Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

QUOTE(Isila @ 2006 07 26, 12:49)
pasakoja visos apie tą įrankį, o aš jo net nemačiau  blink.gif

Aš irgi nieko nemačiau, jokio skausmo nejaučiau

QUOTE(justytiaa @ 2006 07 26, 14:33)
Paskaiciau, tai net silpna pasidare...  laugh.gif Buvau jau apsiraminus su tom visom gimdymo baimem, bet ir vel prasidejo... biggrin.gif lotuliukas.gif

Nusiramink, viskas bus gerai, o tas vandenų nuleidimas vienas juokas
Atsakyti
vandenis nuleidzia tarsi su kokiom zirklutem znybtelna bet tikrai neskauda jie isbega ne visi is karto po to dar po truputi teka
Atsakyti
Neskaičiau visos temos, bet jūs man pasakykit, KODĖL TIE VANDENYS KARTAIS PATYS NENUBĖGA? Man irgi juos nuleido, bet tuomet kažkaip nepaklausiau,dėl kokių priežasčių patys nenubėgo. Nėštumas buvo normalus, ir vandenų kiekis normalus. tai kaip ten yra? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vijasta @ 2006 08 16, 20:11)
Neskaičiau visos temos, bet jūs man pasakykit, KODĖL TIE VANDENYS KARTAIS PATYS NENUBĖGA? Man irgi juos nuleido, bet tuomet kažkaip nepaklausiau,dėl  kokių priežasčių patys nenubėgo. Nėštumas buvo normalus, ir vandenų kiekis normalus. tai kaip ten yra? g.gif  g.gif  g.gif

Mn irgi nuleido vandenis,BET net kai gimda buvo atsidariusi visus 10 cm,liepe suptis ant kamuolio ir vaikscioti ,kad leliukas nusileistu zemiau,nes bijoju nuleidineti vandenis,kad kartu virkstele neisplauktu.Man akusere sake ,kad man vandenys dar ilgai nebutu nubege,nes lelius buvo per aukstai,tai va viena is priezasciu,o kitu tai nezinau mirksiukas.gif
Beje,kai nuleido tai net nepajutau,tik kai pradejo begti supratau,kad to jausmo nebuciau niekaip sumaisiusi ir buciau atskyrusi,nes budama nestuke.gif vis pergyvenau kas bus jei nubegs vandenys,o as nepajusiu blush2.gif
Atsakyti
man irgi n uleido, bet kaip tai nemachiau:) nebandziau ziureti ka ten daro:) ir taip nepatogu ten gulet ishsisketus, ir visi ziuri... biggrin.gif bet atsimenu labai fainas jausmas:) taip shilta:D sedejau shiltoj baloj ir kaifavau:D pasijudinu vis lovoj ir dar ishbega:D fainas jausmas:) bet po to... jau saremeliai neprastai prasidejo:D bet ash ju skausma jau pamirshau:D
Atsakyti
hm... os u kokiais jum cia daikciukais pradure? g.gif man tai su pirstais... ir visai neskaudejo
Atsakyti
QUOTE(vijasta @ 2006 08 16, 19:11)
Neskaičiau visos temos, bet jūs man pasakykit, KODĖL TIE VANDENYS KARTAIS PATYS NENUBĖGA? Man irgi juos nuleido, bet tuomet kažkaip nepaklausiau,dėl  kokių priežasčių patys nenubėgo. Nėštumas buvo normalus, ir vandenų kiekis normalus. tai kaip ten yra? g.gif  g.gif  g.gif

Manau, priklauso nuo moters fiziologijos, vaiko ir placentos padėties, vandenmaišio stiprumo...
Man per abu gimdymus patys nenutekėjo. Pirmąkart pradūrė, kad paspartintų procesą, o antrąkart viskas ir taip neblogai ėjosi. Kai akušerė paklausė "ar duriam?", paprašiau palikti. Paskui su pirma stanga ir "prakiuro".
Papildyta:
QUOTE(Grytute @ 2006 06 13, 22:24)
Beje, man irgi po vandenu nuleidimo paastrejo saremiai. doh.gif

Tai juos tam ir nuleidžia, kad suaktyvintų gimdymo veiklą.
Atsakyti
Man irgi pradure ir as maciau su kuo.Ogi su dideliu gal kokio 15 num.(kas neria isivaizduoja) plastmasiniu vaseliu.Skaudejo verysad.gif ir saremiai sustiprejo doh.gif ,o tada ne uz ilgo ir stumti uzsimaniau blink.gif ir dar uz kokiu 15 min.pasirode JOS DIDENYBE LELYTE. wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man šią procedūra atliko kai atsidarymas buvo 8-9 cm (kiek pamenu). Instrumento nemačiau per pilvą, tik iš išsprogusių vyro akių supratau kad kažką tuoj padarys. Padarė - jasmas - lyg būtų subliuškęs balionas ir šilta šilta per kojas.
Atsakyti
Man taip pat nuleido vandenis, puikiai mačiau, kad su žirklėm, o po tik šilta srovele per kojas nubėgo viskas. bet jokio skausmo nieko nejaučiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūratė V.: 07 spalio 2006 - 14:35
Man tai gydytojas ranka nuleido vandenukus.Truputį skaudėjo, nes kaklelis vos 1 cm atsidaręs tebuvo verysad.gif
Atsakyti
man su virbalu ilgiausiu:)
Atsakyti