Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

man kirpo vandenis, net nž ar pajusčiau ir suprasčiau kaip tie vandenys nubėga g.gif bet žinau kada ir skausmai ateina biggrin.gif
Atsakyti
Turiu du vaikus, pirma gimdziau pati, nubego vandenys ligoninej, tik tada prasidejo saremiai.
Su antru turejo but planine opercija, bet vakare(taip pat ligoninej) NUBEGO VANDENYS IR PLANINE OPERACIJA TAPO EXTRINE
Atsakyti
Man pirmą ir trečią kartą vandenys nenubėgo, o antrą kartą nubėgo gulint lovoje, iš ryto. Pajutau, kaip per kojas šilta srovė bėga. kažkaip nebuvo abejonių, kas tai, nes gimdymo teriminas turėjo būti kitą dieną. O sąrėmiai prasidėjo po 8 valandų. Vaikas gimė per 2 valandas.
Atsakyti
Pries miega skaiciau laikrasti, atsikeliau nueit sysiuko pries miega, ir kad pradejo begt per kojas doh.gif Kai guledama skaiciau, toks jausmas buvo lyg kazkas viduj nestipriai 'pokst', galvojau, kad gal dujos ar zarnynas hihihi.gif Negalejau patiket, drebejau ir juokiaus. Noriu dar bigsmile.gif
Papildyta:
Del vaiksciojimo, tai man kaip tik liepe kuo daugiau judet. vandenys nubego vidurnakti, o apziurai vaziavau tik ryte 9val nes nebuvo pakankamai intensyviu saremiu. pagimdziau po 27val nubegus vandenim doh.gif
Atsakyti
O man ligoninėje įkišo strypelį ir nuleido vandenis, nors sąrėmiai jau seniai buvo tokie, kad gimdyti galėjau. Manė, kad nuleidus vandenis atsidarys kaklelis, nė velnio blink.gif
Atsakyti
Su dukryte vandenys nubego ligoninej, po valandos jau laikiau mazyle ant ranku.Su antru nestumu vis dar laukiu nubeganciu vandenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 08 24, 23:04)
man kirpo vandenis, net nž ar pajusčiau ir suprasčiau kaip tie vandenys nubėga  g.gif  bet žinau kada ir skausmai ateina  biggrin.gif

tikrai suprastum ir pajustum, nes nepajusti neimanoma smile.gif

na as nuejau 23 val miegoti ir kaip kas val keldavausi i wc tai ir si karta 24 val atsikeliau su tokiudideliu noru i wc, tik atsistojus pradejo teketi maza srovele per kojas, taip silta pasidare lotuliukas.gif galvojau kad siusioju, bet negalejau sustabdyti, gerai, kad prie lovos jau buvau pasiruosusi ir pasidejusi vienkartini paklotuka, tai greit ji i klyna, nes kol buc nuejus iki wc but visur slapia (is 2-o austo i pirma per kilimine danga lotuliukas.gif ) pazadinau MB, kuris per sek apsirenge bigsmile.gif nera gyvenime taip greit issiridenes is lovos bigsmile.gif lotuliukas.gif , tuomet sedejau tulike koki pusvalandi, taciau visi neisbego, jie vis karts nuo karto istekedavo... o i ligonine 5 ryto isvaziavom dainuodami ir dziaugdamiesi, kad as viena is tu nedaugeliu, kurioms gimdymas bus neskausmingas , nes jokio skausmelio doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , taciau po skatinamuju dingo dainos ir juokai... o 14 val jau turejau mazyli ant ranku... wub.gif
Atsakyti
Man abu kartus vandenis nuleido gimdykloje. Sąrėmiai buvo reguliarus, gimdos kaklelis nemažai atsidaręs, o vandenys patys nenubėgdavo. Tekdavo įsikišti gydytojui. Vėliau sužinojau, kad ir mano mama abu savo vaikus taip pat pagimdė.
Atsakyti
Vandenys nubėgo prie ligoninės po gydytojo apžiūros, prasidėjo sąrėmiai, po 1,5 val. pagimdžiau.
Atsakyti
Man vandenys nubėgo 24 val. Nuėjau sisiuko padaryt, o pilve tik toks pokš ir pradėjo bėgt. Apsidžiaugiau kad jau, bet kai pažvelgiau i glozeta jis visas buvo.....kruvinas doh.gif Baisiai išsigandau, bet viskas pasibaigė gerai. 10.30val.jau turėjau lelių wub.gif
Atsakyti
O man vandenys pradėjo bėgti apie pusę dviejų nakties, bet ne visi iš karto, o palaipsniui, pabudau lyg norėdama tualetą, stojausi ir toks jausmas , kad nesulaikiau šlapimo blush2.gif , po to vėl nustojo, be užmigt jau negalėjau, kažkaip širdis jautė, kad jau........... Ir taip man laikas nuo laiko iki 7 ryto nubėginėjo tie vandenys, po to nuvažiavom į ligoninę ir gydytojas patvirtino, kad bėga vandenys ir prasidėjo gimdymas. Šiaip, mamos, nelaukit taip ilgai , nes vaisiui kekia tas vadinamas bevandenis periodas. Na mums ačiū dievui, viskas ok. gimėm per 5 val. 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif Įligoninę nuvažiavom prieš aštuonias ryte, antrą val. per piet jau turėjau vaikutį biggrin.gif
Atsakyti