Man vandenys nubego ligoninei, atsiguliau i ligonine nes ejo jau 41 sav. Atsiguliau pamiegot ir tik jauciu kazkas per kojas teka.Pakvieciau sesute,jinai nuvede pas gydytoaj, tas apziurejo mane sako einam i gimdykla

Vandenu nuleidimas tikrai yra neskausmingas, bet instrumentas kuriuo nuleidzia, tikrai nekaip atrodo
poto tik jauti silta vandenuka per kojas tekant

su pirmu vandenys nubego
labiau sprogau kaip balionas gimdykloj.su antra kirpo

Man ir vandenis nuleido, seip neskauda, bet vistiek jauti kaip ten kerpa, tikrai nemalonu...
... bet kaip nubega malonu, silta...

Man Norvegijoje per gimdyma vandenis kirpo, nieko nejutau
Saremio metu su tokiu kaip virbalu, riestu gale, uzkabina ir prakerpa. Galvojau, kad bus baisu, bet nea, vieni juokai

QUOTE(Chanele @ 2011 10 02, 16:13)
Man Norvegijoje per gimdyma vandenis kirpo, nieko nejutau
Saremio metu su tokiu kaip virbalu, riestu gale, uzkabina ir prakerpa. Galvojau, kad bus baisu, bet nea, vieni juokai 

Gimdžiau AK, irgi nieko nejutau. Man rodos, kad net ne per sąrėmį juos nuleido

Tik jau po to sąrėmiai daug stipresni patapo

Su pirmu vandenys nubego ryte atsikelus i wc. Tiesiog pajutau, kad bega sysius ir negaliu jo kontroliuot
Saremiai atsirado gal po poros valandu.
Ziuresim kaip bus su antru. Noreciau, kad vel butu taip pat. Nereiktu sukt galvos - gimdysiu ar dar ne?

Ziuresim kaip bus su antru. Noreciau, kad vel butu taip pat. Nereiktu sukt galvos - gimdysiu ar dar ne?

QUOTE(Simuute @ 2011 10 02, 18:59)

Gimdžiau AK, irgi nieko nejutau. Man rodos, kad net ne per sąrėmį juos nuleido

Tik jau po to sąrėmiai daug stipresni patapo

va va, kai vandenis prakerpa, tai prasideda smagumai, tokie skausmai ir taip daznai, tik gerai, kad man su antru viskas greitai vyko ir per valanda laiko po prakirpimo atsidare like 5 cm ir buvo visi 10 cm.
Ligoninėje "nuleido". Nors net daktarai nesuprato iškart, kad jau nubėgo vandenys, nes jų buvo labai nedaug

o mano istorija buvo tokia: atsikeliau ryte, pasirode siek tiek kraujo. paskambinau ginei, pasake, kad isejo kamstis, ir as turiu dar tris dienas. tada nuvaziavome pas tevus, issikepeme saslyka, pavalgeme ir pajutau, kad teka.... tyliai sakau vyrui "greiciau vaziuojame namo", jo akys tik issiplete (reikejo matyti, kiek daug) ir klausia "ka, jau?". atvaziavome namo, o as matau, kad jau nekontroliuoju, kad tikrai "jau". nuvaziavome i ligonine, ir ta pati vakara jau supavome maziuka ant ranku. va ir tos trys gines duotos dienos

man vandenys nubėgo naktį lovoj, tik pajutau, kad šlampa viskas, tada truputis sąmyšio, nes buvo tik nepilnos 36sav. tai taip netikėtai