Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai & Co

QUOTE(Sigitano @ 2012 07 25, 21:57)
Jo vat kitais metais labai norim i Alicantes puse.Valensija ir t.t. O sako , kad kaip tik kitoje puseje, ten siaurine gaunasi? turbut smile.gif nepaprastai ispudinga yra. Tik ten nera kazkaip to turizmo issvystyto matyt.

Ir Gibraltaras netoli, ir piečiausias Europos taškas Tarifa, kur Smaližes B vis svajoja nuvaryt, nes ten pastovūs šilti vėjai ir buriuotojų rojus. Be to, tolumoj matosi ūkanoti Afrikos krantai, o kopos ten tokios pas nuostabios kaip ir mūsų Nidoje. Toliau į vakarus - baltas maurų miestas Cadiz, ispaniškojo chereso sostinė Jerez, neįtikėtinas miestelis ant uolų Ronda, Granada, su neįtikėtinai gražiais mauriškais Alhambros rūmais, be abejo Valensija, Cordoba ir dar daugybė visokių grožybių.

Šiaurės Ispanija g.gif jau vien dėl Santiago de Compostela verta, be to, Šiaurėje, prie Biskajos yra ir pamėgti kurortai - San Sebastianas (Donostia), Biaritz, Bayonne, Santanderas. Gal dėl to, kad ten klimatas artimesnis mums, vasaros nekarštos, lyja dažniau nei pietuose, pas mus šiaurinė Ispanija nėra populiari.
Man labai patiko ir centrinė Ispanija. Vien Segovia ko verta wub.gif El Escoarial, La Mancha, su savo baltais malūnais, su kuriais kovojo Don Kichotas, o Tobose pilna fantastiškų smuklių, kuriose jis sutiko savo Dulcinėją smile.gif

Dievinu Ispaniją. Ji tokia nepakartojama wub.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Plunksnė @ 2012 07 26, 19:03)
Ir Gibraltaras netoli, ir piečiausias Europos taškas Tarifa, kur Smaližes B vis svajoja nuvaryt, nes ten pastovūs šilti vėjai ir buriuotojų rojus. Be to, tolumoj matosi ūkanoti Afrikos krantai, o kopos ten tokios pas nuostabios kaip ir mūsų Nidoje. Toliau į vakarus - baltas maurų miestas Cadiz, ispaniškojo chereso sostinė Jerez, neįtikėtinas miestelis ant uolų Ronda, Granada, su neįtikėtinai gražiais mauriškais Alhambros rūmais, be abejo Valensija, Cordoba ir dar daugybė visokių grožybių.

Šiaurės Ispanija  g.gif jau vien dėl Santiago de Compostela verta, be to, Šiaurėje, prie Biskajos yra ir pamėgti kurortai - San Sebastianas (Donostia), Biaritz, Bayonne, Santanderas. Gal dėl to, kad ten klimatas artimesnis mums, vasaros nekarštos, lyja dažniau nei pietuose, pas mus šiaurinė Ispanija nėra populiari.
Man labai patiko ir centrinė Ispanija. Vien Segovia ko verta  wub.gif El Escoarial, La Mancha, su savo baltais malūnais, su kuriais kovojo Don Kichotas, o Tobose pilna fantastiškų smuklių, kuriose jis sutiko savo Dulcinėją smile.gif

Dievinu Ispaniją. Ji tokia nepakartojama  wub.gif

Plunksne sakessssssssss bigsmile.gif kiek tu apkeliavus thumbup.gif Baisiai smagu skaithti tavo zinutes thumbup.gif
Parasyk kokias salis aplankius esi blush2.gif
Atsakyti
Aha, o as irgi va galvoju, Plunksne tu cia viska apkeliavus, visur buvus? Geras... Ir kada suspejai smile.gif
Atsakyti
aš jau irgi užsimaniau į Ispaniją bigsmile.gif , tačiau jaučiu piniginė netrauks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatriukas @ 2012 07 27, 10:23)
aš jau irgi užsimaniau į Ispaniją  bigsmile.gif , tačiau jaučiu piniginė netrauks  g.gif

