Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

Man abrazijos nedare, savaite po gausaus kraujavimo, as buvau pas ginekologa, jis paziurejes per echoskopa pasake kad gimda labai graziai baigia issivalyti, tai tikiuosi jis tikrai ta mate..

Sventai ramybei pirmadieni nueisiu darkart pas daktara, o jei vel pliaups kaip krioklys tai tada leksiu i ligonine...

Na as tikiuosi kad menesines nors joms teoriskai irgi atrodo kad anksti.. smile.gif))

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 02 07, 21:02)
Mėnesinėms dar per anksti, paprastai po mėnesio ateina, kai kam užsitesia dar bent savaitei...
Tau abrazijos nedarė? Su vaistukais tikrai viska išėjo, išsivalė?
Gal tada nieko tokio, jei tik kartą pliuptelejo, svarbu, kad toliau daug nekraujuotų.
Man po A kraujavo porą dienų, o vėliau virš dviejų savaičių buvo rausvų, kartais labiau kraujingų išskyrų, ypač pajudėjus, pavaikščiojus, bet paprastai apsieidavau su tuo plonu kasdieniu įklotu

Atsakyti
Na tikrai mėnesinėms per anksti, nebūtų spėjus užaugti ir pasišalinti gleivinė g.gif
Tikėkimės, kad viskas ten gerai ax.gif
Atsakyti
sveikos. na ka,sendien pas genetikus vaziuosiu,zesim ka pasakys,kokiu dar tyrimu jie patys pasiulys.
as truputi gal i sali,kiek laiko saugotis nuo pastojimo,ir kaip su ta kontracepcija. sako kadangi reik laukt menesiniu kad pradet kontracepcija naudot,o jos prasides menesio gale arba kovo pradzioj,o siaip gumytes naudot. mes nenorim gumyciu naudot,tai nejau tiek laiko nesimyluot. o gal yra kokia kontracepcija kur nereik menesiniu laukt,nesu gerus kontraceptiku,tai nelabai gaudausi
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 02 07, 11:25)
Užjaučiu labai  console.gif
Nenuleisk rankų, ieškok priežasčių.
Ar nedarėt Sorpo antikūnių (prieš spermatozoidus, placentą ir t.t.)?
Bandyk pas Bykovą, ji nuodugniai viską perknisa.
Laikykis....  wub.gif
bandysiu pirmadienio skambintis, klausineti kada galesiu priduoti krauja autoantikuniams.
kreipsiuos ne i Bykova, o i Ada darinska. patare merginos is IVF temos. jis imunologas, dirba 'Imunolita', vilniuje. bandysiu ji, nes jis jaunas, entuziastingas. o bykovai, sako, jau virs 80, jis kartais pagrybauja, o ir tyrimams isleisti pas ja reikia tukstancius..

QUOTE(angelyte123 @ 2013 02 07, 19:33)
tas didysis pliupsnis buvo tik vienas, dabar tai nebent ant popieriaus lieka zyme kad ale menesines smile.gif))

Ar gali buti kad man cia atejo menesines? smile.gif

Kada Jums atejo menesines po persileidimo?
kazkur 2 savaites po persileidimo ateina pseudo-mmm. tikriausiai, tau tas ir yra. as irgi visada tokias pseudo turiu. taip turi buti.

o as plustu. baigiu nukraujoti nebegyvai. jau balta esu, labai daug kraujo praradau. geriu vyna raudona, ferrum'a.. kazkaip net nesiruosia baigtis tas kraujavimas. clexanas, gal, kaltas.
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 02 07, 18:33)
Kada Jums atejo menesines po persileidimo?

Maždaug po vieno mėnesio.
Atsakyti
As irgi pludau po persilieidimo tai pradejau leistis vitamina C ir tada gelezi (gelezis su vitaminu C isisavinama 100%) tai apsiramino kraujavimas jau sekancia diena. o pirma diena buvau irgi balta kaip popierius , galvojau nukrisiu ...

Bet mano tos mm, tokios keistos smile.gif))) 20min truko ir vsio. iki dabar svaru. na ir gerai. laukiu tikruju menesiniu.

ka tu tirsiesi pas Ada Darinska ? Gal ir man reiketu ? nerandu sau ramybes vis dar po viso sito...
Noriu ir greiciau kita IVF planuoti ir noriu stabteleti, nebezinau tiesiog, esu labai pasimetusi ...

