QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 26, 12:12)
Aš dar skaičiau čia forume, kad tas sindromas mėgsta slėptis ir lengviausia jį rasti iš karto po persileidimo, nes tada dar nespėjęs pasislėpti
Jauciu reik man vizgi ji pasidaryti..dar va tik dvi savaiteles po A, tai dar turiu gal laiko..na pirmadieni pas gine eisiu, tai dar del to reiks pasiklausinet o ir mano tie imuniniai kazkokie tyrimo atsakymai gal jau bus..
Papildyta:
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 26, 12:15)
Man ir dbr iskilo klausimas gal as pati esu kalta del savo nesivystancio.
Man aspirino nieks neskyre tik kai dare hemoglobino tyrima sesute sako - labai aukstas hemobglobinas, tipo gerai. nete suradau info kad kai hemobglobinas yra aukstas reiskia kad kraujas yra tirstas.
Plius kai eme krauja gliokozes tyrimui is pirsto, vos vos isspaude lasiuka, sako nu nesuprantu.
Tai as tada pati savavaliskai pradejau gert aspirina nes ir siaip zinau kad pvz Gonalis, estrogenai tirstina krauja.
Tai vat o per Kaledas pas tevus uztrukom 2 dienas ir aisku buvau pamirsusi vaistus namuose, na ir tuo metu mazdaug ir turejo sustoti vystimasis jeigu dakatrai gerai apskaiciavo..
Nu tikrai jau nekaltink saves, ir manau, kad dvieju tableciu neisgerus neturejo kas del to bloga nutikti.. nors ir as jo negeriau is kart, nors man ji gine issrase...bet ji ir taip sako jei jausi, kad lyg nori pradet sirgti, iskart pradeti aspirina gert, bet as tokiu simptomu nejauciau ir jo negeriau, o gal reikejo ir viskas butu buve gerai, bet dabar jau nieko nepakeisi..

na, bet kita kart jau turbut gersiu viska ko reikia, ir ko nereikia