Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Abu mano gimdymai buvo paskatinti vandenų nuleidimu. Instrumento nemačiau, neskaudėjo visai- t.y. nieko net nejaučiau, atsidarymai abiejais kartais buvo apie 2cm. Su pirmuoju sūnum vandenų buvo laaabai daug, su antruoju- vos palutė sudrėko.
Atsakyti
Man gydytoja irgi viską pagreitino, o pradūrė , tai berods pirštu g.gif, nes tikrai jokio instrumento nemačiau schmoll.gif , o vandenų buvo labai daug, nes kai pradūrė tai net gydytojos chalatas sušlapo, teko persirengti, tai taip nepatogiai pasijutom su vyru blush2.gif .
Atsakyti
man kaklelis buvo atsidaręs 4cm,tai vandenis prakirpo su medicininėmis žirklėmis.visai neskaudėjo,tik pasileido toks šiltutis vandenukas
Atsakyti
nea neskauda visai...bet man tai nepadejo tas vandenu praplesimas...nu jie jau buvo nubege bet dar ne iki galo tai pradure kad suskatint gimdymo veikla...bet nepadejo...
Papildyta:
nea neskauda visai...bet man tai nepadejo tas vandenu praplesimas...nu jie jau buvo nubege bet dar ne iki galo tai pradure kad suskatint gimdymo veikla...bet nepadejo...
Atsakyti
pradūrė kažkokiu instrumentu, panašiu į žirkles smile.gif
nė kiek neskaudėjo, visiškai nieko nepajutau net smile.gif
Atsakyti
Man irgi neskaudėjo, instrumento nemačiau, man tik pasakė, kad pradurs vandenų pūslę ir po akimirkos pajaučiau kaip bėga šiltas vandenukas blush2.gif
Atsakyti
Ši procedura visiškai neskausminga biggrin.gif
Atsakyti
O man gydytoja vandenis nuleido medinio pagaliuko pagalba. Pati procedūra buvo visiškai neskausminga.
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2006 11 27, 19:58)
man kaklelis buvo atsidaręs 4cm,tai vandenis prakirpo su medicininėmis žirklėmis.visai neskaudėjo,tik pasileido toks šiltutis vandenukas

Man lygiai lygiai tokia pati situacija buvo mirksiukas.gif Visai neskauda, o irankis tai tokios zirkles
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2006 11 27, 19:58)

Man irgi du kartus nuleidinejo,pirma karta nesupratau kaip,o antra karta-su zirklutem.Visiskai neskausminga,tik jauti,kaip siltas vandenukas nuteka...
Atsakyti
tikiuosi, kad tikrai neskaudes, jei prireiktu, o ir irankio tikiuosi nepamatyti doh.gif
Atsakyti
o as taip ir nesupratau kada man jie nubego g.gif daktare kazka nuleidinejo,tai klausiau ar cia tie vandenys,sako ne cia slapima per kateteri nuleidziu unsure.gif o kad aman jie nubego ar buvo nuleisti nezinau schmoll.gif g.gif
Atsakyti