Mamytės pasidalinkite savo patirtimi - ar kam buvo, kad nubėgo vandenys namie, o vaikutis yra įsitaisęs sėdomis? Man dėl to suplanuotas CP, tačiau juk visada yra tikimybė, kad vaikutis įsigeis gimti anksčiau. Kaip būna jei nubėga anksčiau vandenys? Nes žinau tik viena - kad reikia tučtuojau lėkti į ligoninę...
na mano istorija tokia...
nueinu i tualeta...atsistoju bega...galvoju, nu moterie net nusisluostyt per storuma neina...nusisluostau..uzsimaunu kelnes bega...
skambinu vyrui...sakau vandenys nubego...o jis: "taip nesiseka, ir dar kazkas pratruko. TYLA. Tuoj griztu"
nueinu i tualeta...atsistoju bega...galvoju, nu moterie net nusisluostyt per storuma neina...nusisluostau..uzsimaunu kelnes bega...

QUOTE(RituteT @ 2008 11 21, 13:45)
Mamytės pasidalinkite savo patirtimi - ar kam buvo, kad nubėgo vandenys namie, o vaikutis yra įsitaisęs sėdomis? Man dėl to suplanuotas CP, tačiau juk visada yra tikimybė, kad vaikutis įsigeis gimti anksčiau. Kaip būna jei nubėga anksčiau vandenys? Nes žinau tik viena - kad reikia tučtuojau lėkti į ligoninę...
o ką čia padarysi, susirenki daikčiukus, kuriuos patariu susiruošti iš anksto ir pasidėti po ranka, kad nereiktų galvoti. skambini gydytojai arba neskambini, bet važiuoji i GN priėmimą, o cezarį darys vienu ar kitu atveju.

nesijaudink, bus viskas gerai, kai ateis laikas-žinosi ką reikia daryti

QUOTE(Delfija @ 2008 11 21, 23:12)
skambinu vyrui...sakau vandenys nubego...o jis: "taip nesiseka, ir dar kazkas pratruko. TYLA. Tuoj griztu" 

QUOTE(Delfija @ 2008 11 22, 00:12)

O man vandenys nubego gulint lovoje ir skaitant zurnala 23 val.Pajutai kaip truko vandenu pusle.Pagalvojau ,kad vaikutis ispyre,bet pajutau siluma tarp koju.Na ir prasidejo

QUOTE(Titute @ 2008 11 23, 21:56)

O man vandenys nubego gulint lovoje ir skaitant zurnala 23 val.Pajutai kaip truko vandenu pusle.Pagalvojau ,kad vaikutis ispyre,bet pajutau siluma tarp koju.Na ir prasidejo

bet žiūriu, kad visoms maždaug tuo pačiu metu prasideda gimdymas, na vandenys nubėga apie 23-24 val...
aš tai kračiausi, kai pamačiau skatinamųjų lašinę ir kai atėjo anesteziologas, galvojau, kad net adatos nepataikys nuo to mano drebulio

mum nubego visai nedaug namuose, vos pora saukstu sakyciau...
nuskubejom i ligonine , o ten jau kuo labiau atsidarinejo kaklelis - tuo daugiau kraujo ir vandenu buvo
nuskubejom i ligonine , o ten jau kuo labiau atsidarinejo kaklelis - tuo daugiau kraujo ir vandenu buvo
Na man buvo taip....
sumasciau kad reiktu tase persiziureti(na i ligonine) nes rytojaus diena turejau gultis skatinimui dar paskambino mama sako ar viskas gerai,kaip jautiesi ir t.t aisku tada dar nieko nejutau ir tik padejus rageli stojausi tik sliuuuuukst jauciu slapia ir daug.Ups sakau vyrui vandenys bega,o jis gal dar ne vandenys
(tipo najauciu kaip sysius bega) iskart ir saremiai kabint pradejo kas 6-8 minutes ir is baimes vidurius dar susuko
tai tase paskubom teko susikraut
O mamai ir netiketumas buvo kai ryte sulauke skambucio,kad ji jau mociute
sumasciau kad reiktu tase persiziureti(na i ligonine) nes rytojaus diena turejau gultis skatinimui dar paskambino mama sako ar viskas gerai,kaip jautiesi ir t.t aisku tada dar nieko nejutau ir tik padejus rageli stojausi tik sliuuuuukst jauciu slapia ir daug.Ups sakau vyrui vandenys bega,o jis gal dar ne vandenys

Linksma pasiskaityti ir gera prisimni, kai paciai pirma karta buvo ...
Pirmas kartas tuo ir idomus, kad kyla daug klausimu. Atrodo, o jei nesuprasi, kad va cia vandenys, saremiai ir pns. ...
As ir prabudau nakti apie 1:00, kad slapia. Nu tikrai pagalvojau, kad prisislapinau
...susitvarkiau ir vel i lova...o cia vel slapia pasidare... O tada jau buvo aisku
...
Matysim kaip dabar bus...jau ne uz kalnu...
Pirmas kartas tuo ir idomus, kad kyla daug klausimu. Atrodo, o jei nesuprasi, kad va cia vandenys, saremiai ir pns. ...
As ir prabudau nakti apie 1:00, kad slapia. Nu tikrai pagalvojau, kad prisislapinau

Matysim kaip dabar bus...jau ne uz kalnu...

Pirma kart,tai prakirpo ir taip nuleido vandenis.Saremiai jau buvo,bet neatsidarinejo gimdos kaklelis,galvojo kad nuleis bus geriau,bet ne
.Po to dar galvute neisistate
,zodziu maniau,tuoj isprotesiu.Antra kart,tai jau buvau atsigulus miegot,bet niekaip nesiseke uzmigt,nes mano maze vis vakarais man pilve sokius rengdavo
,dar pas kaimynus apacioje buvo balius
.Galvoju sau,kada jie eis miegot.Taigi norejau pasiverst ant kito sono,tik jauciu kad per kojas nubego kazkas silto.Pasokau is lovos ir stoviu issisketus,galvoju ka cia daba daryt
Paskambinau,gydytojai kad man vandenys nubego,mamai kad atvaziuotu pabut su vaiku.Na galvoju einu zadint vyro,keliu sakau kelkis man vandenys nubego,jis sako gerai apsiverte ant kito sono ir toliau miega
Sakau,kelkis as gimdau,tai kai soko net is lovos iskrito
Panos kad jus matytumet kiek buvo vandenu,vos masinos nepaskandinau kol nuvaziavom i ligonine ir vis bego,bego.Kaip is kokio baseino
,slapia buvau nuo juosmens iki koju

QUOTE(Agne27K @ 2008 11 28, 11:45)
Na galvoju einu zadint vyro,keliu sakau kelkis man vandenys nubego,jis sako gerai apsiverte ant kito sono ir toliau miega
Sakau,kelkis as gimdau,tai kai soko net is lovos iskrito
Panos kad jus matytumet kiek buvo vandenu,vos masinos nepaskandinau kol nuvaziavom i ligonine ir vis bego,bego.Kaip is kokio baseino
,slapia buvau nuo juosmens iki koju 

eirian, tikrai nebe uz kalnu, uzsuk papasakoti kaip pasibaige tavo istorija

gaivinu tema