Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Na man ir gi nuleido vaisiaus vandenis, parodė ir instrumentus, man buvo įdomu, viską paaiškino kaip ir ką darys, todėl jokios baimės nebuvo. Ir tikrai neskauda, net iš vis nesijaučia nieko 4u.gif
Atsakyti
Man tai nenubėgo vaisiaus vandenys, nuleido man juos
Atsakyti
Man tai ir nuleido vandenis.Toks instrumentas, kaip virbalas, kaip kabliukas.Visai neskaudėjo. 4u.gif
Atsakyti
man nuleido vandenys, bet neskaudejo.
Atsakyti
Man nuleido vandenis tokiu virbalu visai neskausminga
Atsakyti
Man kažkaip sunkiai sekėsi vandenis nuleisti, tai truputį pakankino doh.gif Gerai, kad instrumento nemaciau, tikriausiai susižavėjimo nebūtų palikęs lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kam nors teko skatint gimdyma-nuleist vandenys neprasidejus saremiams,pvz,kai jau po termino,o galvyte vis dar aukstai? g.gif
Atsakyti
man neskaudejo nuleidziant vandenis, tik po ju nuleidimo ojojo kokie saremiai buvo doh.gif
Atsakyti
man tai rigi skaudejo...matyt del to,kad tik 2cm buvo atsivere....
Atsakyti
as labai bijojau kazkokdel vandenu nuleidimo blush2.gif labai prasiau kad man nerodytu to baisaus irankio biggrin.gif tuo sukeliau baisiausia gydytojo ir akuseres juoka biggrin.gif bet vistiek pakiso pries akis specialiai ta ''baisuji" instumenta lotuliukas.gif nuleido prie 6cm atsidarymo, tada jau oho koki saremiai prasidejo blink.gif
Atsakyti
Man jau buvo nibėgę šoniniai vandeys, tai paskui dar teko nuleisti ir likusius, bet tikrai nėra taip baisu, kaip kad įsivaizdavau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2007 09 14, 17:23)
man neskaudejo nuleidziant vandenis, tik po ju nuleidimo ojojo kokie saremiai buvo doh.gif

drinks_cheers.gif man ir su abiem vaikais vandenys nuleido, bet net nejutau, visai neskausminga procedura, tik po jos prasidejo patys skausmingieji saremiai doh.gif
Atsakyti