Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai & Co

QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 29, 13:41)
ačiū už sveikinimus bigsmile.gif . Va kaip tik ji laukia savo draugų - iškepiau tortą, picų mažų, vaikiškos šampės nupirkau - švęs smile.gif

Miglei sakau - šiandien Beatričės gimtadienis.. Miglė:
- Tai šiandien važiuosim į Vilnių? bigsmile.gif
biggrin.gif teko nuvilt biggrin.gif
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai Beatričei!!! wub.gif

Mano banditai švęs rytoj. Gerokai pavėluotas gimtadienis, bet kitaip nesigavo. Planuojam švęsti lauke, bet kad pažiūrėjau - lis. Turbūt teks lįsti vidun, bet ką veikti namie??? unsure.gif Gal turit kokių idėjų?

O poryt išvarau į pajūrį. Trim savaitėm. Kaip visada, viena su vaikais. Vešiuos knygų ir mažų drobelių - tapysiu.

Smaliže, kodėl tu prieš praleidinėti pamokas ir keliauti? Kaip tik, kelionės dar geresnė mokykla! biggrin.gif
Atsakyti
Rūta, todėl kad yra laikas mokyklai ir yra daug laiko kelionėms 4u.gif Ką daro kiti - man nesvarbu. Bet mano nuostatos tokios smile.gif Kelionės tėra tik pasaulio pažinimas.. Deja to neužteks nei matematikoj, nei lietuvių kalboje smile.gif

Aš matyt Sidui virtualiai rankos nepaspaudžiau būdama kelionėj smile.gif Tai spaudžiu dešinę dabar šauniajam vyrukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 29, 15:30)
Miglei sakau - šiandien Beatričės gimtadienis.. Miglė:
- Tai šiandien važiuosim į Vilnių?  bigsmile.gif
biggrin.gif teko nuvilt biggrin.gif

nu va.. Pas mus ir kriksto tevai ekspromtu avare - smagu buvo smile.gif

QUOTE(Noja @ 2012 07 29, 15:36)
Didžiausi sveikinimai Beatričei!!!  wub.gif

Smaliže, kodėl tu prieš praleidinėti pamokas ir keliauti? Kaip tik, kelionės dar geresnė mokykla!  biggrin.gif

aciu labai smile.gif

QUOTE(Smaližė @ 2012 07 29, 15:48)
Rūta, todėl kad yra laikas mokyklai ir yra daug laiko kelionėms  4u.gif  Ką daro kiti - man nesvarbu. Bet mano nuostatos tokios smile.gif Kelionės tėra tik pasaulio pažinimas.. Deja to neužteks nei matematikoj, nei lietuvių kalboje smile.gif

as irgi uz keliones su vaikais birzelio pacioj pradzioj ir labai esu pries mokytojas, kurios sako "ot zvonka do zvonka ir tik tada vasaros atostogos". Keista, bet mokytojomis budamos jos nesuvokia kas yra atostogauti uzsienyje birzelio menesi ir liepos/rugpjucio... smile.gif . Sorry, bet as neuzdirbu atostogoms uzsienyje pacio atostoginio piko metu. Man liepa ir rugpjutis neikandami smile.gif ... Visais kitais menesiais suprantu. Bet birzelis man yra sventas reikalas seimos atostogoms, nepriklausomai nuo mokyklos reikalu bigsmile.gif . Ir tegul jei man pabando irodyti, kad birzelio menesi vaiku moko kazko naujo tongue.gif ... Kurso kartojimas arba aplamai sudo malimas... nail.gif .... Kad tik savo valandas atidirbt... Nesksaitau to nei mokslu, nei visaverciu darbu smile.gif
Atsakyti
Nors kelias minutes pavėlavau, tai tenka Beatričią pasveikint šiandien, SU GIMTADIENIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu, NLedi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 29, 22:03)
nu va.. Pas mus ir kriksto tevai ekspromtu avare - smagu buvo smile.gif
aciu labai smile.gif
as irgi uz keliones su vaikais birzelio pacioj pradzioj ir labai esu pries mokytojas, kurios sako "ot zvonka do zvonka ir tik tada vasaros atostogos". Keista, bet mokytojomis budamos jos nesuvokia kas yra atostogauti uzsienyje birzelio menesi ir liepos/rugpjucio... smile.gif . Sorry, bet as neuzdirbu atostogoms uzsienyje pacio atostoginio piko metu. Man liepa ir rugpjutis neikandami smile.gif ... Visais kitais menesiais suprantu. Bet birzelis man yra sventas reikalas seimos atostogoms, nepriklausomai nuo mokyklos reikalu  bigsmile.gif . Ir tegul jei man pabando irodyti, kad birzelio menesi vaiku moko kazko naujo tongue.gif ... Kurso kartojimas arba aplamai sudo malimas... nail.gif .... Kad tik savo valandas atidirbt... Nesksaitau to nei mokslu, nei visaverciu darbu smile.gif

Mano vaikai Birželiomėn. nesimokė dar tongue.gif Patirties šiuo klausimu dar neturiu tongue.gif
O kad paskutinį mėnesį (kol kas tik apie gegužę kalbu) - tai atsiskaitymai dičkei buvo vos ne kasdien.. Paskutinę sav. tai ne - atsiskaitymai su bible ir pan.
Ir pokalbyje buvo minima žiema wink.gif ne vasaros pradžia smile.gif

Ir gi paminėjau, kad man visai vienodai, ką daro kiti.. Tokia mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Beatričę su gimtadieniu. Tegul išsipildo visos jos svajonės. 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 30, 08:21)
Mano vaikai Birželiomėn. nesimokė dar tongue.gif Patirties šiuo klausimu dar neturiu tongue.gif
O kad paskutinį mėnesį (kol kas tik apie gegužę kalbu) - tai atsiskaitymai dičkei buvo vos ne kasdien.. Paskutinę sav. tai ne - atsiskaitymai su bible ir pan.

mes kažkada anksčiau apie tai diskutavom smile.gif
O gegužė tai bet kokiu atveju bet kam yra svarbu - atsiskaitymai, semestrų, trimestrų išvedimas.

