man ir nuleido vandenys,bet nmaciau su kuo...

O man tai jų niekas dar nenuleido.Gal ir nereiks nuleist nes patys išbėgs.
Va pas mano mama tai su visais 4 vaikais buvo gal po kokią stiklinę vandenų. Tai daktarai stebėjosi kaip išgyveno leliukai...

Man taip pat nuleido vandenis. Visai neskaudėjo, nors kaklelis buvo atsivėręs apie 1,5 cm. Jaučiau tarsi apsisisiočiau, šiltas vandenukas nubėgo ir tiek. Na o tą baisų įrankį tai mano vyras matė, nes gimdyme dalyvavo. Tas įrankis- tai medicininis skalpelis-labai aštrus peilis.
nieko nejutau kai praplese vandenu pusle, tik kad siltas vandenukas nubego

Man, kai nuleido vandenis, atsidarymas buvo 4cm. Nieko nejutau, tik šlapia šlapia. Bet man pylė šiltą vandenuką, sakė taip reikia. Su kuo pradūrė, tai nemačiau
Aš tai tikiuosi, kad jie patys nubėgs ir nereiks gydytojų intervencijos
Labas rytelis mamytes, man taip pat nuleido vandenukus, nes jie patys nenubego, o ir prasikankinusi jau buvau geras 10 valandeliu. Su kuo pradure nezinau, bet jie bego ir ju buvo labai daug.
O ir silto vandenuko irgi gavau

o as net nejauciau,kad ten man kazka nuleidineja.maniau,kad kakleli eilini karta apziurineja
tik pajutau,kad jau teka kazkas shilto.....na gal toks lengvas grybztelejimas viduj jautesi,bet nei skausmo,nieko.ir nemaciau su kuom ten viska dare.gal ir gerai.daug zinosiu,greit pasensiu

neskaudejo visiskai
tik instrumentas gasdinantis

na nezinau apie koki jus cia baisu iranki snekat, man gyditojas su pirstu pradure, ir nieko ten neskaudejo, bet va per saremius taipo to daug labiau skaudejo...