visai neskaudejo ir garsu jokiu nebuvo , net nesupratau ka daro tik pajutau silta srovele

A tai irgi nieko nejutau tik silta srovele, atrode kad pusle nelaiko
Jokiu saaremiu nebuvo ir neprasidejo patys teko leist skatinamuosius

Kai pamačiau, kad gydytoja pareina su įrankias, išsigandau. Matyt, tai labai akivaizdžiai matėsi mano veido išraiškoje, nes gydytoja pradėjo raminti. Ne be reikalo sako "Baimės akys didelės"
.Nei ten kokį skausmą jutau, nei nemalonu buvo, nei sąrėmiams įtakos turėjo. Tiesiog šilta srovelė pasileido ir tiek.

skaudet neskaudejo,bet kai pliuptelejo vandenys,tai vaikiux iskart atsidure reikiamoje vietoje,ir po poros minuciu jau stumiau
labai pagraitejo saremia,ir miegai issilakste,nes per nakti kankinaus tai labai pavargus buvau ir tarp saremiu snaudziau..

Bjauri procedūra, man nepatiko tas įrankis, aš buvau įsitempus, sakė nejudėt nes paskui dar gali ką pažeist.Tai tada išvis persigandau.
Srovele teka tokia, skausmo didelio nebuvo, pakenčiama

QUOTE(tori @ 2006 07 26, 12:09)
Bjauri procedūra, man nepatiko tas įrankis, aš buvau įsitempus, sakė nejudėt nes paskui dar gali ką pažeist.Tai tada išvis persigandau.

pasakoja visos apie tą įrankį, o aš jo net nemačiau

Kiek spejau pastebeti, gydytoja pasieme tokias dideles, vos ne avims kirpti skirtas zirkles
O kai jau prakirpo, tai man pasirode, kad is manes koks trilitris karsto skyscio isbego
Skaudet tai neskaudejo.

man irgi nei skaudejo nei ka. jausmas toks visai malonus kai tas vanduo bega jauti, o valdyt nieko negali
aisku, saremiai pagerejo po to

man irgi vandenis gimdykloj nuleido. nebuvo ten jokiu baisiu zirkliu, tik toks ilgas plastmasinis "vaselis". pajutau tik, kai pradejo begti tokia siluma. jokio skausmo nebuvo.
Man tai prisiminimai nekokie brrr...o tuo metu gydytoja galvojau
Irankio nemaciau, gal ir gerai...

aš irgi nemačiau su kuo nuleidinėjo, ne tas rūpėjo
ir visiškai neskaudėjo, šiltas vandenėlis srove išbėgo, tik labai rūpėjo, ar vandenys skaidrūs, nes buvau pernešiojus, tai sakė viskas ok

ir visiškai neskaudėjo, šiltas vandenėlis srove išbėgo, tik labai rūpėjo, ar vandenys skaidrūs, nes buvau pernešiojus, tai sakė viskas ok