QUOTE(Smaližė @ 2012 07 28, 14:04)
Žodžiu, nenoriu važiuot su diedu niekur.. Su juo ir kelionėje vargas ir keliaut vargas.. Net gal nepavadinsiu to keliavimu.. Tiesiog važiavimas iš taško A į tašką B..

užjaučiu... Nu pagal mano atostogų poreikius, po pirmųjų tokių atostogų bendri važiavimai baigtųsi turbūt doh.gif biggrin.gif . Jam gerai - pas jį tikslas yra. Varžybos, vėjas ir pan. O prasėdėt ant kranto svečioj šaly ir šalies pamatyt tik tą patį krantą wacko.gif . Ne mano nervams. Bet jo neperdarysi. Nebent pačiai kažkaip savo tikslus keisti, bandyt su mergom pačiai keliaut, kad ir ne automobiliu, jei bijai. Ir pofik būtų, kad šeima neturi bendrų normalių atostogų mastau.gif .. Nors gi yra žmonių, kuriems tai normalu mastau.gif . Nu bet ne... Čia gaunasi atostogos vieno asmens poreikių tenkinimui g.gif . Česno sakau - brrrr....
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 07 30, 09:16)
Sveikinu Beatričę su gimtadieniu. Tegul išsipildo visos jos svajonės.  4u.gif  4u.gif  happybday.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 30, 10:52)
mes kažkada anksčiau apie tai diskutavom smile.gif
O gegužė tai bet kokiu atveju bet kam yra svarbu - atsiskaitymai, semestrų, trimestrų išvedimas.
užjaučiu... Nu pagal mano atostogų poreikius, po pirmųjų tokių atostogų bendri važiavimai baigtųsi turbūt  doh.gif  biggrin.gif . Jam gerai - pas jį tikslas yra. Varžybos, vėjas ir pan. O prasėdėt ant kranto svečioj šaly ir šalies pamatyt tik tą patį krantą  wacko.gif . Ne mano nervams. Bet jo neperdarysi. Nebent pačiai kažkaip savo tikslus keisti, bandyt su mergom pačiai keliaut, kad ir ne automobiliu, jei bijai. Ir pofik būtų, kad šeima neturi bendrų normalių atostogų mastau.gif .. Nors gi yra žmonių, kuriems tai normalu mastau.gif . Nu bet ne... Čia gaunasi atostogos vieno asmens poreikių tenkinimui  g.gif . Česno sakau - brrrr....

Jo, mano drauge daug metų atostogavo tik Nidoj, nes vis norėjo su šeima atostogų. O vyras jos neskrenda niekur, nes ar turi baimę ar kaip, jam ir su ausim labai blogai, tai jis sako, akd dėl ausų, bet visiškai atsisako skristi. Tai ji kai vieną kartą pabandė, su vaikais, tėvus kartais pasiiima, tai su draugais susikooperuoja. Bet dažniausiai ką nors iš tėvų pasiima, vaikus ir varo. Tai oi kaip pradėjo keliaui, tai nesustoja, nors ir 4 dienom, savaitgaliui ir tai skrenda. Sesuo jos amerikoj gyvena, tai dabar išskrido pas ją, vaikus paliks ir kelioms dienoms i Havajus trauks pas draugę. Ir sako supratau, kad man be vyro dar geriau keliauti, nes sako, jau dabar su juo turbūt sunkiau būtų smile.gif nes reiktų derintis, taikytis visiems, o dabar kaip sugalvoju, taip ir darom smile.gif
Taip kad čia kaip kam, ko reikia ir ko norisi. Juk kitiem visai nera poreikio keliauti ar pan.
Nes va kita mano kolegė, jos vyras sklandytojas, tai jų visos atostogo irgi kur jo varžybos vyksta. Bet ji tuo džiaugiasi, ji jam padeda, jie visa šeima keliaja, dabar net leliuką turi trečią vaiką, ir varė su mašina irgi kažkur net nepamenu, net su leliuku.
Bet kiekvienam savo. Reikia atrasti ir džiaugtis gyvenimu, kokį jį turim, ir kaip galim išnaudoti, nes nežiani, kurią dieną, gal nebegalėsim naudotis tuo jką duoda mums gyvenimas, gamta ir pan.
Atsakyti
tai va ir manau, kad Smaližai paprasčiausiai reikia pabandyt.. Tuo labiau, kad tokiom bendrom atostogom ana nėra patenkinta smile.gif . Būt patenkinta, apie tai nekalbėtume.
Šiaip apie tokias "tikslines" atostogas būčiau geros nuomonės, jei viena atostogų dalis būtų skiriama vieno poreikiams, o kitiems prisitaikant, o kita dalis- šeimos poreikiams. Taip, kaip nori kita pusė smile.gif
Atsakyti