Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai & Co

QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 30, 09:52)
mes kažkada anksčiau apie tai diskutavom smile.gif
O gegužė tai bet kokiu atveju bet kam yra svarbu - atsiskaitymai, semestrų, trimestrų išvedimas.
užjaučiu... Nu pagal mano atostogų poreikius, po pirmųjų tokių atostogų bendri važiavimai baigtųsi turbūt  doh.gif  biggrin.gif . Jam gerai - pas jį tikslas yra. Varžybos, vėjas ir pan. O prasėdėt ant kranto svečioj šaly ir šalies pamatyt tik tą patį krantą  wacko.gif . Ne mano nervams. Bet jo neperdarysi. Nebent pačiai kažkaip savo tikslus keisti, bandyt su mergom pačiai keliaut, kad ir ne automobiliu, jei bijai. Ir pofik būtų, kad šeima neturi bendrų normalių atostogų mastau.gif .. Nors gi yra žmonių, kuriems tai normalu mastau.gif . Nu bet ne... Čia gaunasi atostogos vieno asmens poreikių tenkinimui  g.gif . Česno sakau - brrrr....

Tai kad vis pažadu, kad tai paskutinis kartas.. ir paskui vis vaikų pagailsta.. Nes jeigu nevažiuosim su juo - ji svis tiek važiuos.. O mes liksim kaip senės prie susikilusios geldos.. sad.gif
Na kadangi pa smus ta "šeima" ne visiškai šeima, tai man ir nebūtų bėdos be jo atostogaut.. tik reik savo baimes visokias nugalėt.. Aš labai stengsiuos smile.gif

QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 30, 10:40)
tai va ir manau, kad Smaližai paprasčiausiai reikia pabandyt.. Tuo labiau, kad tokiom bendrom atostogom ana nėra patenkinta smile.gif . Būt patenkinta, apie tai nekalbėtume.
Šiaip apie tokias "tikslines" atostogas būčiau geros nuomonės, jei viena atostogų dalis būtų skiriama vieno poreikiams, o kitiems prisitaikant, o kita dalis- šeimos poreikiams. Taip, kaip nori kita pusė smile.gif

Va va... kad turi būt 50/50.. bet kai gaunasi max 95/5 tai.... irnesakyk.gif

o dėl Sigitano draugės.. man tik smalsu, kiek laiko jie vedę? Ir ar ji pati tuo skalndymu užsiima.. Ir šiaip, jeigu mėgsta būti vyrui tik pagalbininkė, įrangą jam panešiot, valgyt padaryt ir vaiku spažiūrėt - aš ją labai sveikinu.. Bet ar tai ilgai tęsis..? smile.gif Mano diedas vis sakydavo.. Visų žmonos džiaugiasi, pritaria .. išleidžia į keliones vienus... Ir ką, deja yra atvirkščiai smile.gif Tik mažuma tam pritaria ir palaiko.. nebent tos,kurios pačios buriuoja.. smile.gif
O visos kitos, kad ir deklaruoja visiems (oficialiai) kokiso jos fantastiškos i rjų vyrai kokie fantastiški ir jų hobis - vienas malonuma svisai šeimai ... Karvės kakas (vertimas iš anglų kalbos) .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 30, 12:29)
ir paskui vis vaikų pagailsta.. Nes jeigu nevažiuosim su juo - ji svis tiek važiuos.. O mes liksim kaip senės prie susikilusios geldos.. sad.gif

Ir šiaip, jeigu mėgsta būti vyrui tik pagalbininkė, įrangą jam panešiot, valgyt padaryt ir vaiku spažiūrėt - aš ją labai sveikinu.. Bet ar tai ilgai tęsis..? smile.gif

nu bet gali gi puikiai pati ką nors suorganizuot - ir kad tau būt smagu, ir kad mergos smagiai pasitūsintų. Kam save mūčyt?? bigsmile.gif

Man irgi toks pasiaukojimas rodo, kad arba meila labai jau šviežia, arba nežinau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 30, 13:29)
Tai kad vis pažadu, kad tai paskutinis kartas.. ir paskui vis vaikų pagailsta.. Nes jeigu nevažiuosim su juo - ji svis tiek važiuos.. O mes liksim kaip senės prie susikilusios geldos.. sad.gif
Na kadangi pa smus ta "šeima" ne visiškai šeima, tai man ir nebūtų bėdos be jo atostogaut.. tik reik savo baimes visokias nugalėt.. Aš labai stengsiuos smile.gif
Va va... kad turi būt 50/50.. bet kai gaunasi max 95/5 tai.... irnesakyk.gif

o dėl Sigitano draugės.. man tik smalsu, kiek laiko jie vedę? Ir ar ji pati tuo skalndymu užsiima.. Ir šiaip, jeigu mėgsta būti vyrui tik pagalbininkė, įrangą jam panešiot, valgyt padaryt ir vaiku spažiūrėt - aš ją labai sveikinu.. Bet ar tai ilgai tęsis..? smile.gif Mano diedas vis sakydavo.. Visų žmonos džiaugiasi, pritaria .. išleidžia į keliones vienus... Ir ką, deja yra atvirkščiai smile.gif Tik mažuma tam pritaria ir palaiko.. nebent tos,kurios pačios buriuoja.. smile.gif
O visos kitos, kad ir deklaruoja visiems (oficialiai) kokiso jos fantastiškos i rjų vyrai kokie fantastiški ir jų hobis - vienas malonuma svisai šeimai ... Karvės kakas (vertimas iš anglų kalbos) .. smile.gif

