QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 30, 10:52)
mes kažkada anksčiau apie tai diskutavom
O gegužė tai bet kokiu atveju bet kam yra svarbu - atsiskaitymai, semestrų, trimestrų išvedimas.
užjaučiu... Nu pagal mano atostogų poreikius, po pirmųjų tokių atostogų bendri važiavimai baigtųsi turbūt
. Jam gerai - pas jį tikslas yra. Varžybos, vėjas ir pan. O prasėdėt ant kranto svečioj šaly ir šalies pamatyt tik tą patį krantą
. Ne mano nervams. Bet jo neperdarysi. Nebent pačiai kažkaip savo tikslus keisti, bandyt su mergom pačiai keliaut, kad ir ne automobiliu, jei bijai. Ir pofik būtų, kad šeima neturi bendrų normalių atostogų
.. Nors gi yra žmonių, kuriems tai normalu
. Nu bet ne... Čia gaunasi atostogos vieno asmens poreikių tenkinimui
. Česno sakau - brrrr....
Jo, mano drauge daug metų atostogavo tik Nidoj, nes vis norėjo su šeima atostogų. O vyras jos neskrenda niekur, nes ar turi baimę ar kaip, jam ir su ausim labai blogai, tai jis sako, akd dėl ausų, bet visiškai atsisako skristi. Tai ji kai vieną kartą pabandė, su vaikais, tėvus kartais pasiiima, tai su draugais susikooperuoja. Bet dažniausiai ką nors iš tėvų pasiima, vaikus ir varo. Tai oi kaip pradėjo keliaui, tai nesustoja, nors ir 4 dienom, savaitgaliui ir tai skrenda. Sesuo jos amerikoj gyvena, tai dabar išskrido pas ją, vaikus paliks ir kelioms dienoms i Havajus trauks pas draugę. Ir sako supratau, kad man be vyro dar geriau keliauti, nes sako, jau dabar su juo turbūt sunkiau būtų
nes reiktų derintis, taikytis visiems, o dabar kaip sugalvoju, taip ir darom
Taip kad čia kaip kam, ko reikia ir ko norisi. Juk kitiem visai nera poreikio keliauti ar pan.
Nes va kita mano kolegė, jos vyras sklandytojas, tai jų visos atostogo irgi kur jo varžybos vyksta. Bet ji tuo džiaugiasi, ji jam padeda, jie visa šeima keliaja, dabar net leliuką turi trečią vaiką, ir varė su mašina irgi kažkur net nepamenu, net su leliuku.
Bet kiekvienam savo. Reikia atrasti ir džiaugtis gyvenimu, kokį jį turim, ir kaip galim išnaudoti, nes nežiani, kurią dieną, gal nebegalėsim naudotis tuo jką duoda mums gyvenimas, gamta ir pan.