Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai V

sveikutes 4u.gif

uzbegau uznesti jums laimingu veju wub.gif

guodziausi ir as sioj temelej verysad.gif kad ir kaip liudna bei skaudu tai butu...
po to dziaugiausi savo nestuke.gif velgi cia wub.gif
o dabar galiu pasidziaugti nes savo stebukliuke turiu salia wub.gif
po dvieju nenusisekusiu nestumu gime sveika stipri mergyte wub.gif 55cm, 3,940kg wub.gif
mes jau dideles beveik 4 menesiuku wub.gif
tikiuo kad ir jums visoms pasiseks kaip ir man ir sulauksit savo stebukliuku... gyvenimas daugeli skriaudzai, kaip ir mus nuskriaude, bet kazkada gi turi pasisekti, to jums ir linkiu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nina del viento...ziauri tavo patirtis..labai gaila,kad taip nutiko...mediku praziuretos klaidos kaltos...
Man visa nestuma gimda spazmavo ir gazdino...net kamstis buvo pradejes eit lauk...bet tais kartais,kai pakliudavau i lig.visada leisdavo vaistus,stabdancius gimdymo veikla...nepamenu pavadinimo...
Butu leide ir kai vandenys nubego...jei ne sepsis...sako galima kelias savaites nesiot ir be vandenu..jie gaminasi visvien...

Labai linkiu sekanti karta sekmingai isnesioti...taip ir bus,matysi 4u.gif

O tu zvakuciu crinone nebijok...niekuom jos nepakenks...ten tiesiog kaip kremas...
Atsakyti
QUOTE(Rožė 35 @ 2013 01 22, 00:57)
Nina del viento...ziauri tavo patirtis..labai gaila,kad taip nutiko...mediku praziuretos klaidos kaltos...
Man visa nestuma gimda spazmavo ir gazdino...net kamstis buvo pradejes eit lauk...bet tais kartais,kai pakliudavau i lig.visada leisdavo vaistus,stabdancius gimdymo veikla...nepamenu pavadinimo...
Butu leide ir kai vandenys nubego...jei ne sepsis...sako galima kelias savaites nesiot ir be vandenu..jie gaminasi visvien...

Labai linkiu sekanti karta sekmingai isnesioti...taip ir bus,matysi 4u.gif

O tu zvakuciu crinone nebijok...niekuom jos nepakenks...ten tiesiog kaip kremas...

Man vandenys pradėjo lašėti, jie nebėgo upeliu (per visą dieną ten gal pusę stiklinės išbėgo), bet žinai, ką pasakė budintis daktaras, kad dabar aš nešioju ne vaikus, o infekciją verysad.gif tai apie jokį ,,galima kelias savaites nesiot ir be vandenu..jie gaminasi visvien...'' ten net kalbos nebuvo verysad.gif
Gal tikrai nieko negalima buvo padaryti, bet gal ir daktarai buvo per daug abejingi...
(mums gydytojų konsiliumas, kai apžiūrėjo mane pirmą kartą pirmadienį (atvažiavau penktadienį vakare) iš karto pasiūlė mane abortuoti, nes taip būtų man saugiau... arba laukti...)

Nuo mano dukryčių išėjimo praėjo jau lygiai mėnuo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Dievuliau...kaip viskas neseniai čia tau... verysad.gif

Žinau,kad to nepamirši niekda...bet palengvės su laiku visvien po truputį... 4u.gif

Viena aišku,kad kitą nėštumą ir gydytojai kitaip žiūrės..po tokių dalykų...
Taip kad,viskas bus gerai...

Atsigauk,sutvirtėk morališkai ir fiziškai,ir pasiseks viskas 4u.gif

Didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Griztu as vel pas jus...
Vakar gydytojas paskelbe 100% nesivystancio nestumo verdikta.
Liepe nutraukti progesterona, isideti citotec (misoprostol) ir laukti...
Vakar isverkiau visas asaras tai snd net ir labai norint negaliu ne vieno lasiuko isspausti..
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 22, 15:51)
Griztu as vel pas jus...
Vakar gydytojas paskelbe 100% nesivystancio nestumo verdikta.
Liepe nutraukti progesterona, isideti citotec (misoprostol) ir laukti...
Vakar isverkiau visas asaras tai snd net ir labai norint negaliu ne vieno lasiuko isspausti..

cray.gif ziaurus jausmas.. isgyventa ir tai.. nera teisybes pasaulyje..
Atsakyti
Sveikos.
Na as jau beveik po visko.
Misoprostoliu pavyko kaip ir neblogai negaliu pasakyk kad skaudejo baisiai, tik aisku vaizdas nemalonus kai drimba gabalais kresuliai ir kitoks briedas.
vaistus pavartojau vakar 12h, ir jau vakare apie 22h kraujavimas ir visa kita buvo apsiramine.
Snd beveik svaru - na tik nuejus i wc ant popieriaus lieka vos vos kraujo, iklotas svarus.

