Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Instrumento nemačiau, kažkaip neapžiūrėjau, matyt ne tas galvoj tuo metu buvo. Sąrėmių skausmai didesni buvo, todėl nieko nejutau, tik šilta srovelė su palengvejimu nutekėjo. ax.gif
Atsakyti
Nieko nemaciau,nieko nejauciau,tik silta vandeneli tarp koju. tongue.gif Kadangi kaklelis jau buvo beveik pilnai atsiveres,tai man atrodo,kad saremiai man vienodai skausmingi buvo ir pries ir po,o kai reikejo stumt,tai tas skausmas net ir sumazejo.Bet gal cia tik psichologiskai tik taip atrode,nes kai ''dirbi'',ner kada apie savo skausma galvot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2006 04 29, 02:58)
..."Baisusis" instrumentas atrode kaip ilgas plastmasinis virbalas su buku galu, kas ten baisaus? Nebent jums naudojo kitoki g.gif Kas buvo nemalonu, tai jausmas kaip prisisysiojus doh.gif Ir tas nuolatinis begimas, atrodo pakeite patalyne ir dar to vandens bega, sunku patiketi kiek daug doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Visiskai taip pat. Tik po proceduros ta mintis - "nu, dabar tai jau tikrai tuoj..." lotuliukas.gif ...
Atsakyti
Man irgi vandenis nuleido. Na instrumento nemačiau,bet jausmas buvo lyg ikirpo,o jau vandenys fontanu pasipyle.Skausmai išvis nepadydėjo iškarto,jie palaipsniui styprėjo.
Ale kaip aš užsinepatoginau guliu,iš manęs vandenys bega,o nepažystami žmonės žiuri doh.gif blush2.gif
Atsakyti
na, šito tikrai neverta bijoti, kaip ir pačio gimdymo, kuris palyginus su sąrėmiais vaikų žaidimas 4u.gif
Atsakyti
aš taip tiksliai nemačiau, bet kai buvo atsidarę 7-8cm gydytojui teko masašuoti kažką viduje, nes trukdė atsidaryti iki galo kakleliui, tada žiauriai skaudėjo - tuo pačiu ir praplėšė vandenmaišį, taip kad per daug nieko negaliu papasakot, tai buvo 2in1 darbai - negaliu atskirti, žinau kad skaudėjo
Atsakyti
Man irgi prakirpo, kad isbegtu vandenys. Jokio skausmo visiskai nepajutau.
Gal ir gerai, kad man paciai jie nenubego-saremiai labai neskausmingi buvo thumbup.gif O vat kai nuleido, tada ir pasijuto skausmas ax.gif
Atsakyti
man taip pat nuleidinėjo vandenis, labai bijojau. tačiau visiškai neskaudėjo, o instrumentas panašus į didelį kabliuką. po vandenų nuleidimo sąrėmiai pradėjo intensyvėti
Atsakyti
Man po beveik para trukusiu saremiu, bandydami naturaliais budais skatinti gimdyma, pradure vandenmaisi. Vandenys neisbego, nes mazes galvyte nusileido zemiau ir uzspaude "skyle" biggrin.gif Isbego tik jau gimstant mazei.
O skatinamuju vistiek prireike verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuziu @ 2006 04 30, 16:41)
Man irgi nuleido, nes nenorejau, kad gimtu sausio 13 d.,

Puiki priezastis versti vaika gimti anksciau, negu jis is tikruju turetu. Del kazkokio skaiciaus. Truksta zodziu... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 11 birželio 2006 - 00:56
o jei planuotas cezaris ir kaklelis neatsidares,tai kaip ta virbala ikisa g.gif ?
Atsakyti
Man irgi nuleidinejo, bet as nei maciau su kuo ten pradure, nei jutau, kada pradure. Tik pajutau, kad jau isbegineja. O saremiai stiprejo palaipsniui
Atsakyti
Na, siaip man neskaudejo, tik baisiai nemalonus tas irankis ir dar garsas. Toks grybst. Beje, man irgi po vandenu nuleidimo paastrejo saremiai. doh.gif
Atsakyti