Žinok, jei labai iš anksto planuoji, tai dar įkandama viską gali surasti. Velnias, tik kad skrydžiui nelabai į tą pusę bilietų pigiai galima gauti. Čia aš apie Alicantes pusę kalbu.
Bet mano bendradarbė sakė, ji birželį buvo, tai sakė, kad pasirodo tame regione yra pigiausia mašinų nuoma europoje, ir dar kai kas. Jie nuomavosi butuką, tai padoriai susimokėjo visai, ir sakė parduotuvėse maistas pigesnis nei pas mus. Žodžiu ji labai nustebo kainomis, o dar labiau nustebino mane. Nes aš maniau , kad tas regionas labai brangus yra.
O šiaip iš anksto planuojant labai labai susitaupo. mes va viską vasario pradžioj pirkom, tai oi kaip išlošėm. nes paskui žiūrėjau kainos išaugo stipriai, o net pvz į mūsų viešbutį nebebuvo vietų. Ir vat varėm dar ne sezono metu, birželio mėnesį tai irgi kainos dar mažesnės. Todėl galima tikrai pasiplanuoti manau. Aišku biudžetas gali labai įpareigoti.
Šiaip jo, turbūt tikrai brangiau nei į Lenkiją. Bet jei kalbant apie Latviją, tai man ten visai ne pigu pasirodė irgi
Atsakyti
Pataikei Plunksnele.. smile.gif Cadizas, Tarifa.. Vos ne kiekvieną žiemą girdiu, kad "Gal nuvarom, a?" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 27, 13:30)
Pataikei Plunksnele.. smile.gif Cadizas, Tarifa.. Vos ne kiekvieną žiemą girdiu, kad "Gal nuvarom, a?" doh.gif

Oi nedaužyk tu Smaliže sau per galvą taip smile.gif O geriau pasibnaudok pasiūlymu. Tikrai varyčiau į Ispaniją. Matai, ką net Plunksnė aprašė apie ją.
Oi, bet jum juk turbūt ir ten tektų važiuoti mašina? Eina sau... smile.gif tegul TB važiuoja o jūs lėktuvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 07 27, 12:46)
Oi nedaužyk tu Smaliže sau per galvą taip smile.gif O geriau pasibnaudok pasiūlymu. Tikrai varyčiau į Ispaniją. Matai, ką net Plunksnė aprašė apie ją.
Oi, bet jum juk turbūt ir ten tektų važiuoti mašina? Eina sau... smile.gif tegul TB važiuoja o jūs lėktuvu smile.gif

Tu taip sakai, nes nežinai kelionės su buriuotoju kainos.. ne tik materialine prasme, bet labiau moraline.. ar kaip pavadint.. Taigi nuvažiuoji ten ir lieki vienas.. Vakai negalėtų važžiuoti, nes mokykla.. AŠ šiuo klausimu griežta - jokių kelionių ir pamokų praleidinėjimų negali būti.
O kiek to malonumo vienai važinėt? Tuo labiau, kad ir bijočiau viena.. Ne tas amžius, kai sugebėdavau po naktinį Kauną braidžiot... O dabar bijau..
O su diedu kur nors važiuoti, ypač, jeigu tuo metu pučia, tai ...o ten iemą vasarą pučia visada...
Žodžiu, nenoriu važiuot su diedu niekur.. Su juo ir kelionėje vargas ir keliaut vargas.. Net gal nepavadinsiu to keliavimu.. Tiesiog važiavimas iš taško A į tašką B..
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2012 07 28, 15:04)
Tu taip sakai, nes nežinai kelionės su buriuotoju kainos.. ne tik materialine prasme, bet labiau moraline.. ar kaip pavadint.. Taigi nuvažiuoji ten ir lieki vienas.. Vakai negalėtų važžiuoti, nes mokykla.. AŠ šiuo klausimu griežta - jokių kelionių ir pamokų praleidinėjimų negali būti.
O kiek to malonumo vienai važinėt? Tuo labiau, kad ir bijočiau viena.. Ne tas amžius, kai sugebėdavau po naktinį Kauną braidžiot... O dabar bijau..
O su diedu kur nors važiuoti, ypač, jeigu tuo metu pučia, tai ...o ten iemą vasarą pučia visada...
Žodžiu, nenoriu važiuot su diedu niekur.. Su juo ir kelionėje vargas ir keliaut vargas.. Net gal nepavadinsiu to keliavimu.. Tiesiog važiavimas iš taško A į tašką B..

Na turbut tada nezinau smile.gif Tada gal ir neidomu. Asmaniau, kad vasara vaziuoti. Nu isvis nei man cia sprest, nei turbut suprasti. Siaip tu turbut neypatingai megsti keliauti? Nelabai traukia, tai ir nesinori visiskai vaziuoti su TB. Nors mane irgi turbut uzknistu tokios visada atostogos smile.gif Nuo tasko A i taska B
O tai tu jei nenori daugiau niekur su TB vaziuoti, vaziuok be TB, susigalvok, kad ir su panom atostogas, jos jau dideles, smagu turetu visom trim butu atostogauti?
Atsakyti
Didižiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai Beatričei ir jos šauniajai šeimynai!!!! Smagios likusios vasarėlės ir sėkmės moksluose, Beatriče! Su 8-uoju gimtadieniu!
Smaliža ir Co
Atsakyti
Beatrice su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sugalvok pacia slapciausia svajone bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus bigsmile.gif . Va kaip tik ji laukia savo draugų - iškepiau tortą, picų mažų, vaikiškos šampės nupirkau - švęs smile.gif
Atsakyti