Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

3 sav vaikščiojau su 3 cm atsidarymu ir sąrėmiais kas 3-5-7 minutes, jie buvo beveik neskausmingi. Nuleidus vandenis, IŠKART skausmas tapo kitoks, labiau skaudėjo, nors sąrėmiai pasidarė kas 2-3 min tik po kelių valandų.
Todėl antro gimdymo labai laukiau natūralaus, be jokių nuleidiėjimų, ir man pavyko- išsaugojau vandenis iki priešpaskutinio stūmimo smile.gif skausmas tikrai KITOKS buvo, bent jau man. Dabar artėja trečiasis, nu kaip norėčiau ir vėl taip, kaip su antru..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 10 17, 16:02)
3 sav vaikščiojau su 3 cm atsidarymu ir sąrėmiais kas 3-5-7 minutes, jie buvo beveik neskausmingi. Nuleidus vandenis, IŠKART skausmas tapo kitoks, labiau skaudėjo, nors sąrėmiai pasidarė kas 2-3 min tik po kelių valandų.
Todėl antro gimdymo labai laukiau natūralaus, be jokių nuleidiėjimų, ir man pavyko- išsaugojau vandenis iki priešpaskutinio stūmimo smile.gif skausmas tikrai KITOKS buvo, bent jau man. Dabar artėja trečiasis, nu kaip norėčiau ir vėl taip, kaip su antru..... wub.gif

nebijojai?turiu omeny taip ilgai vandenis laikyti? mano atveju as irgi stengiausi vandenis laikyt, kad naturaliai nubegtu, bet pasirodo, maisas vandenu per storas buvo paciam vaikui persiplest.. verysad.gif

del vandebu isvalymo - jei vandenys skaidrus, nera jokios bedos isvalyt smile.gif patikrinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2012 10 17, 18:33)
nebijojai?turiu omeny taip ilgai vandenis laikyti? mano atveju as irgi stengiausi vandenis laikyt, kad naturaliai nubegtu, bet pasirodo, maisas vandenu per storas buvo paciam vaikui persiplest.. verysad.gif

del vandebu isvalymo - jei vandenys skaidrus, nera jokios bedos isvalyt smile.gif patikrinta  mirksiukas.gif

nelabai supratau klausimo, ar nebijojau taip ilgai vandenis laikyt? Čia apie antrą gimdymą, kai jau buvo pilnas atsidarymas? Kodėl turėjau bijoti? g.gif Be to, čia nelabai priklauso nuo noro, čia mažylis juk viską reguliavo- nubėga vandenys ar dar ne smile.gif
Atsakyti
Man su abiejais nestumais vandenis kirpo jau gimdymo metu 4u.gif
Atsakyti
Miegant per pietus pajutau tokį trumpą skausmą, ir pajutau, kad kažkas šilto bėga, staigiai iš lovos, ir ką paplūdau visa smile.gif , o po 3 h. jau supavau leliuką wub.gif
Atsakyti
Laukiuosi penkto bet net nežinau koks tai jausmas blush2.gif
Atsakyti
Pirma gimdyma vandenis prakirpo, antra nubego likus 4min iki mazyles gimimo. smile.gif
Atsakyti
Gimdysiu nebe pirmą vaiką, bet taip ir nežinau, ką tai reiškia, kai vandenų nenuleidžia iki pat gimdymo pabaigos...
Man pasirodė, kad nuleidus vandenis, saremiai būna staigūs ir praktiškai be sustojimo.
Antakalnyje, kiek žinau, visad nuleidžia, kad paspartintų procesą... unsure.gif
Atsakyti
Man prasidėjo ryte sąrėmiai kas dešimt minučių maždaug, bet vis dar nebuvau tikra, ar tai nėra kokie nors paruošiamieji sąrėmiai, tai į ligoninę neskubėjau, juo labiau, kad ne terminas dar... O ir skausmas nebuvo kažkoks stiprus labai...Taip nuo 5 iki 11 val. praslankiojau namuose, kol nusprendžiau prigulti, tipo, nuo skausmo iki skausmo bent trumpam pasnausti doh.gif Bet vat begulint šliūkštelėjo vandenys kaip iš kibiriuko - su šlapimu nesumaišysi, iki wc nespėjau nubėgti ir iš karto užėjo intensyvūs dažni skausmai, kas kelios min., tada ir išlėkiau į ligoninę, o vandenys vis tekėjo. Nuo vandenų nutekėjimo praėjus dviems valandoms pagimdžiau.

Gerai po ranka turėti spec. paketų tokiu atveju, nes paprasti paketai man tų vandenų niekaip nebūtų sulaikę, būčiau visur prilaisčiusi blush2.gif
Atsakyti
Namuose nubego, praejus kokioms 3 val nuo saremiu pradzios unsure.gif
Atsakyti
Man patys vandenys nenubego tad akusere prakirpo ir nuleido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 10 15, 09:26)
na ok, nubėgo vandenys ant kilimo / sofos / lovos čiužinio / mašinos salone ir pan. juk tokie dalykai sunkiai valomi mastau.gif ar valote vistiek kažkaip ar paliekat išdžiūti ir tiek?
vaikas pirmas tai ir klausimas atitinkamas blush2.gif

kad ten visiskai bekvapis bespalvis vandenukas.. net nepamenu ar valiau, ne tas galvoje buvo..
Atsakyti