QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 30, 09:52)
mes kažkada anksčiau apie tai diskutavom
O gegužė tai bet kokiu atveju bet kam yra svarbu - atsiskaitymai, semestrų, trimestrų išvedimas.
užjaučiu... Nu pagal mano atostogų poreikius, po pirmųjų tokių atostogų bendri važiavimai baigtųsi turbūt . Jam gerai - pas jį tikslas yra. Varžybos, vėjas ir pan. O prasėdėt ant kranto svečioj šaly ir šalies pamatyt tik tą patį krantą . Ne mano nervams. Bet jo neperdarysi. Nebent pačiai kažkaip savo tikslus keisti, bandyt su mergom pačiai keliaut, kad ir ne automobiliu, jei bijai. Ir pofik būtų, kad šeima neturi bendrų normalių atostogų .. Nors gi yra žmonių, kuriems tai normalu . Nu bet ne... Čia gaunasi atostogos vieno asmens poreikių tenkinimui . Česno sakau - brrrr....
O gegužė tai bet kokiu atveju bet kam yra svarbu - atsiskaitymai, semestrų, trimestrų išvedimas.
užjaučiu... Nu pagal mano atostogų poreikius, po pirmųjų tokių atostogų bendri važiavimai baigtųsi turbūt . Jam gerai - pas jį tikslas yra. Varžybos, vėjas ir pan. O prasėdėt ant kranto svečioj šaly ir šalies pamatyt tik tą patį krantą . Ne mano nervams. Bet jo neperdarysi. Nebent pačiai kažkaip savo tikslus keisti, bandyt su mergom pačiai keliaut, kad ir ne automobiliu, jei bijai. Ir pofik būtų, kad šeima neturi bendrų normalių atostogų .. Nors gi yra žmonių, kuriems tai normalu . Nu bet ne... Čia gaunasi atostogos vieno asmens poreikių tenkinimui . Česno sakau - brrrr....
Tai kad vis pažadu, kad tai paskutinis kartas.. ir paskui vis vaikų pagailsta.. Nes jeigu nevažiuosim su juo - ji svis tiek važiuos.. O mes liksim kaip senės prie susikilusios geldos..
Na kadangi pa smus ta "šeima" ne visiškai šeima, tai man ir nebūtų bėdos be jo atostogaut.. tik reik savo baimes visokias nugalėt.. Aš labai stengsiuos
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 30, 10:40)
tai va ir manau, kad Smaližai paprasčiausiai reikia pabandyt.. Tuo labiau, kad tokiom bendrom atostogom ana nėra patenkinta . Būt patenkinta, apie tai nekalbėtume.
Šiaip apie tokias "tikslines" atostogas būčiau geros nuomonės, jei viena atostogų dalis būtų skiriama vieno poreikiams, o kitiems prisitaikant, o kita dalis- šeimos poreikiams. Taip, kaip nori kita pusė
Šiaip apie tokias "tikslines" atostogas būčiau geros nuomonės, jei viena atostogų dalis būtų skiriama vieno poreikiams, o kitiems prisitaikant, o kita dalis- šeimos poreikiams. Taip, kaip nori kita pusė
Va va... kad turi būt 50/50.. bet kai gaunasi max 95/5 tai....
o dėl Sigitano draugės.. man tik smalsu, kiek laiko jie vedę? Ir ar ji pati tuo skalndymu užsiima.. Ir šiaip, jeigu mėgsta būti vyrui tik pagalbininkė, įrangą jam panešiot, valgyt padaryt ir vaiku spažiūrėt - aš ją labai sveikinu.. Bet ar tai ilgai tęsis..? Mano diedas vis sakydavo.. Visų žmonos džiaugiasi, pritaria .. išleidžia į keliones vienus... Ir ką, deja yra atvirkščiai Tik mažuma tam pritaria ir palaiko.. nebent tos,kurios pačios buriuoja..
O visos kitos, kad ir deklaruoja visiems (oficialiai) kokiso jos fantastiškos i rjų vyrai kokie fantastiški ir jų hobis - vienas malonuma svisai šeimai ... Karvės kakas (vertimas iš anglų kalbos) ..