Daug metų jie vedę, jų dukrai jau 17 metų vyriausiai, pati ji nesklando.
Nesvarbu Smaliže, aš tik norėjau pasakyti, kad vieniems vienaip, kitiems kitaip. Man irgi nepatiktų, jei reiktų tik sėdėti ir žiūrėti. Bet kažkaip visi savaip priima tuos dalykus. Jų pagrindiniai finansai irgi eina tam sportui. Jie vasaras leidžia Pociūnuose, ten jau namuką kažkokį net susitvarkė, kad galėtų būti. Bet kažkaip jai patinka, kodėl nežinau smile.gif Ir aš ją sveikinu visada smile.gif Ji prisideda prie renginių pociūnuose organizavimo ir t.t. Jai patinka, aš tuo visada stebėjausi. Gal aš kažko nežinau, nes ji nėra mano kokia tai artima draugė.
Papildyta:
Bet aš galvoju, bet koks hobis atima žmogų smile.gif Ir savotiškai džiaugiuosi, kad MB neturi jokio hobio smile.gif Nes nebūtina būti burlentininku, ar skalndytoju, juk ir žvejys, ir Džipų gerbėjai, visi jie ilgam turi išeiti iš namų, iš šeimos, visi hobiai daug kainuoja ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitano: 30 liepos 2012 - 13:23
Nu tada tikrai pasisekė tam vyrui, kad žmona tokia atsidavus 4u.gif

Aš nieko nesakau dėl hobio.. galima jį turėti.. nes gali laiką tik sau skirti.. gi gyveni žmogus ne tik dėl kitų, bet ir dėl savęs.. Bet jis neturėtų trukdyti šeimai.. Pas mus dabar gaunas taip, kad hobis yra viskas.. nesvarbu, kad dėl to ir šeima byra.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 30, 16:36)
Nu tada tikrai pasisekė tam vyrui, kad žmona tokia atsidavus  4u.gif

Aš nieko nesakau dėl hobio.. galima jį turėti.. nes gali laiką tik sau skirti.. gi gyveni žmogus ne tik dėl kitų, bet ir dėl savęs.. Bet jis neturėtų trukdyti šeimai.. Pas mus dabar gaunas taip, kad hobis yra viskas.. nesvarbu, kad dėl to ir šeima byra.. smile.gif

Taip, as irgi ne pries hobi, bet dazniausiai, kaip sakau, jie labai itraukia ir uzima daug laiko.
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 30, 15:36)

aš irgi arba už lengvą hobį, kuris neatimtų vyro/žmonos iš namų ilgiems išvykimams, arba jau už profesionalų sportą, kuris aprūpins šeimą kelioms kartoms į priekį cool.gif . Vo tada jau verta pakentėt vardan vaikų, anūkų gerovės.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 07 30, 09:24)
Bet kiekvienam savo. Reikia atrasti ir džiaugtis gyvenimu, kokį jį turim, ir kaip galim išnaudoti, nes nežiani, kurią dieną, gal nebegalėsim naudotis tuo jką duoda mums gyvenimas, gamta ir pan.

drinks_cheers.gif

O aš kažkaip nepastebėjau, kaip Vilius patapo žveju biggrin.gif Tai jie tai į Ispaniją, tai į Norvegiją, Švediją varinėja žvejot, ir LT aišku ištisai, kartais laaabai netinkamu metu Bet aš tai nei už ką nevažiuočiau kartu!!!! Bet dažnai tai man kaifas likt vienai, o ypač jei dar ir vaikai pas senelius. Ir ne taip graužia sąžinė, kad aš kažkur atskirai išvažiuoju. Aišku, vis pakalbam, kad jau gal reikėtų kartu kažkur, bet atskirai galima gana dažnai kokią kelionę susigalvoti, nes ne taip jaučiasi šeimos biudžetui smile.gif

Vakar tai visai fainai atšventėm. Vakarėlio vinis buvo mano tėtis, kuris atsinešė šratinį šautuvą ir taikinių, tai bernams buvo ką veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 31, 07:53)
aš irgi arba už lengvą hobį, kuris neatimtų vyro/žmonos iš namų ilgiems išvykimams, arba jau už profesionalų sportą, kuris aprūpins šeimą kelioms kartoms į priekį cool.gif . Vo tada jau verta pakentėt vardan vaikų, anūkų gerovės..  cool.gif

drinks_cheers.gif jeigu sportas ne suėstų, o papildytų biudžetą - aš nei pusės žodelio nepasakyčiau smile.gif

