Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Vandenis nuleido jau gimdykloj smile.gif
Atsakyti
Man tas vandenų nubėgimas vienas malonesnių gimdymo etapų ax.gif , plastmasiniu kabliuku užkabino, šilta gera, bėga vandenėlis smile.gif
Atsakyti
vandenu nuleidimas buvo visiskai be skausmo, bet kokie skausmai prasidejo nuleidus vandenis ilgai neuzmirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai įdomu, kam apskritai tuos vandenis nuleidžia? Kažkaip manau, kad kuo mažiau bereikalingo kišimosi į patį gimdymo procesą, tuo geriau gimdyvei ir vaikeliui, nebent yra kažkokia priežastis, bet niekaip nerandu internete, kodėl gali reikėti nuleisti vandenis. Man pirmo gimdymo metu patys nubėgo, o antro gimdymo metu niekas nenuleidinėjo, jie nubėgo jau, galima sakyti, stūmimo metu. Ir viskas buvo gerai, iki pat stūmimo gulėjau vonioje, o jei būtų nuleisti vandenys, turbūt nebūčiau galėjus to daryti g.gif

Radau jau šitoje temoje kai kuriuos atsakymus, bet vistiek neaišku, kodėl būtent prie 7cm atsidarymo būtinai nuleidžia vandenis, kodėl iki stangų nenubėgę vandenys yra blogai, nes man būtent taip ir buvo ir nieko blogo dėl to nenutiko. Net jeigu ir reti sąrėmiai ir gimdymo veikla neprogresuoja, jei vaikui viskas gerai, tai nelabai suprantu, kam skatinti gimymą nuleidinėjant vandenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuke: 15 lapkričio 2011 - 19:53
QUOTE(Simuute @ 2011 10 02, 18:59)
drinks_cheers.gif
Gimdžiau AK, irgi nieko nejutau. Man rodos, kad net ne per sąrėmį juos nuleido  g.gif
Tik jau po to sąrėmiai daug stipresni patapo  unsure.gif

Aha, man taip pat ne per sąrėmį nuleido. Nieko ten skausmingo nebuvo, pats gazas prasidėjo vėliau. biggrin.gif
Atsakyti
fee... schmoll.gif man tai nemalonu buvo,nenoreciau ,kad antra karta taip darytu,o gal cia priklauso kas kaip padaro g.gif
Atsakyti
Man antro gimdymo metu irgi nuleido vandenis, jau esant pilnam atsidarymui, nes, pasak gydytojos, tai jau trukde leliukui leistis zemyn ir tinkamai isistatyti. Nejutau nieko nemalonaus, o stai mazyle pilve labai issigando - pradurus vandenmaisi, staiga soktelejo sirdeles tonai ir ji eme labai judeti.
Atsakyti
oi kaip nemalonu buvo, siaubas. Dar nemaloniau, nes man niekas nepasakė, kad dabar nuleis tuos vandenis, turėjo būti tik apžiūra, tai kažkaip apgauta pasijutau, nežinau, be ryšio taip sakant, maigė, maigė, ir dar sako - oi kiek tų vandenų, jau spėjau prisigalvoti kad blogai su vaiku doh.gif , ir gal po pusvalandžio dingo tonusai, iškrito virkštelė,skubiai operavo, vaikutis nespėjo pridusti, viskas gerai jam baigėsi... nežinau kaip būtų buvę natūraliai, bet man kažkodėl atrodo kad nuo to maigymo ir vandens daugumo galėjo taip nutikti g.gif
Atsakyti
Oi baisu... doh.gif man vandenis prakirpo todel,kad per ilgai uzsitese gimdymas,sunkiai veresi kaklelis.O siaip kai prakirpo vandenis visiskai nieko nejutau,bet po keliu minuciu padaznejo ir sustiprejo saremiai... smile.gif
Atsakyti
Man tepasake, kad apziurim, poto kad reikia vandenis nuleisti, o kai juos nuleidinejo nejauciau nieko tik siluma, taip gera gera biggrin.gif o tada jau prasidejo pats smagumas rolleyes.gif kaip sikart bus nezinau.
Atsakyti
Neskauda, tik girdydi:)
Atsakyti
Ir man nuleidinėjo vandenis, skausmo jokio. O taip bijojau,kad vandenys kokiam trūlike nenutekėtų. Vis pagalvodavau kaip reiktų šlapiai grįžt namo 4u.gif
Atsakyti