Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

As db gimdziau sunu ir man nuleizdinejo vandenys pritariu mamytei kad irankis tikrai nemalonus o skausmo visiskai nera, tik smagi siluma tarp koju smile.gif o smagumas poto kai jau saremiai intensyvus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babauziukas @ 2012 03 13, 18:08)
O man vandenys nubego ziurint "Nusivylusias namu seimininkes", taip ir nebaigiau tos serijos ziuret  ax.gif

cha cha, kaip prajuokino lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marzzipi @ 2012 03 27, 20:44)
cha cha, kaip prajuokino  lotuliukas.gif

Man vandenys nubego nakti. Miegu miegu sau ir verciantis ant kito sono pajutau, kaip kazkas silto nubego. Nuvariau i wc ir dar geras penkiolika minuciu svarsciau, ar cia vandenys ar pusle neatlaike biggrin.gif uosciau uosciau ir tik kamstis pokst isejo. Tada jau alarmas vyrui ir islekem i ligonine. Tik kaip jum sneskaudejo kai tuos vandenis praduria??? Man kai spaudinejo, kad jie iki galo iseitu su savo tais smailiais pirstais...ojej,,, doh.gif pats bjauriausias skausmas is viso gimdymo!
Atsakyti
o man vandenų buvo tik 2 šaukštai, tad nebuvo galima suprasti kada tie vandenys nubėga...
Atsakyti
Vandenys nubėgo tik baigus pietauti smile.gif Ir bėgo lyg kas kraną būtų atsukęs biggrin.gif
Atsakyti
O man nenubėgo. Nuleido juos kai jau 7 cm buvo kaklelis atsidaręs...
Atsakyti
Su vaiku buvom "LORDAKSE".
Į filmo pabaigą kažkaip keistai pasijutau.. g.gif O kai baigėsi, atsistojau ir jaučiu, kad per kojas bėga blink.gif Tada tik gertai nulėkėm į mašiną - namo.. tada su bėgančiais kažkokioj isterijoj su vyru nulėkėm į gimdyymo namus.. paskui vis ištekėdavo gimdymo metu.
Atsakyti
vandenys nubego vidurnakti bemiegant,pamenu,is pradziu pajutau toki skausmeli,dar pagalvojau,o dar tokio nebuvau jutusi,na ir po keliu minuciu pasipyle vanduo.supratau kas vyksta ta pacia sekunde-pravarvejo iki pat gimdymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margulyte @ 2012 03 24, 11:22)
As db gimdziau sunu ir man nuleizdinejo vandenys pritariu mamytei kad irankis tikrai nemalonus o skausmo visiskai nera, tik smagi siluma tarp koju  smile.gif o smagumas poto kai jau saremiai intensyvus  biggrin.gif

Kas ten per įrankis toks? bigsmile.gif Taip ir neteko pamatyti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgytė @ 2012 05 10, 10:27)
Kas ten per įrankis toks?  bigsmile.gif Taip ir neteko pamatyti.  biggrin.gif

Man su pirmagime nuleidinejo, bet irankio nemaciau lotuliukas.gif kazi kaip bus sikart? g.gif
Atsakyti
su mazaja wandenys nubego gulint pietu poilsio. Su dicke nuleido ligoninej smile.gif
Atsakyti
Man vandenis prakirpo gimdykloj mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vis vyrui prieš gimdymą sakydavau kas bus jei vandenys mašinoj nubėgs? Apmušalų gaila doh.gif Bet nuleido juos man gimdykloj kai jau 9cm atsidarymas buvo.
Atsakyti