Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

Mamkos turiu kvaila klausima blush2.gif o kai vandenys nubega tai tiesiai i masina ir i ligonine ar dar apsitvarkot pasikeicia rubus ir t.t kaip buna? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 08 19, 19:01)
Mamkos turiu kvaila klausima blush2.gif o kai vandenys nubega tai tiesiai i masina ir i ligonine ar dar apsitvarkot pasikeicia rubus ir t.t kaip buna? blush2.gif  ax.gif

na mano gn man patarė neskubėti, jei nubėga skaidrūs vandenys, nekraujuojama, vaiko judesiukai juntami, tuomet į ligoninę po trijų val. sakė važiuoti, tačiau jei tik kas ne taip( žali vandenys, kraujavimas, nejaučiami judesiukai)-jokio delsimo ir iš karto į ligoninę... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aisku g.gif
Atsakyti
man nubėgo namuose, 4 val. nakties ax.gif miegu ir tik jaučiu kad kažkas šiltas pasipylė ax.gif Kažkaip net nebuvo minties kad šlapimas, iš karto supratau kad vandenys bigsmile.gif Įdomiausia kad atrodė jog jų nemažai išbėgo, bet lova liko sausa, matyt pirmąjį šliūksnį sugėrė pižamos kelnės, o aš vos pajutusi kad bėga iš karto pašokau iš lovos - nu tai grindims teko didžioji bala ax.gif

smile.gif+2008 08 17, 12:52-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 17, 12:52)
o mano viena pazystama pasakojo, kad jai vandenys nubego RIMI parduotuveje laukiant prie kasos, tai ji tik baisiausiai susigedo blush2.gif <...>

visą nėštumą paniškai bijojau kad vandenys nenubėgtų kur nors netinkamoje vietoje, pvz. parduotuvėje doh.gif draugė "nuramino" kad tipo einant ar stovint negali nubėgti, tik gulint. Jos teorija buvo tokia, kad stovint vaikas užspaudžia kaip kamštis ten viską ir tie vandenys negali nubėgti, o jau kai guli, atsipalaiduoji, tai vat tada ir pramuša. Apsiraminau šiek tiek (nors paskui jau sužinojau kad tai visiškai klaidinga teorija). Ir visa laimė kad kitos draugės istoriją apie nubėgusius vandenis teatre išgridau jau tik po gimdymo lotuliukas.gif

QUOTE(jurga197733 @ 2008 08 19, 18:01)
Mamkos turiu kvaila klausima blush2.gif o kai vandenys nubega tai tiesiai i masina ir i ligonine ar dar apsitvarkot pasikeicia rubus ir t.t kaip buna? blush2.gif  ax.gif

Patariama, kad nubėgus vandenims reiktų valandos bėgyje prisistatyti į ligoninę. Jei vandenys skaidrūs, bekvapiai, siūlyčiau ramiai palįsti po dušu, persirengti (nugi nevažiuosi šlapiom kelnėm). Jei pasirodė kraujo, ypač nemažai ar vandenys žali, tai pagal galimybes siūlyčiau kaip galima greičiau lėkti į ligoninę ir gražinimuisi laiko negaišti.
A, dar vienas iš medikų patarimų. Jei pradėjo bėgti vandenys, tai patariama, kol nuvyksi į ligoninę, kaip galima mažiau vaikščioti, o daugiau būti horizontalioj padėty - na ne taip vandenys greitai išbėgs. Pamenu aš, kai naktį nubėgo vandenys, tai tik greitomis apsiprausiau iki pusės, po dušu jau nelindau, prieš einant miegoti buvau kaip tik nusimaudžiusi, tada greit apsirengiau ir kol atvyko taksi, gulėdama laukiau. A, nors ir buvau įsidėjusi įklotą vandenų sugėrimui, bet įsėdus į taksi dar patiesiau ant sėdynės paklotėlį blush2.gif Dar taksistas fainas pasitaikė, sužinojęs kur važiuojam, visą kelią vyrui pasakojo kaip savo žmonai per gimdymą nugarą masažavo ax.gif
Atsakyti
Man kirpo, kad prasidėtų sąrėmiai.
Atsakyti
man kirpo.. pagimdziau po valandos nepilnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2008 08 19, 17:01)

Po vandenu nubegimo praejo dvi valandos kol i gimdykla pakliuvau ax.gif
O anyta dar tais senais laikais nubegus vandenim dar spejo karves pamelzti doh.gif
Atsakyti
Deja, man vaisiaus vandenys nenubego ir vandenmaisi prakirpo ligonineje. ax.gif
Atsakyti
Man irgi tik gimdykloj prakirpo, bet visa paskutini nestumo men. vaidendavosi, kad jau bega doh.gif
Atsakyti
Man pirma porcija nubėgo ryte nuėjus į WC,visai neišsigandau,iš karto supratau,kad tai-vandenys.Tada nuėjau maudytis,daryti depiliacijos,dar porcija nubėgo,po 3,5 val jau buvau nuvykusi į gimdymo namus.Pagimdžiau dar po 5 val. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2008 08 20, 09:03)
A, dar vienas iš medikų patarimų. Jei pradėjo bėgti vandenys, tai patariama, kol nuvyksi į ligoninę, kaip galima mažiau vaikščioti, o daugiau būti horizontalioj padėty - na ne taip vandenys greitai išbėgs.

Papildysiu dar: taip reikia dėlto, kad negalima vaikščioti, jei vaiko galvytė nėra dar įsįstačiusi. O jei galvytė įsistačiusi - tai vaikščioti galima. (Šemetos kursų info)
Atsakyti
sveikutes,

man vandenys nubego nakti, toks jausmas, kad kazkas i lova baliona su vandeniu butu imetes tik pukst biggrin.gif is pradziu nesupratau, bet kai pamaciau kokia bala lovoj, dar nuejau i tualeta, o kaip bega taip bega, tada jau buvo aisku, kad tikrai ne sysiuka padariau biggrin.gif vandenys man bego visa laika kol i ligonine nuvaziavom, o po to jau gimdykloj gydytoja man prakirpo vandenu maiseli, tai isbego dar daugiau smile.gif
Atsakyti