QUOTE(Mamyte
@ 2008 08 13, 21:33)

Paskesti nepaskendau, bet jokie iklotai nebutu padeja. Tik vienai

QUOTE(svikte @ 2008 08 15, 21:00)
pamacius kaip bega vandenys, pasidare silpna ir prireike truputi gaivinti 

Man irgi iklotai nepadejo

Abu kartus prakirpo

QUOTE(svikte @ 2008 08 15, 23:00)
pamacius kaip bega vandenys, pasidare silpna ir prireike truputi gaivinti 

tai nejaugi toks kraupus vaizdelis buvo, kad silpna jai paliko?

ne manau

o mano viena pazystama pasakojo, kad jai vandenys nubego RIMI parduotuveje laukiant prie kasos, tai ji tik baisiausiai susigedo

P.S. na as tikriausiai tai buciau viska palikusi ir lekusi namo daiktu pasiimti... but neberupeje man tie pirkiniai

pirmą kartą vandenys pradėjo tiesiog po biškį lašėti. iš priadžių net nesupratau, kad tai vandenys, galvojau, kad nelaikau šlapimo, nes ėjo tik 26 sav.
paskui tas lašėjimas sustiprėjo, kol galop pradėjo plona srovele bėgti per kojas. kadangi buvau su kelnėmis, aplinkiniai nieko nepastebėjo.
antrą kartą kirpo gimdykloje, kai buvo 7 cm atsidarymas. po pusvalandžio po šios procedūros pagimdžiau.

paskui tas lašėjimas sustiprėjo, kol galop pradėjo plona srovele bėgti per kojas. kadangi buvau su kelnėmis, aplinkiniai nieko nepastebėjo.
antrą kartą kirpo gimdykloje, kai buvo 7 cm atsidarymas. po pusvalandžio po šios procedūros pagimdžiau.
Ziuriu, kad dazniausiai visoms vandenys nubega jau prasidejus saremiams arba juos prakerpa
Man asmeniskai vandenys nubego tik penkita saremiu diena ir tik po to gimdymas tepajudejo i prieki

Man asmeniskai vandenys nubego tik penkita saremiu diena ir tik po to gimdymas tepajudejo i prieki

QUOTE(Leticija @ 2008 08 12, 18:27)
O pas mane kazkaip mazai tu vandenu buvo, as buvau skaicius ir isivaizdavau, kad ten kaip fontanas duoda, o nubego labai nedaug, ir ligoninej negalejo suprast kur dingo tie mano vandenys.

QUOTE(nitta @ 2008 08 18, 20:01)
man abu kartus nubėgo namuose. Ir abu kartus galvojau, kad čia aš šlapimo nelaikau
Ėjau ir ėjau į tualetą, vis žiūrėjau, kas ten vyksta
Po to net vyrą atsitempiau į WC, rodžiau, ir klausiau, kaip jis galvoja, ar čia šlapimas, ar jau vandenys

QUOTE(Mamyte
@ 2008 08 18, 22:44)

jis nusprendė, kad vandenys

QUOTE(nitta @ 2008 08 19, 06:29)
jis nusprendė, kad vandenys
O aš tuo nebuvau įsitikinus, nes niekaip negalėjau patikėt, kad jau atėjo ta didžioji diena.

aš irgi negalėjau patikėti, kad vandenys bėga.
kviečiausi motiną, kad ji pažiūrėtų-pauostytų-įvertintų, ar tai TIKRAI vandenys