Clarissa,kaip gerai, kad nepaskubėjot su A. Kaip vis tik būna gyvenime. Stipriai suspaudžiu kumščius už tavo stipruolį, kad jis išvystų sveikas ir laimingas šį pasaulį laiku.
Papildyta:
oi mielosios, uzjauciu, net trecias kartas. Svarbiausia tirtis, nepalikti to savieigai. Jei nesiulo daugiau tyrimu daktrai, keiskit dakatarus.
sveikos, nu ka o man 08 27 buvo P o vakar suzinojau kad as vel laukiuos
aisku netiketa, siek tiek baisu kad viskas nepasikartotu bet stengiuos islikt rami

QUOTE(moonlightly @ 2013 10 19, 11:26)
sveikos, nu ka o man 08 27 buvo P o vakar suzinojau kad as vel laukiuos
aisku netiketa, siek tiek baisu kad viskas nepasikartotu bet stengiuos islikt rami 

sveikinu

Sveikos,
Gal kas žinot, kiek gali trukt kraujavimas/ tepliojimas po persileidimo? Pūsliukas nesivystė, net širdelė neužplakė, iššaukė persileidimą vaistais. Ir jau beveik trys savaitės, o vis dar teplioja. Nežinau, ar jau ieškot bėdos, ar normalu?
Ačiū
Gal kas žinot, kiek gali trukt kraujavimas/ tepliojimas po persileidimo? Pūsliukas nesivystė, net širdelė neužplakė, iššaukė persileidimą vaistais. Ir jau beveik trys savaitės, o vis dar teplioja. Nežinau, ar jau ieškot bėdos, ar normalu?
Ačiū

QUOTE(egluzeeele @ 2013 10 19, 16:42)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū

man tepliojo apie dvi savaites

QUOTE(egluzeeele @ 2013 10 19, 17:42)
Sveikos,
Ačiū
Ačiū

man truko 9dienas bet man viskas savaime be vaistu vyko

QUOTE(Maidenana @ 2013 08 26, 11:49)
Aciu labai, kad atsakei.. Pabandysiu pritaikyti ir sau si bei ta.. Nes beda labai panasi..
Pamačiau žinutę apie galvos skausmą, pamaniau parašysiu, gal kam padės.
Man vieną galvos pusę skaudėdavo daug metų taip, kad pasikūkčiodama verkdavau..atrodydavo, kad išprotėsiu. Išbandžau daugybę vaistų, vienintelis nimesilis padėdavo. Per paskutinį skaudėjimą nuėjus pas gydytoją verkiau balsu-suleido raminamųjų-nusiuntė pas neurologą. Išvada-paviršinio nervo uždegimas, dėl to skauda tik vieną pusę. Dabar saugausi nuo skersvėjų, neinu į kiemą šlapiais plaukais ir labai retai kada būna koks nors skausmas. Kokį kartą ar du per metus. Jai jau pradeda skaudėti, tai užtenka paracetamolio tabletės, jei stipriai skauda, tai nimesilio vieno miltelio.
Pamaniau, gal kam pravers

Sveikos,senai cia besilankiau,pagaliau man trecia karta nusisypsojo laime,susilaukiau dukrytes pries 3 savaites,tad noriu ikvept vilties jums,kad tikrai turi ateiti kazkada tas dziaugsmas,ir aisku to palinketi,si nestuma mane isgelbejo manau tai,kad atrdo man skydliauke su pries tai buvusiu persileidimu,vartojau visa laika ir aspirina,dar pries pastojant vartojau puse metu,ir progesterono geli crinone turbot iki21 savaites,aisku poilsis,aukojau ir savo darba,nedirbau isejau,nes jis pas mane fizinis sunkus,bet man svarbiau buvo vaikutis,tad is pradziu gulimas rezimas buvo,nes buvo hematoma,ir magnis taip pat,nezinau is tikruju kas padejo,gal viskas kartu,tad mergytes laikykites kad ir kaip sunku butu,man jau rankos nusvirusios irgi buvo,bet nereikia prarast vilties ir tikejimo:)
moonlightly, tikiuosi šitas nėštumas sėkmingas?
QUOTE(Glamour @ 2013 11 26, 02:45)
moonlightly, tikiuosi šitas nėštumas sėkmingas?
na siandien man 11sav4d.ryt einu pas gine ir matysim kaip viskas vystosi

QUOTE(jasos lolita @ 2012 07 19, 17:17)
sveikutes...
oi kaip seniai bebuvau sioj temutej... kiek asaru ir sielvarto cia palikau...
na bet si karta uzsukau cia vedina kitu tikslu
parodyt - kad visgi buna stebuklu
beveik pries tris metus turejau du persileidimus, o dabar laukiam gimstant sunelio
mums jau 29 savaiteles
su vyru laukiam kada gi pagaliau galesim laikyti ji rankose
maziukas pilvelyje labai aktyvus, daktariukai sake kad augam sveikuciai
taigi nepraraskit vilties
mes nepraradom
ir stai.. neuzilgo supuosim savo stebukleli rankose

oi kaip seniai bebuvau sioj temutej... kiek asaru ir sielvarto cia palikau...
na bet si karta uzsukau cia vedina kitu tikslu

beveik pries tris metus turejau du persileidimus, o dabar laukiam gimstant sunelio

taigi nepraraskit vilties

Per visa kuna nubego skruzdelytes, perskaicius tokia zinute... ir kartu asaros uzstrigo gerklej. Labai labai sveikinu ir dziaugiuosi uz jusu seima.
As sioje temoje pirma karta. Bet jau labai norisi palaikymo ir tokiu optimistiniu istoriju.
Mes su vyru gerus metus bandome susilaukti vaikelio. Pries 1.5 menesio nestumo testas mus dziugiai nustebino. Tiesa sakant, as is laimes taip voziausi i spintele, kad gera melyne uzsidirbau

Beja, siuo metu su vyru keliaujame po Azija. Taigi grizimas bus ilgas skrydis lektuvu. Gal kas turit kokiu ziniu kaip tai veikia nestuma? Ypac pradzioje. Nes nei prie kenksmingu veiksniu nestumui, nei prie persileidimo priezasciu nieko apie skrydzius neraso. O gydytojos nepaklausiau