QUOTE(Maidenana @ 2013 02 10, 15:33)
bandysiu pirmadienio skambintis, klausineti kada galesiu priduoti krauja autoantikuniams.
kreipsiuos ne i Bykova, o i Ada darinska. patare merginos is IVF temos. jis imunologas, dirba 'Imunolita', vilniuje. bandysiu ji, nes jis jaunas, entuziastingas. o bykovai, sako, jau virs 80, jis kartais pagrybauja, o ir tyrimams isleisti pas ja reikia tukstancius..
kazkur 2 savaites po persileidimo ateina pseudo-mmm. tikriausiai, tau tas ir yra. as irgi visada tokias pseudo turiu. taip turi buti.

o as plustu. baigiu nukraujoti nebegyvai. jau balta esu, labai daug kraujo praradau. geriu vyna raudona, ferrum'a.. kazkaip net nesiruosia baigtis tas kraujavimas. clexanas, gal, kaltas.

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 02 10, 17:54)
ka tu tirsiesi pas Ada Darinska ? Gal ir man reiketu ? nerandu sau ramybes vis dar po viso sito...
dar nieko. nebezinau nei ka reikia. tiesiog kol kas parasiau jam emaila, pasiprasiau koki sest priimti, nes darbo dienomis is klp neisleis. ka lieps, ta ir tirsiu. ryt planuoju pasiskambinti i sorpo ir pasidaryti autoantikunius pries placenta, ar kaip ja ten..
Atsakyti

Maidenana , musu situacija ta pati, todel mane labai domins koki butent autoantikuniu kraujo tyrima darysi..t.y kaip jis vadinsis. Ir be abejo lauksiu jo rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 10 vasario 2013 - 17:11
QUOTE(...Dune... @ 2013 02 10, 18:07)
Maidenana , musu situacija ta pati, todel mane labai domins koki butent autoantikuniu kraujo tyrima darysi..t.y kaip jis vadinsis. Ir be abejo lauksiu jo rezultatu  4u.gif

http://www.sorpo.lt/...a_autoantikunai - cia paskaiciau ir darysiu ta kompleksa moterims uz 299.00 nzn ar man to reikia, bet nebematau kitos iseities.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 02 10, 14:21)
http://www.sorpo.lt/...a_autoantikunai - cia paskaiciau ir darysiu ta kompleksa moterims uz 299.00 nzn ar man to reikia, bet nebematau kitos iseities.

reikia ir man jo, tik mano sekantis vizitas pas gine kovo 21, tai mastau ar gryzt i Lt ir ji pasidaryt savarankiskai g.gif iki to vizito, ar laukt kol pati ji paskirs, jei manys kad yra poreikis sio tyrimo, nors po sio 6tojo persileidimo , ji nebe atmete ir imuniniu priezasciu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 10 vasario 2013 - 18:28
QUOTE(Maidenana @ 2013 02 10, 18:21)

Reikėtų pasidaryt abiem, mes abu darėmės. Viso kainuoja apie 460 Lt unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2013 02 10, 14:33)

o bykovai, sako, jau virs 80, ji kartais pagrybauja, o ir tyrimams isleisti pas ja reikia tukstancius..

Na ne 80, gal kokių 65 biggrin.gif Bykova tokia savotiška.
Mes išleidom tyrimams tikrai nemažai, bet nesigailiu. Nes rado pas abu infekcijų, kurios galėjo trukdyti, dar įvairių mano problemų (pvz. įsisenėjusią mažakraujystę). Labai džiaugiuosi, kad pas ją nuvažiavau, nes būčiau darius ir darius IVFus tuščiai. Po Bykovos gydymo man pirmąkart buvo IVFas užkibęs.
Nevarau reklamos biggrin.gif Tiesiog sakau, kad reikia ieškoti ir ieškoti priežasčių, kur tik begalima.

Atsakyti
sveikos. na mes su vyru apsilankem pas genetike. tokia faina,matosi ismananti savo darba,rupestinga. labai nieko blogo neitaria,liepe issitirt skydliauke,prisiregistruot kaune chromosominiam tyrimui,klinikose ir pas abraiti taip pat kaune issitirt antifosfidini sindroma, ir dar keleta kitu,sake kad ir gali buti sutapimas kad du iskart nesivystantis,nes nieko blogo lyg neitaria. tai zesim. tik galvoju ka daryt,ar pirma viska issitirt,ir tada tik bandyt pastot vel, ar issitirt kas pries nestuma reikalinga,o poto bandyt pastot,ir tirtis toliau
Atsakyti