man nubėgo namuose, 4 val. nakties

miegu ir tik jaučiu kad kažkas šiltas pasipylė

Kažkaip net nebuvo minties kad šlapimas, iš karto supratau kad vandenys

Įdomiausia kad atrodė jog jų nemažai išbėgo, bet lova liko sausa, matyt pirmąjį šliūksnį sugėrė pižamos kelnės, o aš vos pajutusi kad bėga iš karto pašokau iš lovos - nu tai grindims teko didžioji bala

+2008 08 17, 12:52-->
QUOTE(Mamyte

@ 2008 08 17, 12:52)
o mano viena pazystama pasakojo, kad jai vandenys nubego RIMI parduotuveje laukiant prie kasos, tai ji tik baisiausiai susigedo

<...>
visą nėštumą paniškai bijojau kad vandenys nenubėgtų kur nors netinkamoje vietoje, pvz. parduotuvėje

draugė "nuramino" kad tipo einant ar stovint negali nubėgti, tik gulint. Jos teorija buvo tokia, kad stovint vaikas užspaudžia kaip kamštis ten viską ir tie vandenys negali nubėgti, o jau kai guli, atsipalaiduoji, tai vat tada ir pramuša. Apsiraminau šiek tiek (nors paskui jau sužinojau kad tai visiškai klaidinga teorija). Ir visa laimė kad kitos draugės istoriją apie nubėgusius vandenis teatre išgridau jau tik po gimdymo
QUOTE(jurga197733 @ 2008 08 19, 18:01)
Mamkos turiu kvaila klausima

o kai vandenys nubega tai tiesiai i masina ir i ligonine ar dar apsitvarkot pasikeicia rubus ir t.t kaip buna?
Patariama, kad nubėgus vandenims reiktų valandos bėgyje prisistatyti į ligoninę. Jei vandenys skaidrūs, bekvapiai, siūlyčiau ramiai palįsti po dušu, persirengti (nugi nevažiuosi šlapiom kelnėm). Jei pasirodė kraujo, ypač nemažai ar vandenys žali, tai pagal galimybes siūlyčiau kaip galima greičiau lėkti į ligoninę ir gražinimuisi laiko negaišti.
A, dar vienas iš medikų patarimų. Jei pradėjo bėgti vandenys, tai patariama, kol nuvyksi į ligoninę, kaip galima mažiau vaikščioti, o daugiau būti horizontalioj padėty - na ne taip vandenys greitai išbėgs. Pamenu aš, kai naktį nubėgo vandenys, tai tik greitomis apsiprausiau iki pusės, po dušu jau nelindau, prieš einant miegoti buvau kaip tik nusimaudžiusi, tada greit apsirengiau ir kol atvyko taksi, gulėdama laukiau. A, nors ir buvau įsidėjusi įklotą vandenų sugėrimui, bet įsėdus į taksi dar patiesiau ant sėdynės paklotėlį

Dar taksistas fainas pasitaikė, sužinojęs kur važiuojam, visą kelią vyrui pasakojo kaip savo žmonai per gimdymą nugarą masažavo