Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(Linuete @ 2013 10 09, 13:49)
sveikutes.
as vakar suzinojau apie nesivystanti nestuma,tai jau antras is eiles verysad.gif
po savaites uzsirasiau abrazijai,nors labai nenoreciau ,bet jei nepavyks naturaliai,tai teks.Gal jus patarsite kaip naturaiai tai paspartint?

o keliu savaiciu nustojo vystytis? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlightly @ 2013 10 09, 13:46)
o keliu savaiciu nustojo vystytis?  verysad.gif

6 savaites ir 4 dienos mazdaug
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 09, 12:51)

uzjauciu zinau, ka tai reiskia, karsta vonia gali paskatinti, bet tai nera rodiklis, kad tau tai suveiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuete @ 2013 10 09, 13:51)

Aš kiek turėjau tokių atveju, tai visus kartus išsivalė natūraliai. Po 5-7 dienų pradėdavo rudai tepliot, o paskui dar po poros dienų ir gausiai kraujuot pradėdavau.

Pasitark su gydytoja, gal dar gali kelias dieneles palaukt ir viskas natūraliai įvyks? Mano nuomone, taip tiesiog sveikiau..
Atsakyti
man asmeniskai abrazija daug maziau streso. uzmigdo, pabundi, nei skausmo jokio, nei laukimo. kelias dienas vos pateplioja po to ir viskas. tada belieka sunkiausia, atsigauti psichologiskai ir vel bandyti.
as rinkciausi abrazija.

pati turejau keturis nesivystancius, dabar vel pastojau. nekokios mintys persekioja...
Atsakyti
QUOTE(VaidaSa @ 2013 10 09, 22:20)
man asmeniskai abrazija daug maziau streso. uzmigdo, pabundi, nei skausmo jokio, nei laukimo. kelias dienas vos pateplioja po to ir viskas. tada belieka sunkiausia, atsigauti psichologiskai ir vel bandyti.
as rinkciausi abrazija.

pati turejau keturis nesivystancius, dabar vel pastojau. nekokios mintys persekioja...

as irgi rinkciausi abrazija (pati turejusi viena A, ir du naturalius persileidimus), bet jei nestumas maziukas kaip tik kelios savaites, tada jokios bedos ir naturalus persileidimas, tiesiog kaip menesines. Bet kai jau didesnis tarkime apie 10 savaite, tada tik abrazija, nes uztenka psichologiniu kanciu, o man kad dar kenteti ir fizines blush2.gif
Atsakyti
ar yra kam nors dare d-dimeru tyrima itariamam nesivystanciam, dar nestumo metu?
Atsakyti
Kad ir kaip sunku, bet jungiuosi ir aš į šitą būrelį, ar priimsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Intes @ 2013 10 13, 22:08)
Kad ir kaip sunku, bet jungiuosi ir aš į šitą būrelį, ar priimsit?  4u.gif

kad ir kaip būtų liūdna, bet priimsim 4u.gif kada įvyko nelaimė? 4u.gif
Atsakyti
VaidaSa, aš apie tokį tyrimą pirmą kartą girdžiu. Mane tiesiog žiūrėdavo su ekchoskopu.

Papildyta:
Tai jau tikrai, kai nėštumas didesnis gal geriau abrazija. Po to palengvėja bent fiziškai.
Papildyta:
Sako lipimas laiptais padeda greičiau persileisti. Man tai įtariu vizitas į priimamąjį paskatino viską, nes gerai ten man pamakalavo. Po to pradėjo skaudėt ir nebesiliovė iki A.
Atsakyti
Cia kazkoks kresejimo ar/ir antikuniu tyrimas. Nelabai zinau. Siandien jo atsakymai visi normose. Reik tiketis kad vystysis sis nestumas... bet turbut ramybes jau nebus.
Atsakyti
Pasistenk tikėti daugiau nieko kito nebelieka. Sėkmės tau.
Atsakyti