Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Man irgi panasiai nutiko, tik as kol issiruosiau praejo apie 3 valandos ir tada isvaziavom gimdyti biggrin.gif Man gydytoja pries tai sake, kad jei pradeda teketi vandenys tai reiskia, kad gimdyma reikia pabaigti per 12 val., o man buvo planuotas CP, tai kai atvaziavau ir paruose operacijai
Atsakyti
Man lasejo po truputi apie para, net i galva neatejo kad tai vandenys doh.gif, kai nuvaziavau pasitikrinti, priekines vandenu pusles jau nebuvo, gavau barti, kad nesirupinu vaiko sveikata unsure.gif , kad jau seniai turejau buti pagimdzius, naturaliai saremiai taip ir neprasidejo, is karto skatino.
Atsakyti
Tik pradejo leisti epidiura ir vandenys nubego smile.gif
Atsakyti
Pirmą kart gyd. padėjo nubėgt vandenukam, o antrą - patys nubėgo prieš pat lipimą ant gimd.lovos stūmimui - sėdėjau ant kamuolio tuo metu, tai labai gera, šilta buvo smile.gif
Atsakyti
man vandenys pradejo begt po truputi , kai buvau su vyru DARBOBIRZOJE smile.gif)) vyras bande ramint kad , man tai tik atrodo, kad suprakaitavau , nes karsta labai buvo smile.gif) atgal vaziavom autobusu, pilnam pilnuteliam studentu , niekas net vietos neuzleido, o vandenys bego bego po mazu, atvaziavom namo, paskambinau greitajai. paklausiau ar taip buna kad vandeny bega po mazu, sake buna buna , ruoskis brangioji tuoj atvaziuosim pasiimsim smile.gif lygonineje jau nebego likusios priemime, saremiu dar nebuvo 15 valandu....skatino...ir per 4 val val. pagimdziau............
Siuo metu esu 37 sav. nescia, laukiu kaip prasides gimdymas si karta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzava @ 2011 04 03, 19:39)
man nubėgo lovoje naktį  ax.gif
pažiūrėjau į telefoną, kiek valandų, nes niekaip nėjo užmigti ir bededant atgal išgirdau tylų PŪKŠT ir pajaučiau šiltą malonią srovę sau tarp kojų  biggrin.gif  kažkaip nekilo abejonių, kas čia teka...  smile.gif

Nu viens prie vieno mano atvejis biggrin.gif . Lygiai taip pat atrodo be priezastise negalejau uzmigti, lygiai tas pats "pukst", o tada jau silta srovele... Abejoniu kas nutiko nulis.
Atsakyti
Pirma karta, nubego vakare lovoje, susiruosus miegoti biggrin.gif Antra karta ligonineje, apziurint gimdos kakleli, po valandos pagimdziau smile.gif
Atsakyti
bet tai kaip as suprantu, vandenu nubegimas jau viena paskutiniu gimdymo stadiju, ar ne? pries tai neturetume jausti saremiu ar kaklelio atsidarinejimo? per kiek laiko nuo vandenu nubegimo atsiduret jau ligoninei? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dont_worry_be_happy @ 2011 05 22, 11:07)
bet tai kaip as suprantu, vandenu nubegimas jau viena paskutiniu gimdymo stadiju, ar ne? pries tai neturetume jausti saremiu ar kaklelio atsidarinejimo? per kiek laiko nuo vandenu nubegimo atsiduret jau ligoninei? blush2.gif  g.gif

mano atveju po vandenu nubegimo , paskambinus greitajai iskarto atvaziavo manes passimt o saremiu nebuvo dar 13 ar 15 valandu,
Atsakyti
na pirma kart vandenukai nubego miegant pajutau kad lova pilna galvojau kad apsisisiojau,bet mociute paprotino kad jau bus vandenys biggrin.gif ir isvariau i ligonine. nors ir saremiai buvo trumpi ir nereguliarus,
o kaip bus dabar tai laukiu
Atsakyti
Man tai nutekino vandenis smile.gif
Atsakyti
Man su pirma dukryte nubego ligoninei,jau lovoi gulejau,"kambariokei" sakau dar einu sysiu ir miegot,tik atsistojau ir nubego vandenys blush2.gif smile.gif o su antra skatino gimdyma,tai prakirpo...
Atsakyti