Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 26, 13:15)
Ar AFS pas mane, aš abejoju, kitaip vargu ar pusę nėštumo išnešiočiau  g.gif Be to, mano vaikiukams ne sustojo vystymasis ar širdelės nustojo plakti... na žiūrėsim, ką pasakys
Man ir nereikia labai malonios, svarbu, kad padėtų ir suprastų mao situaciją  ax.gif nes kiti nurašo viską kūno patologijai ar mano vaikams (atseit, aj su tais dvynukais visko būna  doh.gif ), o aš linkusi tuo abejoti

Na jo tavo atveju turbut AFS cia niekuo detas, kaip ir tie imuniniai..idomu ka ji pasakys, bet ji manau labiau gilinasi i tuos kur pradzia nestumo nekokia ir yra imunines bedos, bet gal turetu kokia nuomone ir tavo atveju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2013 01 26, 14:20)
Na jo tavo atveju turbut AFS cia niekuo detas, kaip ir tie imuniniai..idomu ka ji pasakys, bet ji manau labiau gilinasi i tuos kur pradzia nestumo nekokia ir yra imunines bedos, bet gal turetu kokia nuomone ir tavo atveju g.gif

Na taip, tegul bent nuomonę pasako, kad žinotume kokia linkme judėti toliau
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 01 26, 13:17)
O man šiandien nuleido daug kraujo ir paleido namo iki pirmadienio, pirmadienį vėl į ligoninę, tada dar daug tyrimų lauks...
O gal žinot kur Kaune būtų geriausia eiti po persileidimų?

Tu tik viska issiklausinek, kokius tau tyrimus atliko ir kokie rezultatai..butinai skydliauke issitirk, ir prasyk siuntimo pas Arbaiti i KMUK del AFS issitirti, lyg Kaune jis specilizuojasi siame reikale..
Atsakyti
Tai pirmadienį jau bus atsakymai tai kai papasakos viską, prisiduosiu ir jums smile.gif
Atsakyti
Laba diena
pasidariau siandien kraujo tyrimus, noreciau paklausti gal kas galetu pakomentuoti
prog 10,85
hcg 266

6 nestumo savaite..

gine mate kresuliuka gimdoj, betnegalejo tiksliai pasakyti ar ten nesivystantis, ar vis tik isvis negimdinis.
tik pirmadieni pas ja einu.. ir tokioj nezinioj dabar sad.gif

is anksto aciu atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
na reikalai su PRG prasti.
Pagal teorija jei PRG zemiau negu 15,9 vaisius(embrionas) yra negyvas..

Man buvo PRG irgi netolisios ribos bet su crinone man ji pavyko uzkelti iki 55 per 1 para laiko, o paskui jau pakilo iki 130.

tau reik butinai naturalaus progesterono ir kuom greiciau. arba duphatsono min 5 tabletes. gal dar pavyks issaugoti

QUOTE(flamingo @ 2013 01 26, 18:17)
Laba diena
pasidariau siandien kraujo tyrimus, noreciau paklausti gal kas galetu pakomentuoti
prog 10,85
hcg 266

6 nestumo savaite..

gine mate kresuliuka gimdoj, betnegalejo tiksliai pasakyti ar ten nesivystantis, ar vis tik isvis negimdinis.

is anksto aciu atsakiusioms  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 26, 18:35)

Man buvo PRG irgi netolisios ribos bet su crinone man ji pavyko uzkelti iki 55 per 1 para laiko, o paskui jau pakilo iki 130.

tau reik butinai naturalaus progesterono ir kuom greiciau. arba duphatsono min 5 tabletes. gal dar pavyks issaugoti

Ne ir HCG labai zemas.. man 6 savaite HCG buvo virs 6000 na bet cia kiekvienai skirtingai..

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 26, 17:36)

Papildyta:

taip prog skaiciua kad nekoks..
gine nemate gimdoj nieko doro, bet sake 6 sav jau turetu matytis. manau, kad nieko cia jau nebepakeisiu. tik lb neramu, kad nebutu negimdinio sad.gif

o ka apie hcg galit pasakyti?
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2013 01 26, 16:46)
o ka apie  hcg galit pasakyti?

hcg ~5 savaite turėtų būti 101-4870
tai teoriškai telpi i normas.
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 01 26, 17:50)
hcg ~5 savaite turėtų būti 101-4870
tai teoriškai telpi i normas.

tai vadinasi gali buti negimdinis blink.gif
Atsakyti
tik klausimas kokia to HCG dinamika - ar dvigubėja.
---
Prieš pirmuosius savo persileidimus irgi laukdavo savaitėm stebuklo, kol gydytoja ką nors pamatys. Šį kartą iš kartą nužygiavau HCG po trijų dienų pasidaryti pakartotino -> matosi kad kyla per lėtai -> dabar laukiu persileidimo.
Papildyta:
QUOTE(flamingo @ 2013 01 26, 16:51)
tai vadinasi gali buti negimdinis  blink.gif

Flamingo, kodėl manai kad negimdinis?
Juk gali būti cheminis, nesivystantis, etc.? Čia juk tik gydytoja su echo tiksliai gali pamatyti koks jis ten?
Atsakyti
QUOTE(flamingo @ 2013 01 26, 16:17)
Laba diena
prog 10,85
hcg 266

6 nestumo savaite..

is anksto aciu atsakiusioms  4u.gif

O ar tiksliai zinot kada ovuliacija ivyko, gal veliau pastojot nei galvojat. Apie hormonus tai neismanau.
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 01 26, 17:53)
tik klausimas kokia to HCG dinamika - ar dvigubėja.
---
Prieš pirmuosius savo persileidimus irgi laukdavo savaitėm stebuklo, kol gydytoja ką nors pamatys. Šį kartą iš kartą nužygiavau HCG po trijų dienų pasidaryti pakartotino -> matosi kad kyla per lėtai -> dabar laukiu persileidimo.

kad pamatyti reiketu pasikartoti hcg? po kiek dienu?

dariausi testa antradieni buvo vaiduokliskas, o vakar ryte dariausi buvo dar labiau vaiduokliskesnis... tai gal nyksta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(migle) @ 2013 01 26, 17:56)

Flamingo, kodėl manai kad negimdinis?
Juk gali būti cheminis, nesivystantis, etc.? Čia juk tik gydytoja su echo tiksliai gali pamatyti koks jis ten?

echo parode neaisku taskiuka gimdoje, daktare net negalejo pasakyti kas ten.. kiausintakiuose nieko nebuvo... sake buna atvejku kad i pilvo ertme nukeliauja..

QUOTE(Vicious_L @ 2013 01 26, 17:56)
O ar tiksliai zinot kada ovuliacija ivyko, gal veliau pastojot  nei galvojat. Apie hormonus tai neismanau.

del O nzn, BT nesimatavau, bet is pradziu irgi manaiu, gal velai ji buvo.
Atsakyti