity @ 2012 08 08, 21:52)
unsure.gif O jeee unsure.gif Jeigu užmatysi kokių akcijų, rašyk man až. Kad ir ne kartu, bet mielai kur pataupant nuvykčiau blush2.gif

Gerai, būtinai parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 11:52)
O aš kaip tik buvau girdėjusi, bet dabar niekur nerandu doh.gif  biggrin.gif gali būti,kad ir aš klystu blush2.gif

Del rukytu mesyciu, pieno gaminiu, tikrai maciau info ivaziuojant i Kroatija, bet is Juodkalnijos puses. Kadangi kitu metu liepos 1 d. ji taps ES dalimi, tai ruosiasi. O kodel is Slovenijos ivaziuojant i Kroatija tokios nuorodos yra, tai neaisku g.gif
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 19:28)
Va tada ir sprogo tas mano FULL stulpelis, nuriedėjo ne viena ašara blush2.gif  sentimentali jautruolė iš manęs,bet ir dabar žiūrint šį video susigraudinu blush2.gif
O čia gal nelabai įžiūrėsit, bet dvi mano žvaigždės blush2.gif kadangi mes dažnai tamsoj važiuodavom,jos lydėjo mane nuo pat pirmo išvažiavimo wub.gif  ir kiekvieną kartą sakau žiūrėk, mano žvaigždės rodo kelią į pietus wub.gif B tai juokdavos iš manęs,,o aš važiuodavau ir žiūrėdavau į jas wub.gif
Na visko dar neperskaiciau, bet Thea!, tu tikrai moki rasyti, itraukti, sudominti wub.gif
Net susigraudinau skaitydama sia vieta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimukas @ 2012 08 09, 16:35)
Del rukytu mesyciu, pieno gaminiu, tikrai maciau info ivaziuojant i Kroatija, bet is Juodkalnijos puses. Kadangi kitu metu liepos 1 d. ji taps ES dalimi, tai ruosiasi. O kodel is Slovenijos ivaziuojant i Kroatija tokios nuorodos yra, tai neaisku  g.gif
Na visko dar neperskaiciau, bet Thea!, tu tikrai moki rasyti, itraukti, sudominti  wub.gif
Net susigraudinau skaitydama sia vieta  blush2.gif

Aš atsimenu skaičiau,kad tipo Italijoj mėsos daug pigesnės ir dėl to Kroatija nenori iš tos pusės įsileisti,kad visi nevažiuotų ir nepirktų. Kiek čia tiesos tai bala žino g.gif
Ačiū ačiū ačiū wub.gif žinokit ir aš vis dar graudinuosi blush2.gif
Papildyta:
Birželio 27d.
Atsikeliame fantastinėje vietoje wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image

pirma naktis palapinėj....ech kaip čia pasakius, jeigu būtų čia įmanoma mašiną atsivaryt,būčiau ten ir miegojus biggrin.gif atrodo nedidelė aš, bet vietos buvo mažai schmoll.gif
Nubėgame į jūrą, išsimaudome wub.gif

user posted image

nešamės pačius geriausius pusryčius wub.gif thumbup.gif

user posted image

ir džiaugiamės... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Thea super wub.gif Nepaisant visko, aš bandysiu ten nuvykti smile.gif
Atsakyti