Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

QUOTE(Melancholy @ 2013 01 25, 19:53)
Samanta,  abi išgyvensim netektis ir gal dar visai greitai supuosim vaikučius

Ir tave uzjauciu..as jusu temute vis paskaitydavau, ir taip tikejausi, kad viskas tau bus gerai verysad.gif na, bet dar jaunute esi, dar turi daug grazaus laiko viska issitrti, ir tikrai supuosi leliuka savo rankose o ir tikrai ne viena wub.gif
Nes gamtai nurasyti tris persileidimus tikrai negalima, manau reik ieskoti priezasties.. g.gif
Atsakyti
Man ir dbr iskilo klausimas gal as pati esu kalta del savo nesivystancio.
Man aspirino nieks neskyre tik kai dare hemoglobino tyrima sesute sako - labai aukstas hemobglobinas, tipo gerai. nete suradau info kad kai hemobglobinas yra aukstas reiskia kad kraujas yra tirstas.
Plius kai eme krauja gliokozes tyrimui is pirsto, vos vos isspaude lasiuka, sako nu nesuprantu.

Tai as tada pati savavaliskai pradejau gert aspirina nes ir siaip zinau kad pvz Gonalis, estrogenai tirstina krauja.

Tai vat o per Kaledas pas tevus uztrukom 2 dienas ir aisku buvau pamirsusi vaistus namuose, na ir tuo metu mazdaug ir turejo sustoti vystimasis jeigu dakatrai gerai apskaiciavo..

Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 26, 12:12)
Aš dar skaičiau čia forume, kad tas sindromas mėgsta slėptis ir lengviausia jį rasti iš karto po persileidimo, nes tada dar nespėjęs pasislėpti  ax.gif

Jauciu reik man vizgi ji pasidaryti..dar va tik dvi savaiteles po A, tai dar turiu gal laiko..na pirmadieni pas gine eisiu, tai dar del to reiks pasiklausinet o ir mano tie imuniniai kazkokie tyrimo atsakymai gal jau bus..
Papildyta:
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 26, 12:15)
Man ir dbr iskilo klausimas gal as pati esu kalta del savo nesivystancio.
Man aspirino nieks neskyre tik kai dare hemoglobino tyrima sesute sako - labai aukstas hemobglobinas, tipo gerai. nete suradau info kad kai hemobglobinas yra aukstas reiskia kad kraujas yra tirstas.
Plius kai eme krauja gliokozes tyrimui is pirsto, vos vos isspaude lasiuka, sako nu nesuprantu.

Tai as tada pati savavaliskai pradejau gert aspirina nes ir siaip zinau kad pvz Gonalis, estrogenai tirstina krauja.

Tai vat o per Kaledas pas tevus uztrukom 2 dienas ir aisku buvau pamirsusi vaistus namuose, na ir tuo metu mazdaug ir turejo sustoti vystimasis jeigu dakatrai gerai apskaiciavo..

Nu tikrai jau nekaltink saves, ir manau, kad dvieju tableciu neisgerus neturejo kas del to bloga nutikti.. nors ir as jo negeriau is kart, nors man ji gine issrase...bet ji ir taip sako jei jausi, kad lyg nori pradet sirgti, iskart pradeti aspirina gert, bet as tokiu simptomu nejauciau ir jo negeriau, o gal reikejo ir viskas butu buve gerai, bet dabar jau nieko nepakeisi.. g.gif na, bet kita kart jau turbut gersiu viska ko reikia, ir ko nereikia doh.gif
Atsakyti
angelyte123, nekaltink savęs. Tu, atrodo, jau turi vieną vaikelį, manau, kad tą problema būtų išlindusi ir anksčiau, per ankstesnį nėštumą... nors ir dabar negalima atmesti tokios galimybės, kad gal yra tas sindromas... Bet savęs kaltinti tikrai nereikia

Purpurine, o tavo ginė žino apie ši dalyką, nes skaičiau, kad dauguma gydytojų nėra apie tokį dalyką net girdėję (pats sindromas skaitosi kaip neseniai atrastas)...
Atsakyti
Kaltinti nekaltinu tik taip primeciau .
na pirmo vaiko susilaukiau budama 20metu, pastojau per viena nakti, suzinojau kad nescia tik kai eschoskopas rode 8-9sav tai tada isvis jokiu parkiu nieko nebuvo. na o dbr man jau 27metai tai visaip galejo tas pasikeisti.
Gydytojas po IVF buvo skyres 5 dienas leistis fraxiparine bett tam kad nesusidarytu trombai

QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 26, 14:24)
angelyte123, nekaltink savęs. Tu, atrodo, jau turi vieną vaikelį, manau, kad tą problema būtų išlindusi ir anksčiau, per ankstesnį nėštumą... nors ir dabar negalima atmesti tokios galimybės, kad gal yra tas sindromas... Bet savęs kaltinti tikrai nereikia

Purpurine, o tavo ginė žino apie ši dalyką, nes skaičiau, kad dauguma gydytojų nėra apie tokį dalyką net girdėję (pats sindromas skaitosi kaip neseniai atrastas)...

Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 26, 12:24)

Na manau turetu zinoti, be to ji man to aspirino ir issrase, buten jei pasireisktu tie simtomai, kurie budingi AFS..bet, ji kazkaip sako, kad ne jis kaltas mano atveju g.gif pasitikiu labai savo gine (lankaus pas Karpenko), ji tai tikrai zino si sindroma, ji jau iskart paminejo apie toki, kad toks yra, kai tik atejau pas ja patvirtinti nestuma, ir jau tada ji man aspirina issrase, bet va neliepe jo gert iskart, o tik jei kazka pajausiu, bet turbut butu buve geriau jei butu liepus be jokiu kas butu jei butu..
Atsakyti
Aš irgi pas ją noriu nueiti ax.gif tai kovą žygiuosim su vyru biggrin.gif Skambinau klausti dėl užsirašymo, tai sakė, kad eilių nėra ax.gif
Nors vis mėtausi kada čia eiti geriau, norisi kuo greičiau, bet gal palauksiu antrų mėnesinių... bijau, kad gali paskirti kokius hormonų tyrimus, o čia po nėštumo dar tik 5 savaitės, tai rezultatai gali būti dar netikslūs...
o tau ji šiaip patinka?
Atsakyti
Purpurine, Nina -- papasakokit ką jums gydytojos patars.
Pasipasakosiu ir ką maniškė pirmadienį pasakys.
Lauksiu žinių.

Va, dar dalinuosi nuorodom - trumpai ir aiškiai nurodytos galimos pasikartojančių persileidimų priežastys ir rekomenduojami tyrimai. ASF tikrai minimas kaip vienas dažniausių, žygiuosi tikrintis nieko nelaukus.

www.rcog.org.uk/files/rcog-corp/Recurrent%20and%20Late%20Miscarriage_0.pdf
www.patient.co.uk/doctor/Recurrent-Miscarriage.htm
Atsakyti
QUOTE(migle) @ 2013 01 26, 13:53)
Purpurine, Nina -- papasakokit ką jums gydytojos patars.
Pasipasakosiu ir ką maniškė pirmadienį pasakys.
Lauksiu žinių.

Pas mane tai tik vienas persileidimas buvo, bet vėlyvas... ir priežastis kaip ir aiški - kaklelio nepakankamumas. Bet noriu pasitarti su gydytoja dėl ko jis galėjo atsirasti (toli gražu ne visada tai yra įgimta patologija) ir ką daryti toliau, kad sekantis nėštumas būtų sėkmingas
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 26, 12:41)
Aš irgi pas ją noriu nueiti  ax.gif  tai kovą žygiuosim su vyru  biggrin.gif Skambinau klausti dėl užsirašymo, tai sakė, kad eilių nėra  ax.gif
Nors vis mėtausi kada čia eiti geriau, norisi kuo greičiau, bet gal palauksiu antrų mėnesinių... bijau, kad gali paskirti kokius hormonų tyrimus, o čia po nėštumo dar tik 5 savaitės, tai rezultatai gali būti dar netikslūs...
o tau ji šiaip patinka?

Del hormonu tyrimu tu teisi, bet va kai man ji paeme tuos imuninius kazkokius, tai jie daromi tik ka po persileidimo, nes veliau neinformatyvus..Va ir del AFS tas pats, kaip pati minejai, tai sakau gal yra kokiu kuriuos vertetu daryti tik po nelaimes g.gif nors turbut nezinau ka ten daugiau galima tirti..
Zinok man tai ji labai patinka, ypac kai pas mane nestumas visas nuo pat pradzios buvo blogas, ir pas ejau vo ne kas 5 dienas, tai labai kazkaip su ja suartejau, ir ji kazkaip kitaip pradejo bendrauti..kazkaip lyg sava pasidare..
bet pirmas ispudis buvo ne toks, prie jos vizgi reik iprast..na ji su tokiu keistu humoru ir prie jos issireiskimu ir reik priprast..ji arba prilimpa arba ne, bet kaip spece ji tikrai gera..zodziu graziu zodeliu i vata ji nevinioja ir jei reik labai malonaus ir grazaus bendravimo, tai ji netiks mirksiukas.gif Ir isvaizda jos kiek pirma kart nustebino, na tokia nemoteriska, kaip MB sako boba su kiausaisblush2.gif
Atsakyti
Ar AFS pas mane, aš abejoju, kitaip vargu ar pusę nėštumo išnešiočiau g.gif Be to, mano vaikiukams ne sustojo vystymasis ar širdelės nustojo plakti... na žiūrėsim, ką pasakys
Man ir nereikia labai malonios, svarbu, kad padėtų ir suprastų mao situaciją ax.gif nes kiti nurašo viską kūno patologijai ar mano vaikams (atseit, aj su tais dvynukais visko būna doh.gif ), o aš linkusi tuo abejoti
Atsakyti
O man šiandien nuleido daug kraujo ir paleido namo iki pirmadienio, pirmadienį vėl į ligoninę, tada dar daug tyrimų lauks...
O gal žinot kur Kaune būtų geriausia eiti po persileidimų?
Atsakyti