Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenų nubėgimas

vidurnakti nuejau i tualeta nusislapinti kai nusislapinau jau norejau kelnaites uzsimauti tai kai dave srove doh.gif pagalvojau nu cia dabar juk jau padariau bandziau sulaikyt bet nesigavo vistiek teka tada ir supratau kad tai vandenys nubego
Atsakyti
smile.gif+2008 08 13, 21:33-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 13, 21:33)
biggrin.gif  nepaskendai, nuo fontano?

as bijau kad supanikuosiu, jei jie man nubegs ax.gif

Paskesti nepaskendau, bet jokie iklotai nebutu padeja. Tik vienai nestuke.gif pamacius kaip bega vandenys, pasidare silpna ir prireike truputi gaivinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2008 08 15, 21:00)
Paskesti nepaskendau, bet jokie iklotai nebutu padeja. Tik vienai  nestuke.gif  pamacius kaip bega vandenys, pasidare silpna ir prireike truputi gaivinti  biggrin.gif

Man irgi iklotai nepadejo lotuliukas.gif akusere pradejo kisti paklodes lotuliukas.gif
Atsakyti
Abu kartus prakirpo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svikte @ 2008 08 15, 23:00)
Paskesti nepaskendau, bet jokie iklotai nebutu padeja. Tik vienai  nestuke.gif  pamacius kaip bega vandenys, pasidare silpna ir prireike truputi gaivinti  biggrin.gif

tai nejaugi toks kraupus vaizdelis buvo, kad silpna jai paliko? g.gif
ne manau schmoll.gif ... kaip tik buciau apsidziaugus del taves thumbup.gif

o mano viena pazystama pasakojo, kad jai vandenys nubego RIMI parduotuveje laukiant prie kasos, tai ji tik baisiausiai susigedo blush2.gif , o aplinkiniai perbego i kita kasa, tad jai nebereikejo eileje stoveti - apsipirko be eiles... lotuliukas.gif
P.S. na as tikriausiai tai buciau viska palikusi ir lekusi namo daiktu pasiimti... but neberupeje man tie pirkiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmą kartą vandenys pradėjo tiesiog po biškį lašėti. iš priadžių net nesupratau, kad tai vandenys, galvojau, kad nelaikau šlapimo, nes ėjo tik 26 sav. unsure.gif

paskui tas lašėjimas sustiprėjo, kol galop pradėjo plona srovele bėgti per kojas. kadangi buvau su kelnėmis, aplinkiniai nieko nepastebėjo.
antrą kartą kirpo gimdykloje, kai buvo 7 cm atsidarymas. po pusvalandžio po šios procedūros pagimdžiau.
Atsakyti
Ziuriu, kad dazniausiai visoms vandenys nubega jau prasidejus saremiams arba juos prakerpa g.gif

Man asmeniskai vandenys nubego tik penkita saremiu diena ir tik po to gimdymas tepajudejo i prieki schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 08 12, 18:27)
O pas mane kazkaip mazai tu vandenu buvo, as buvau skaicius ir isivaizdavau, kad ten kaip fontanas duoda, o nubego labai nedaug, ir ligoninej negalejo suprast kur dingo tie mano vandenys.

drinks_cheers.gif aš jų nepajutau, nežinau kur jie ir kada dingo, gimdykloj ir susigusčiojo, kur tie vandenys biggrin.gif
Atsakyti
man abu kartus nubėgo namuose. Ir abu kartus galvojau, kad čia aš šlapimo nelaikau lotuliukas.gif Ėjau ir ėjau į tualetą, vis žiūrėjau, kas ten vyksta lotuliukas.gif Po to net vyrą atsitempiau į WC, rodžiau, ir klausiau, kaip jis galvoja, ar čia šlapimas, ar jau vandenys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2008 08 18, 20:01)
man abu kartus nubėgo namuose. Ir abu kartus galvojau, kad čia aš šlapimo nelaikau  lotuliukas.gif  Ėjau ir ėjau į tualetą, vis žiūrėjau, kas ten vyksta  lotuliukas.gif  Po to net vyrą atsitempiau į WC, rodžiau, ir klausiau, kaip jis galvoja, ar čia šlapimas, ar jau vandenys  lotuliukas.gif    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na ir ką vyras nusprendė? šlapimas ar vandenys?
Atsakyti
smile.gif+2008 08 18, 22:44-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 18, 22:44)
lotuliukas.gif na ir  ką vyras nusprendė? šlapimas ar vandenys?

jis nusprendė, kad vandenys lotuliukas.gif O aš tuo nebuvau įsitikinus, nes niekaip negalėjau patikėt, kad jau atėjo ta didžioji diena. Išvažiavom į ligoninę, bet vyresniam vaikiui pasakiau,. kad turbūt greit grįšim lotuliukas.gif O grįžau tik po trijų dienų, su sesyte jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nitta @ 2008 08 19, 06:29)
jis nusprendė, kad vandenys  lotuliukas.gif  O aš tuo nebuvau įsitikinus, nes niekaip negalėjau patikėt, kad jau atėjo ta didžioji diena.

aš irgi negalėjau patikėti, kad vandenys bėga.
kviečiausi motiną, kad ji pažiūrėtų-pauostytų-įvertintų, ar tai TIKRAI vandenys doh.gif
Atsakyti