Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

QUOTE(radviliux @ 2014 08 26, 08:38)
Sakykit, o Lietuvoj galiu nesutikti, kad nuleistu vandenis?  unsure.gif
Kai gimdziau pirma karta, vandenis nuleido vos atvaziavus i ligonine, ir tikrai prisimenu, kad saremiai nuo to tapo tik skausmingesni. Galvoju, jei antra karta ir vel patys nenubegs, neleisiu ju prakirpti  schmoll.gif Ar as cia svaigstu?  g.gif

žinoma, kad turi pilną teisę. Man būtų kas nors pasakęs, kad "nuleisiu ir viskas", arba tą padaręs neatsiklausęs, tai būčiau tikriausiai kokiais nors teismais pagrasinus lotuliukas.gif

jei rimtai, tai- mielos moterys, gimdom mes, o ne gydytojai, ir niekas neturi teisės be SVARIŲ priežasčių skatinti gimdymo nei skatinamaisiais, nei vandenų nuleidimais, nei šiaip raginimais gimdyti greičiau ar kaip patogiau gydytojams. Žinokime savo teises, o aiškinasi tegu vyrai, jei ant kokio nesupratingo personalo užtaikysit smile.gif
Atsakyti
Abu kartus kirpo vandenų pūslę. Visiškai nebaisi procedūra smile.gif
Atsakyti
Man tai isbego vandenys, kaip sliukstelejo:DDD
Atsakyti
patys nenubėgo, tai atvažiavus į ligoninę, pirma akušerės darbas buvo vandenų nuleidimas.
Kažkaip apie tai nebuvau susimąsčius, neskaičiau, bet jei antrą kartą tektų gimdyt, nuleist neleisčiau. Na, bent jau nenorėčiau...
Atsakyti
Aš irgi žadėjau niekam neleisti vandenų daugiau kirpti ir jokių skatinimų. Bet ir neprireikė su antruoju patys nubėgo dar prieš sąrėmius ir paimdžiau pati, nors pirmąjį su visom pagalbom, bet vistiek CP padarė. Manau geriau, kad viskas natūraliai. Man vandenų priverstinis nuleidimas su pirmuoju visiškai nieko nepagreitino.
Atsakyti