Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

QUOTE(aastuliukas @ 2007 04 09, 19:44)
tikiuosi, kad tikrai neskaudes, jei prireiktu, o ir irankio tikiuosi nepamatyti  doh.gif

tai jau tikrai neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Tas instrumentas baisus labai, yla tokia. doh.gif
Bet neskauda thumbup.gif
Atsakyti
Visai neskauda, kai praduria vandenu maisa, tik va mano mazytei siek tiek galvyte idreske 4u.gif
Atsakyti
Man irgi visai neskaudėjo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jo pamačius tą instrumentą baisu pasidarė blink.gif .Galvojau geriau būčiau nelėlus tos galvos.Bet praduriant nieko neskaudėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(enos @ 2007 05 01, 00:01)
Visai neskauda, kai praduria vandenu maisa, tik va mano mazytei siek tiek galvyte idreske  4u.gif

Vajej kaip baisu,tikiuosi man to neprireiks... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2006 04 27, 10:39)
Ar yra skausminga ir kaip atliekama placentos pradurimas,jei patys vandenys nenubega? ax.gif

Neskausminga visai bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif neskauda,bet nuleidus vandenis vaikelis turi gimti per 12 valandų...mano 2 valandas vėlavo,tai gimė pridususi.
Atsakyti
QUOTE(Vilniete25 @ 2007 04 28, 01:44)
Tas instrumentas baisus labai, yla tokia.  doh.gif
Bet neskauda  thumbup.gif

Atrodo tai tikrai baisiai bigsmile.gif , bet visiskai neskauda tongue.gif
Atsakyti
Kai praduria vandenmaišį visiškai neskauda. Tas įrankis man pasirodė panašus į kažkokį staliaus įrankį. Kai jį pamačiau jau po vandenų nuleidimo tai neatrodė baisus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(enos @ 2007 05 01, 00:01)
Visai neskauda, kai praduria vandenu maisa, tik va mano mazytei siek tiek galvyte idreske  4u.gif

Aha galvytę nubraižė, o tai nelabai gerai schmoll.gif
Atsakyti
As irgi i instrumentus stengiuosi neziureti, tai nieko net ir nepajauciau, nors abu gimdymus vandenis man nuleidinejo.
Atsakyti