

Jei turit dar kokiu patarimu, prasom prisideti

Rimse, 27 Bal 2006 - 14:44, parašė:
Rimse, 27 Bal 2006 - 14:44, parašė: ![]()
Aš tokioj aukštoj temperatūroj niekad nekepu
. Man geriausiai viskas iškepa 180 tepm.
valiute, 27 Bal 2006 - 11:02, parašė:
valiute, 27 Bal 2006 - 11:02, parašė: ![]()
Manau, kad siame skyrelyje sitos lenteles truko. As zinau, kad yra tema "Techniniai receptu dalykai", taciau mano manymu si lentele sioje temoje daug kam pravers.
![]()
![]()
Jei turit dar kokiu patarimu, prasom prisideti
Žemaika, 03 Bir 2006 - 21:03, parašė:
Žemaika, 03 Bir 2006 - 21:03, parašė: ![]()
Niekur nerandu sviestinių sausainių kepimo režimo. Dar klausimas, nusipirkau naują orkaitę su ventiliatoriumi, ten yra instrukcija, kuri rodo, kad kai kuriems kepiniams reikia įkaitinti orkaitę, o kai kuriems ne (čia gaminant su karštu oru). Kažkaip keista dėti sausainius į šaltą orkaitę. Padėkit mergaitės, nes dabar turėsiu dažnai kepti( juk tokį dalyką vyras įtaisė), o menka iš manęs kepėja
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė