Su abiem pirmais gimdymais pernesiojau, skatino gimdymus ir prakirpo kad nubegtu vandenys.Na tikiuosi bent jau si nestuma pajausiu ka reiskia kai viskas vyksta naturaliai

Man vandenis nuleido gimdykloje, kai atsidarymas buvo apie 7 cm.
Pirmu gimdymu vandenis nuleido ties 7 cm. Su kitais dviem neleidau nuleidinėt. Vandenmaišis trūko su pirmom stangom.
QUOTE(Lapyna @ 2014 08 20, 09:39)
Pirmu gimdymu vandenis nuleido ties 7 cm. Su kitais dviem neleidau nuleidinėt. Vandenmaišis trūko su pirmom stangom.
Ar trečias gimdymas buvo mažiausiai skausmingas dėl to? Kokioje ligoninėje galima "neleisti" kirpti vandenmaišio?

nenubėgo savaime, nuleido ties 7 com atsidarymu. Buvo labai nemaloni ir šiek tiek skausminga procedūra... vandenų buvo daaaaug
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 08 22, 09:21)
Ar trečias gimdymas buvo mažiausiai skausmingas dėl to? Kokioje ligoninėje galima "neleisti" kirpti vandenmaišio? 

Trečias gimdymas buvo ne mažiau skausmingas už pirmą, dėl skatinimo (2 sav. po termino). Švelniausias buvo antras gimdymas.
O dėl nuleidimo manęs paklausė, ar aš sutinku. Pasakiau, kad ne, kad paliktų. Bet abiem atvejais tai buvo ne LT (PL ir dar viena EU šalis).
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 21:04)
I atvejis: vandenų jau 3 sav buvo per mažai, skausmingi paruošiamieji sąrėmiai kas 5 min ir taip keletą savaičių. Verdiktas- leido vandenis lauk ir tokiu būdu laukėm gimdymo pagreitėjimo.
II atvejis: išlaukiau iki pat stūmimo. Gydytoja pasiūlė nuleisti tik dėl to, kad būtų placentą išplėšę, nes aš jau kurį laiką lengvai stūmiau.
PAlyginimas: skausmas pakenčiamas, kol vandenys nenubėgę. Pirmu atveju man juos nuleido prie 3 cm, lipau sienom iškart.... su antru buvo daug lengviau...
II atvejis: išlaukiau iki pat stūmimo. Gydytoja pasiūlė nuleisti tik dėl to, kad būtų placentą išplėšę, nes aš jau kurį laiką lengvai stūmiau.
PAlyginimas: skausmas pakenčiamas, kol vandenys nenubėgę. Pirmu atveju man juos nuleido prie 3 cm, lipau sienom iškart.... su antru buvo daug lengviau...
QUOTE(Loveco @ 2012 10 17, 15:02)
3 sav vaikščiojau su 3 cm atsidarymu ir sąrėmiais kas 3-5-7 minutes, jie buvo beveik neskausmingi. Nuleidus vandenis, IŠKART skausmas tapo kitoks, labiau skaudėjo, nors sąrėmiai pasidarė kas 2-3 min tik po kelių valandų.
Todėl antro gimdymo labai laukiau natūralaus, be jokių nuleidiėjimų, ir man pavyko- išsaugojau vandenis iki priešpaskutinio stūmimo
skausmas tikrai KITOKS buvo, bent jau man. Dabar artėja trečiasis, nu kaip norėčiau ir vėl taip, kaip su antru..... 
Todėl antro gimdymo labai laukiau natūralaus, be jokių nuleidiėjimų, ir man pavyko- išsaugojau vandenis iki priešpaskutinio stūmimo

mano noras išsipildė

Dabar laukia ketvirtasis, irgi taip pat svajoju- iki pat pat paskutinio su vandenim

QUOTE(Lapyna @ 2014 08 23, 13:06)
Trečias gimdymas buvo ne mažiau skausmingas už pirmą, dėl skatinimo (2 sav. po termino). Švelniausias buvo antras gimdymas.
O dėl nuleidimo manęs paklausė, ar aš sutinku. Pasakiau, kad ne, kad paliktų. Bet abiem atvejais tai buvo ne LT (PL ir dar viena EU šalis).
Sakykit, o Lietuvoj galiu nesutikti, kad nuleistu vandenis?

Kai gimdziau pirma karta, vandenis nuleido vos atvaziavus i ligonine, ir tikrai prisimenu, kad saremiai nuo to tapo tik skausmingesni. Galvoju, jei antra karta ir vel patys nenubegs, neleisiu ju prakirpti

QUOTE(radviliux @ 2014 08 26, 09:38)
Sakykit, o Lietuvoj galiu nesutikti, kad nuleistu vandenis? 
Kai gimdziau pirma karta, vandenis nuleido vos atvaziavus i ligonine, ir tikrai prisimenu, kad saremiai nuo to tapo tik skausmingesni. Galvoju, jei antra karta ir vel patys nenubegs, neleisiu ju prakirpti
Ar as cia svaigstu? 

Mane irgi tas pats domina...