Nakti 4h ryto buvau prabudus, nuejau apsiplauti tai pastebejau kad gimdos kaklelis ziauriai sutines, net dalis jo islinde galima taip pasakyti.

Gal kuri buvo susidurusi su misoprostoliu?
sirdyj neramu, gal reik nuvaziuot daktarui pasirodyti..
galva nebeisnesa man jau ka daryti. skaudet neskauda tik temp pakilo iki 36,9
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Netyčia radau jūsų temą, paskaičiau........ Ir vis dėlto, nėra teisybės šitame pasaulyje... Paradoksas, kad asocialai vaikus štampuoja, o normalios šeimos tokius vargus kenčia unsure.gif
Aš pati su antru persileidau.... Pavasarį.... Ir keistas jausmas gulint pas ginę, po echo, išgirsti - "Tuščia..." unsure.gif Dėkoju tik D.. kad nereikėjo gydytojos intervencijos ir viskas susitvarkė savaime. Gydytoja liepė pusę metų pasisaugoti... Nesisaugojom... Praėjo 10 mėnesių ir.... NIEKO unsure.gif Matyt dar ne laikas.....
Atsakyti
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2013 01 18, 18:04)
Merginos, patarkite, nes neapsisprendžiu  doh.gif
Įpusėjus nėštumui įvyko vėlyvas persileidimas. Iki šiol viskas buvo gerai, tyrimai, geri, vystėsi gerai... Diagnozė: gimdos kaklelio nepakankamumas. Kitam kartui pataria iš anksto apsisiūti ir atseit viskas. Tyrimų jokių niekas nesiūlo darytis, nes kaip ir aiški priežastis. Planuojame kitą nėštumą, bet pas ką man eiti konsultacijai? Ar pas kokią Karpenko, Klimą ar Daunoravičių, Juršėną...? Pas tą gydytoją norėčiau lankytis viso nėštumo metu, nes tai bus rizikingas nėštumas. Bet noriu, kad daktaras suprastų mano situaciją ir gal pasiūlytų kokius tyrimus pasidaryti (juk gali būti, kad kaklelio problema ne įgimta, o gauta dėl infekcijos, hormonų sutrikimų ar pan.), žodžiu, ką patartumėte Vilniuje, kurie dirba su neišnešiojimais ir rizikingais atvejais?

skaitau kaip apie save, viskas taip pat ejo 21 savaite, iki tol tyrimai geri, busena puiki ir... velyvas persileidimas.. diagnoze ta pati - gimdos kaklelio nepakankamumas. Kita kart reikia apsiuti. Pasimetimas, neviltis, gydytoju patirties trukumas, jokiu tyrimu... Ir man atrodo kad nera tinkamu gydytoju, niekam nerupi. Norim leliuko bet bijau, esu pasimetusi. Juolab gydytojos teigimu apsiuvimai vienoms padeda kitoms ne.
Atsakyti
Sveikos,

Aš ateinu su klausimu, gal patarsit kažką.. 4u.gif
situacija:
Mmm vėluoja 2 savaites, vėluojant pirmai savaitei 2 testai parodė teigiamą, po kelių dienų neigiamą..dabar vėl neigiamą..mm nėra.. ar duphaston padėtų išsaugoti nėštumą? ar jau per vėlu?
Atsakyti
QUOTE(username @ 2013 01 25, 12:00)
Sveikos,

Aš ateinu su klausimu, gal patarsit kažką.. 4u.gif
situacija:
Mmm vėluoja 2 savaites, vėluojant pirmai savaitei 2 testai parodė teigiamą, po kelių dienų neigiamą..dabar vėl neigiamą..mm nėra.. ar duphaston padėtų išsaugoti nėštumą? ar jau per vėlu?

jei po teigiamo vel neigiama parode ir turint omeny,akd cia ne testo brokas,reiskias nestumo hormonas hcg jau nukrito...tokiu atveju jau niekas nepadetu... console.gif Del ramios dusios pasidaryciau kraujo tyrima ir bus labai aisku.
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti