QUOTE(Rožė 35 @ 2013 01 22, 00:57)
Nina del viento...ziauri tavo patirtis..labai gaila,kad taip nutiko...mediku praziuretos klaidos kaltos...
Man visa nestuma gimda spazmavo ir gazdino...net kamstis buvo pradejes eit lauk...bet tais kartais,kai pakliudavau i lig.visada leisdavo vaistus,stabdancius gimdymo veikla...nepamenu pavadinimo...
Butu leide ir kai vandenys nubego...jei ne sepsis...sako galima kelias savaites nesiot ir be vandenu..jie gaminasi visvien...
Labai linkiu sekanti karta sekmingai isnesioti...taip ir bus,matysi
O tu zvakuciu crinone nebijok...niekuom jos nepakenks...ten tiesiog kaip kremas...
Man vandenys pradėjo lašėti, jie nebėgo upeliu (per visą dieną ten gal pusę stiklinės išbėgo), bet žinai, ką pasakė budintis daktaras, kad dabar aš nešioju ne vaikus, o infekciją

tai apie jokį ,,galima kelias savaites nesiot ir be vandenu..jie gaminasi visvien...'' ten net kalbos nebuvo
Gal tikrai nieko negalima buvo padaryti, bet gal ir daktarai buvo per daug abejingi...
(mums gydytojų konsiliumas, kai apžiūrėjo mane pirmą kartą pirmadienį (atvažiavau penktadienį vakare) iš karto pasiūlė mane abortuoti, nes taip būtų man saugiau... arba laukti...)
Nuo mano dukryčių išėjimo praėjo jau lygiai mėnuo