Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(megztukas @ 2013 01 29, 15:13)
del imuniniu tai as nelabai ka zinau  blush2.gif Ir del spermiuku irgi smile.gif viena karta darem vyrui spermograma, buvo parasyta, kad normozoospermija, tai labai nebesigilinau, visa demesi i save koncentravau blush2.gif Nes visus tris kartus pastojom be daktaru pagalbos, tik du baigesi nesekmingai, ir pastojus 3 karta jau lekiau pas S, nes progesteronas per zemas buvo, ir plius jau turejau Afs atsakymus... Bet kieciausia, kad pati issiaiskinau, kas negerai  doh.gif Nes buvau pradejus lankytis VK, taciau nesusisnekejom su daktare - as jai turedavau sakyti, kokiu tyrimu man reikia biggrin.gif tai po 2 ar 3 apsilankymu moviau is ten, o kai po gero uzbaliavojimo ir visisko relaxo nuo visu minciu suzinojau kad laukiuos, nulekiau pas S, kad duotu crinone smile.gif

na, nosiuka aukstyn tik - kaip ir sakai, uztenka kartais ir vieno spermiuko! smile.gif Sekmes visoms mergytems!

apie vk as irgi ne kokios nuomones. ir visokius clexanus as praktiskai pati sau issirasiau. bet pasitariau su S ir sutapo nuomones net iki dozes apskaiciavimo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 29, 14:47)
vat del sito man neaisku. paimti mano pvz: mano nestumai, t.y. dauguma ju, baigiasi 4-5 savaite, t.y. tik pamacius II, cia pat su jais atsisveikinu. As geriu aspirina, bet nepadeda. Dabar as po IUI, ir siandien 4 dpi bei 16 c.d. ir nuo siandien as leisiuos clexana. praeita cikla as clexana turejau leistis nuo galimos implantacijos dienos, t.y. nuo 8 dpi. pagal mane - jau pastojus leistis skystinancius saukstai po pietu. T.y. as neistempiu net penkias savaites. mano AFS rodikliai normalus, tik LA1 apie 35,6-36,0 kazkur.

O Tu netyrei kilerių? Pas Bykovą neturi minties nuvažiuoti?
Sorry, jeigu rašei ir pamiršau :-)
Pvz. man jau kokie trys daktarai sakė, kad kaltas imunitetas, daugiau nieks nieko rimto neranda. Aš taip pa ilgiausiai iki 6 sav. ištempiau.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 29, 16:01)
O Tu netyrei kilerių? Pas Bykovą neturi minties nuvažiuoti?
Sorry, jeigu rašei ir pamiršau :-)
Pvz. man jau kokie trys daktarai sakė, kad kaltas imunitetas, daugiau nieks nieko rimto neranda. Aš taip pa ilgiausiai iki 6 sav. ištempiau.

Turiu tokia minti. Galvojau ir karpenko isbandyti. dabar as po IUI, vasario pirmom savaitem ciklo pradzia turetu buti, tai sulaukiu ir vaziuosiu. kaip tik sutarem su viena forumiete kartu keliauti. Bet man ir pastoti problematiskai - vyras neblizga rezultatais. jeigu imti atmetimo principa, tai jeigu man pastojus ir besileidziant clexana vel bus nesivystantis, tai liks tik imunines problemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 sausio 2013 - 15:40
O gal nesulauksi mmm ir su Clexanu viskas bus OK rolleyes.gif
Išbandyk ir Karpenko, man ji labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 29 sausio 2013 - 15:44
QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 29, 16:43)
O gal nesulauksi mmm ir su Clexanu viskas bus OK  rolleyes.gif
Išbandyk ir Karpenko, man ji labai patinka  thumbup.gif

12 mln wink.gif
bandysiu butinai, nebera iseities.
Atsakyti
Jei neklystu, Katytei kažkada su 7 mln. natūr gavosi rolleyes.gif
O.K. sakė, kad IUI galima daryti iki minimum 5-7 mln.
O jums po atplovimo turėtų visai nemažai gautis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 29 sausio 2013 - 17:43
QUOTE(Maidenana @ 2013 01 29, 11:17)

jeigu nori tirtis AFS, tai tirkis dabar, kol persileidineji. Nes AFS isvares leliu pasisleps. Atseit, atliko valymo darbus ir eis miegoti. As ta perskaiciau rusiskuose puslapiuose, nepamenu pavardes, bet profesorius kalbejo, kad tiriant AFS butina kuo greiciau darytis tyrimus, kol esi nescia/persileidimo procese, nes si liga klastinga, zinomi tik 4 rodikliai, o istikruju, ju yra daug daugiau, be to, yra kazkokia uzslepta AFS forma.
uzuojauta netekus mazyliu, labai pazistama viskas, labai isgyventa.

Tiesa, jeigu tau nesivystantys - tada yra prasmes tirtis AFS (nepigus siaip, malonumas), bet jeigu tau kraujoja ir butent krenta maziukai - tada per sekanti pastojima yra prasmes paislaidauti ant crinone, utrogestan - naturalaus progesterono, gal tiesiog jo trukumas didelis del ko nestumas ir nesilaiko.

Man pirmaji nestuma viskas buvo gerai,5 savaiteles,zirniukas kuo puikiausiai matesi,viskas vietoj,reikamo dydzio ir t.t. Praejo dvi dienos ir praejo kraujuoti. O antrojo pastojimo metu 6 savaite prasidejo kraujavimas,bet gydytojas jau atejus apziurai per echo praktiskai nieko nemate,tada apziurejo vaginaliniu budu ar nera pastojimo ne gimdoje. Dave vilti,jog dar galbut atejus po savaites,jei nesukraujuosiu,jau kazkas matysis,bet pradejau kraujuoti,pasiskambinau jam,tai jis man iskart pasake,kad taip ir turejo buti. Siunte darytis HCG tyrima,tyrimas pagal viska,6 savaite,rode 5 savaiciu nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 29, 13:43)
O gal nesulauksi mmm ir su Clexanu viskas bus OK  rolleyes.gif
Išbandyk ir Karpenko, man ji labai patinka  thumbup.gif

o ji priima naujas klientes,nes kazkas sake,kad ne.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 29, 18:40)
Jei neklystu, Katytei kažkada su 7 mln. natūr gavosi  rolleyes.gif
O.K. sakė, kad IUI galima daryti iki minimum 5-7 mln.
O jums po atplovimo turėtų visai nemažai gautis.
NT I. Nieko kito visiskai nesitikejau.

QUOTE(sandraireland @ 2013 02 03, 23:26)
o ji priima naujas klientes,nes kazkas sake,kad ne.... 4u.gif

spjove, sakai, ant Hipokrato priesaikos?
Atsakyti
Na kad prieš metus užsirašiau be problemų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 02 04, 06:11)

Velnias ja zino,nes mano drauge pas ja lankosi,tai sake atseit begale klienciu turi,tai atseit nepriima nauju,o tas tiesa ar ne nezinau
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2013 02 04, 08:11)

QUOTE(sandraireland @ 2013 02 04, 23:43)
Velnias ja zino,nes mano drauge pas ja lankosi,tai sake atseit begale klienciu turi,tai atseit nepriima nauju,o tas tiesa ar ne nezinau

Na, nežinau kaip situacija su naujų pacienčių užrašymų šiuo metu, bet kai dėl kritusio PRG aš pasiskambinau į kliniką vizitui dar 2012 metų lapkričio gale, vizitui priėmė jau kitą dieną. Kortelė taip pat užvedė. Tik tą kart pakliuvau ne pas pačią klinikos vadovę, bet pas jos kolegę.
Atsakyti