QUOTE(Noja @ 2012 07 31, 11:50)
O aš kažkaip nepastebėjau, kaip Vilius patapo žveju biggrin.gif Tai jie tai į Ispaniją, tai į Norvegiją, Švediją varinėja žvejot, ir LT aišku ištisai, kartais laaabai netinkamu metu Bet aš tai nei už ką nevažiuočiau kartu!!!!  Bet dažnai tai man kaifas likt vienai, o ypač jei dar ir vaikai pas senelius. Ir ne taip graužia sąžinė, kad aš kažkur atskirai išvažiuoju. Aišku, vis pakalbam, kad jau gal reikėtų kartu kažkur, bet atskirai galima gana dažnai kokią kelionę susigalvoti, nes ne taip jaučiasi šeimos biudžetui smile.gif

Vakar tai visai fainai atšventėm. Vakarėlio vinis buvo mano tėtis, kuris atsinešė šratinį šautuvą ir taikinių, tai bernams buvo ką veikt  biggrin.gif

Noja, na tu jau turėtum turėt sąžinės, o nesiskųst biggrin.gif Jaučiu taviškio ivažiavimai gerokai retesni nei tavo tongue.gif

unsure.gif nepantinka man ginklai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 31, 11:29)
unsure.gif nepantinka man ginklai...  unsure.gif

Tai pas tave dvi mergaitės biggrin.gif Jei per gimtadienį susirinktų 9 bernai (10 -13 metų, tik Sidas aštuonmetis "mažiukas"), išganymas duoti bendros veiklos, kad ir šaudymo wink.gif Ypač, kai senelis prižiūri.

Išvažiuoju į Šventąją, trim savaitėm su vaikais - manau atpirks visus mano išvažiavimus, Vilius galės ilsėtis nuo mūsų biggrin.gif:D:D
Atsakyti
QUOTE(Noja @ 2012 07 31, 14:10)
Tai pas tave dvi mergaitės biggrin.gif Jei per gimtadienį susirinktų 9 bernai (10 -13 metų, tik Sidas aštuonmetis "mažiukas"), išganymas duoti bendros veiklos, kad ir šaudymo wink.gif Ypač, kai senelis prižiūri.

Išvažiuoju į Šventąją, trim savaitėm su vaikais - manau atpirks visus mano išvažiavimus, Vilius galės ilsėtis nuo mūsų biggrin.gif:D:D

Nesvarbu man, ką turiu.. nemėgstu ginklų smile.gif Nepatinka karo muziejai.. nepatinka filmai apie karą.. unsure.gif Draudžiu net berniukams vaikams žaisti su žaisliniais ginklais, jeigu pa smus atvažiuoja.. O jeigu taikosi į gyvą daiktą, žmogų ar gyvūną - pasiuntu iš viso smile.gif
Negaliu net pasakyt, iš kur tas mano toks priešiškumas, bet nu tiesiog nepakenčiu ... smile.gif

Oi tai rojus bus taviškiui biggrin.gif Gero poilsio tau ir gero oro smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Stingo koncerte. Nerealu...
O nuo pirmadienio atostogos, oi kaip laukiu...
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
Sveikinu, Sidą, Beatričę ir visus visus vėžiukus ir liūtukus, kurių nepasveikinau 4u.gif wub.gif Labai džiaugiuosi, kad vis dar esam, kad vis dar parašom, nors ir pro retą, kad mūsų vaikai auga, tobulėja, kad jie tokie nuostabūs ir nepakartojami thumbup.gif
QUOTE(Dina2 @ 2012 07 26, 21:55)
Plunksne  sakessssssssss bigsmile.gif  kiek  tu  apkeliavus  thumbup.gif  Baisiai  smagu  skaithti  tavo  zinutes thumbup.gif
Parasyk  kokias  salis  aplankius  esi blush2.gif

Baik, Dinule, man iki Nojos kaip tam veikėjui - rakom do Kitaja biggrin.gif Vis paskaitau jos reportažus, nuotykius - va čia tai bent keliautoja cool.gif
O aš apkeliavau ne tiek ir daug. Kažkada sovietmečiu buvau turistų klubo narė, tai apkeliavau ir Vidurinę Aziją, ir Karakumus, ir Sibire, net ir Kamčiatkoj teko pabuvot, jau nekalbant apie žygį su slidėm Karelijoj ir plaukimą baidarėm toje pačioje šalyje. O kur dar žygiai į kalnus - Kaukazas, Tian Šanis wub.gif
O nuo senutėlės Europos buvau nutolusi tik į JAV, kur draugai mums suorganizavo tobulą programą, su žygiais į Yosemite nacionalinį parką, San Francisko įžymybės, kelionė po Napos slėnio vynuogynus, Keruako dvasia, kelionė Ramiojo vandenyno pakrante iš San Francisko į LA, Universal Studios atrakcionai, Las Vegas...
O Europą esu išmaišiusi visą. Nesu buvusi tik Suomijoj ir Norvegijoj, Albanijoj BiH ir Juodkalnijoj. Aišku, ne visa Prancūzija išvažnėta, ne visos Graikijos salos aplankytos, ne visi gražiausi kampekliai ir kitose šalyse iššniukštinėti. Dar turiu ką nuveikti šitame gyventime smile.gif
Atsakyti